- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
DEARevil #45025 üzenetére
Tudom miről beszélsz, nekem is fennál ez a wifis mizéria, de csak és kizárólag az otthoni routerrel, mindenhol máshol műdödik. Nekem már a gyári 2.1 is ezt csinálta, a 2.2 is, szóval innen gondolhatánk hogy nem romfüggő.
De! az első CM7.1 stable, amit rátettem, azzal kiválóan működött a wifi. Most 7.2 rc2 van rajta, itt annyival bővült a hiba, hogy nem is látta a kapcsolatot. A szabályozó domaint 14-re állítottam, így már tudok csatlakozni, de a hiba ugyanaz: egy idő után megszakad a kapcsolat. Pontosabban fent van a wifin, csak nincs internetkapcsolat. Lassan egy éve ezzel küzdök már, én már fel is adtam.
(Egy megoldást találtam: ha teljesen publicra állítod a wifit - tehát nincs jelszó, se mac-szűrés - akkor megy. Csak éppen így meg kizárólag a defy miatt nem fogom járatni a routert. Tehát marad a sz*pás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest