- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
lordyka #18832 üzenetére
Nekem sokkal jobb lett a fogyasztás, lehúztam a töltőről, nyomkodtam egy órát, neteztem, játszottam, közben végig ment a wifi + szinkronizáció + gsm jel, 1 óra alatt 91%-ra esett le az akksi szint. Nálam a gyári nem produkált iylen értékeket. Ez tegnap este volt, azóta nem volt töltőn, telefonáltam vele 3-szor, neteztem azóta 3-4szer mobilnettel, wifi végig bevolt kapcsolva, most 52%-on van! Én teljesen elégedett vagyok vele, már csak egy olyan launchert kéne találnom, ami elviseli a sok widgetet (5 kezdőképernyőt használok, mindegyiken van 2-3 widget, + ikonsor alul, ezért kb az összes akad, most go-t használok, az bírja.).
-
-
pete_21
addikt
válasz
lordyka #18081 üzenetére
Köszönjük a felvilágosítást!
Így már azért tisztábban látunk.
Tehát akkor a lényeg az, hogy a 2.6-os kernel is tökéletesen megfelelő lehet nekünk?
Arról esetleg tudsz valamit, hogy a Quarx-féle 2.6-os custom kernelben benne vannak-e a JB feature-ök, pl. a Project Butter?(#18085) belavagyokbp és (#18093) konigjanos:
Köszi a tapasztalatokat! Kicsit fura, hogy eléggé mást tapasztaltatok sebesség terén...
konigjanos, Neked nagyon pörgős volt a rom? Nem is voltak lagok? Folyamatosak voltak az animációk is? Egy CM7-hez képest milyen a sebesség és válaszképesség? -
bepken
veterán
válasz
lordyka #18081 üzenetére
ez kérlek az egyik legkorrektebb leírás, amit az utóbbi időben olvastam, úgyhogy köszönöm! pár napja nyomozok már ebben a kérdéskörben, de érthető választ (értsd: amit én is fel tudok fogni) sehol nem találtam. de ezzel most letisztult a dolog, már azon a szinten, amennyire engem érdekel
-
-
bepken
veterán
válasz
lordyka #17510 üzenetére
mit takar pontosan az, hogy "2x cache-elős"? ezt leírnád részletesebben? bár igazából a kifejezést értem, inkább az okára vagyok kíváncsi.
ha már szakmai topic
egyébként ez a custom kernel ismét egy olyan dolog, amire eddig gondolni se mertem Motorola-val kapcsolatban...aztán tessék! szuper lesz!
(mondjuk én még mindig bízok a bl nyitásban is...
)
-
laleeee
őstag
válasz
lordyka #17308 üzenetére
az a baj ,hogyha így állítom be ,akkor a sima menüben azt írja ,hogy max cpu freki :800mhz
leírom mégegyszer hogy mit állítottam az alapján,amit írtál,valószínüleg félreértettem valamit
scalling: Boosted
clk1 :300
clk2 :600
clk3 : 800
clk4 :1100
Vsel1: 22
Vsel2: 32
Vsel3 :42
Vsel4 :58 -
pete_21
addikt
válasz
lordyka #17302 üzenetére
Köszi azért.
Letöröltem a GoogleQuickSearchBox.apk-t, de nem lett jó. Aztán visszatettem az eredeti WIUI-s SideKick.apkt, és egyből magyar lett az ablak, ami a Home gombot hosszan nyomva jön elő. És működik a keresőfunkció is a programokban... Szóval most csak az van módosítva, hogy a qtouch-touchscreen.kl lett átírva... Lehetséges, hogy ez önmagában visszaállítja a kereső gomb funkcióját? -
pete_21
addikt
válasz
lordyka #17300 üzenetére
Letöltöttem a MIUIAndroidról a romot, mert a Pikachu-snak más volt a fájlmérete. Betettem a mappába, restart, de semmi változás. Feltettem a GoogleQuickSearchBox.apk-t, de szintén semmi változás nem volt. Utána átírtam a qtouch-touchscreen.kl -ben azt a sort, hogy ne a kamerát hozza be, hanem a keresőt, utána elmentettem. Megnéztem újra azt a fájlt, de mintha nem is írtam volna át azt a sort. Maradt CAMERA-n. Ezt megcsináltam párszor, de semmi változás. Végül unmountoltam azt a mappát, majd újra mountoltam írásra, és akkor már megmaradt a SEARCH érték.
Újraindítottam a telefont, hogy most jó. Nem tudom, mi volt a baj. Unmoultolni kellett, majd újra mountolni? Vagy a qtouch-touchscreen.kl-ben mindenképp meg kellett változtatni azt a sort SEARCH-re, mert anélkül a kereső apk, és a SideKick.apk sem tud működni?
Végül sikerült, köszönöm szépen a segítséget. Működik a programokban is és a főképernyőn. Bár a főképernyőn hosszan nyomva, a keresőablak ami bejön, az kínaiul van. (és ha a Home gombot nyomom hosszan, az is kínai lett.) Ezzel mit lehet csinálni? A kereső apk-t töröljem le? -
pete_21
addikt
válasz
lordyka #17293 üzenetére
Megcsináltam, újraindítottam, de nem látok változást. Főképernyőn röviden nyomva még mindig semmi, Adobe Readerben sem csinál semmit, Kingsoft Office-ban, és Opera Mobile-ban sem. Hosszan nyomva pedig a fényképező jön be.
Valamit ezekszerint rosszul csináltam, csak nem tudom, mit. -
pete_21
addikt
válasz
lordyka #17289 üzenetére
Köszi. Ugyanazzal a módszerrel, amivel a framework.jar-t cseréltem a múltkor? Csak most a /system/app-ba kell tenni? Root Explorer, másolás, engedélyek állítása, kicserélés, restart?
Illetve megfelelő a Pikachu romé is, ugye? (az már úgyis le van töltve)MOD: Megnéztem, eltérő a Pikachu és a MIUI.hu-s rom apk-ja. Tegyem akkor a MIUI.hu-sat?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
lordyka #17211 üzenetére
(#17210) belavagyokbp
Köszönöm mindkettőtöknek, valóban
Legalább már nem piszkálja a fantáziámat
Az említett hangok hangerejét csak csökkenteni szerettem volna, de végül kikapcsoltam. Nem életbevágó
Mégvalami:
Valami egyszerű alap képernyőmentős screenshot megoldás van ebben? (Galaxy3-on visszagomb+nagygomb)Ha nincs melyik app tudja, hogy egy kombinációra ellövi a SH-ot? Amit nem kell elindítani és megmondani neki, hogy most fogok menteni? Mert arra használnám, ha valami érdekeset csinál a telefon.
-
laleeee
őstag
válasz
lordyka #16955 üzenetére
WajkIUI 2.5.27plus ezt tolom én is két napja,nagyszerű rom,talán gyorsabb mint a fuzzcm7,wifit jobban tartja. lehetne kicsit több beállítás,pl. a zárképernyőt ha lehetne változtatni. egy hibát találtam: ha beállítom,hogy hangerő gombra éledjen a képernyő,kb 5-ször kell megnyomni,mire feléled.
-
105kacsa
őstag
válasz
lordyka #16935 üzenetére
Wajk a 2.5.27 gb rom-ról mondta nekem a következőt:kihoztam mindent abból a vonalból amit lehetett, és rontani meg nem szeretnék rajta
tervben van egy kis volumenű frissítés rajta, appok frissítése, meg egy kis optimalizáció. Csak most leköt sokminden az offline életben, az XDA-s életben meg a JB . -
fil
őstag
válasz
lordyka #16948 üzenetére
Azért ebben ne nagyon reménykedj. Ilyesmire talán még soha nem volt példa ...
A magyar jog meg különösen ismeri az avulást. Gondolj a gk. biztosításra. Ha más összetöri a kocsidat totálkárosra - te vétlen vagy - töredékét kapod mint amennyiért tudnál venni - na nem egy újat - egy ugyanolyan használtat. Mondván, hogy te azt már használtad ... -
fil
őstag
válasz
lordyka #16945 üzenetére
"...nem látok reális esélyt a JBre..."
Túl sok esélyt én sem látok, de miért ne álmodozzak, ingyen van
"...azt viszont nem tudom h akarja az apple h visszahívja a motorola az eladott készülékeket..."
Ezt nem hiszem, hogy keresztül tudná vinni, bár technikailag lehetséges lenne (IMEI letiltása stb.) - vinnéd te önként vissza, ha visszadnák a vételárat ...
De ilyenre még nem volt példa, bár a mérgezett alma vérszemet kapott és most a Samsung pénzén, mégjobban nekieshet az Androidnak, mert ne szépítsük, az a fő célja.
A szomorú az, hogy a google hiába vette meg a Moto-t a szabadalmaival, egyelőre nem látni, hogy hatékonyan visszavágna.
Persze a legjobb az lenne, ha nem a szabadalmi háborúval foglalkoznának, hanem a fejlesztéssel. De hát, ha egyszer az a jövedelmezőbb... -
fil
őstag
válasz
lordyka #16941 üzenetére
"...nyernének vele egy egész nagy vásárlókört..."
Ha már nem gyártják, nem nyernek vásárlókört sem. A secondhand piac nem érdekli őket, inkább az, hogy vegyél helyette egy újabb modellt.
Viszont, ami a "fejlesztést" illeti, az nekik nem biztos, hogy olyan nagy munkát jelentene...
könnye(bbe)n portolnák, mint ahogyan pl. a CM-esek fejleszgetik.
Viszont az apple azon követelése - ami elég irreális - ,hogy hívják vissza az eladott készülékeket is, na az motiválhat egy "update"-et. -
bepken
veterán
válasz
lordyka #16941 üzenetére
most nem azért, de rohadtul irigy lettem!
DROID RAZR M - LTE a Verzion Wireless webshopjában $99 (50 dollár kedvezménnyel!!!) fogalmam sincs, milyen tarifák vannak ennél a szolgáltatónál, de nem hiszem, hogy annyira vészes.
ráadásul szerintem ez az ár amcsiban kb annyira fájhat, mint itthon mondjuk egy nyalókát venni...
ráadásul, ha kap egy 100 dolláros kreditet, akkor csak a 2 év hűségidőt kell aláírnia... ááááh -
dzsordzs69
senior tag
válasz
lordyka #16755 üzenetére
köszi, életre kelt a telefon. most viszont az a probléma, hogy nem tudom rootolni, és nem értem, miért... ugyanúgy 2.3.5 lett most rajta, mint volt, viszont nem megy fel rá a root, pedig a múltkor is joe30 leírása alapján csináltam. csupa unable, meg failed... valami ötletetek van?
-
Deeday
senior tag
válasz
lordyka #16785 üzenetére
ezt felejtsük már el. wajk nem csinál cm7et. omg ------>>> De CM7 alapra építi a romot! Ezért szoktam Én is mondani hogy Wajk CM7 vagy Miui CM10 mert a másik meg CM10 re van építve pl azon megy a Chrome böngésző és tudok bizonyos fórumokat használni,de CM7 alapon nem.
Szóval Én is ezt a cm7 jelzőt használom rá.based on MiuiAndroid 2.3.7 (GB) 2.4.20
- added CM7 modules & some driver (check changelog)
- added some CM7 app (Camera, DSP Manager, SpareParts...etc.) -
pete_21
addikt
válasz
lordyka #16709 üzenetére
Köszi a választ!
Közben arra jöttem rá, hogy valószínűleg egyes témák zavarnak be. Elindítom a BW-t az ikonból, itt kiválasztom a Super Clock kinézetet. A Normál témával tökéletesen működik, a Sense SuperClock 3.9v2-vel is jól megy. Viszont pl. a miui-3d-vel, és a sense 4 v3-mal már nem. Akkor előjön a hiba, amit írtam. Teljesen megfagy akkor a widget, nem lehet újat kirakni, nem lehet témát váltani, és nem is frissíti le a már kint lévő widgetet.
Neked Super Clock van kirakva?(#16707) Deeday: A 3G tényleg nagyon zabálja az akksit. A Wifi lehet, hogy takarékosabb. Viszont mi tényleg 2G-ről beszéltünk, és az meg úgy tűnik, hogy semmit nem fogyaszt.
-
pete_21
addikt
válasz
lordyka #16699 üzenetére
Köszi! Megtaláltam. Viszont ez a Beautiful Widgets néha elromlik valamiért. A két soros widget-et próbálom kirakni, az óra skinjét meg tudtam változtatni, de az időjárásét nem. Ha letörlöm a widget-et, és újra létre akarom hozni, akkor csak próbálja betölteni az adatokat, de nem sikerül neki. Az alkalmazásbeállításokban kitörlöm az adatait a BW-nek, úgy már be tudja tölteni. Most a widget kirakása előtt állítottam be a skineket magában a BW-ben. Most az időjárást sikerült, de az óra skinjét nem sikerült beállítani. Hiába állítom át a widgetre kattintva, nem változik semmi. Megint létre akartam hozni az asztalon a widgetet, és megint nem tölti be...
Neked melyik verzió van fent? Illetve az animációs csomagot feltetted? -
pete_21
addikt
-
pete_21
addikt
válasz
lordyka #16690 üzenetére
Köszi az infot.
Most bekapcsoltam én is, én csak a GMail-t raktam automatikus szinkronizációra.
Facebook app nálam fent van. Remélem nem fog sokat fogyasztani. Holnap megírom majd, mennyi volt az éjszakai üresjárati fogyasztás.
Facebook Messenger fent van Nálad? Az nem dobja meg a fogyasztást?
Milyen óra widgetet használsz, ami mutatja az időjárást?MOD: Tényleg, azt be lehet valahogy állítani, hogy új email-nél rezegjen a telefon?
(néma módban ez elég hasznos lenne. Beállítottam néma+rezgőre, nem nem rezgett, csak a LED villogott.) -
pete_21
addikt
válasz
lordyka #16686 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, a 2G is elég szokott lenni az oldalakhoz is. Nem olyan lassú az.
Neked be van kapcsolva valahol folyamatos szinkronizáció? Pl. GMail appban?
Zöld sáv: kerestem én is, de én sem találtam ilyen lehetőséget. Kényelmesebb lenne, de ez legyen a legnagyobb gond ezzel a rommal. -
pete_21
addikt
válasz
lordyka #16645 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült.
Kicsit mintha tényleg jobb lenne, bár még most sem tökéletes.
Arra nincs lehetőség, hogy hívás elutasításánál elég legyen csak felhúzni a zöld sávot, és ne kelljen még rákattintani a piros Elutasítás gombra?(#16654) maaniac: De a rom toolboxot telefonon kellene futtatni, miután feltette a romot, nem?
-
nagyfater99
csendes tag
válasz
lordyka #16578 üzenetére
igazándiból szabof1-nek van igaza és tényleg soc-os defy-m van! és a kamera az hagyján, de a távolság érzékelőm hol működik hol nem, az aksi meg úgy merül mintha kötelező lenne :S a távolság érzékelő akkor dühítő mikor 1átalán nem tudom felvenni vagy lerakni a telefont az aksim meg úgy h hozzá se érek a telefonhoz se megy el 1 napot a gyári :2.3.6 cee-vel és telefonálni viszont csak ezzel tudok tisztességesen mert ebbe a kijelző hívás közbe ki-be kapcsolható a bekapcsoló gombal! próbáltam már :cm7.2, 9, 10, miui de egyikkel se megy normálisan sajnos.. megoldás még a battd fájl cserélgetése de elég körülményes és nem találok normális file kezelőt.. :S
-
bepken
veterán
válasz
lordyka #16576 üzenetére
az addig ok, csak arra vagyok kíváncsi, hogy melyik rom kedvéért vállalná ezt a drasztikus beavatkozást. mert amennyire én látom, glédába állnak a romok gb kernelre is
MÁS! 99%-on áll jelenleg az új első hozzászólás. arra kérnék ismét mindenkit, hogy ha van olyan infó, melyeket fontosnak tart, de nincs benne az első hozzászólásban, azt mindenképp jelezze!
elég szépen ki lett bővítve most, illetve igyekeztem ismereteim szerint aktualizálni az információkat (majd gondolom erről is kapok visszajelzést). ha minden okés, akkor ma este közzé teszem az irományt.szép napot!
-
dlaccc
aktív tag
válasz
lordyka #16495 üzenetére
Kellemes csalódás, nem is tudom miért béta hisz minden működik, mint egy cm7 vagy cm9 romon. A legfrissebb MX player is megy már, nem Play-ről telepítettem az volt a baja...
Egyedül azt nem értem, a képken látottak hogy jönnek elő, gondolok a kamera menüre és pl arra a szép óra modulra -
törölt tag
válasz
lordyka #16131 üzenetére
Igazság szrint először a walter féle defy+ romot akartam magyarosítani csak a magyarító zipől bootlop lett. Utána én gyagyás meg egy mappába öltöttem le a defy és defy+ sbfeket és véletlenül a defy+ ment fel a sima defy helyett. Ez van. Ha sikerrel járok akkor lesz egy működő zöld kamerás defy+om, ha nem akkor egy zöldkamerás defy+ müködő kamera nélkül.
(#16132) obZen Miért ő is így járt?
-
levy1983
aktív tag
válasz
lordyka #15817 üzenetére
Ezt értsem úgy, hogy csavarlazítással megoldható a probléma? Amúgy tudom lerágott csont, de ha Wajk csinál friss rom-ot, akkor lehet feltenném, de nem szeretnék minden beállítással,/progival bíbelődni. Melyik a legegyszerűbb, leggyorsabb mód arra, hogy az új ROM-ot "fel setup-oljam" a mostani állapotra?
-
e_david
tag
válasz
lordyka #15605 üzenetére
Neked WIUI alatt rendesen működik a Poweramp csúszkája? Én nem tudok rendesen beletekerni egy zenébe. Ha rányomok a vonal közepére, akkor ugrik kb 1/4-hez. Olyan mintha el lenne kalibrálva a képernyő azon része. A lejátszó többi funkciójánál, illetve más appoknál nem tapasztaltam ilyet.
-
bepken
veterán
válasz
lordyka #15605 üzenetére
igen, közben találtam is egy ilyen leírást: Android I/O Schedulers
-
bepken
veterán
válasz
lordyka #15547 üzenetére
közben én is rájöttem, hogy hülyeséget írtam...
hiszen tényleg alapból volt googleplay, gtalk, stb... a gapps, amit annak idején is pakolgattam CM7-re (vagy CM9 re?), alapból tartalmazza a Gmail appot és a Youtube-ot, és ez zavart össze
de a minimal tényleg fent volt, ami meg nem, azóta leszedtem.
(#15550) killzone1987! akkor máshogy fogalmazok: a WIUI egészen biztosan tudja mindezt! nagyon király, pl zenét hallgattam, közben nyomtam egy ilyen leállítást, és a zene hibátlanul ment tovább. aztán opera-val nézegettem a fórumot, mondom megpróbálom mégegyszer, az opera-t se állította le
úgyhogy ez jónak tűnik!
a CMX-ről nem tudok ilyen téren semmit...nem próbáltam a mostaniakat. -
bepken
veterán
válasz
lordyka #15499 üzenetére
ritkán értetlenkedek, de kismillió helyen fent van miui xiui wiui...és már összezavarodtam... ez kell nekem? mármint a stable: [link]
(#15506) peter077! köszi, ez megvolt már, csak a letöltéssel voltak gondjaim...20 percig töltöttem kb, és akkor járt 3,8%-nál
és csak gondoltam, valaki feldobhatná normális tárhelyre. (nem kizárt, hogy nálam van a hiba, 3G-vel próbálkoztam)
-
Deeday
senior tag
válasz
lordyka #15129 üzenetére
Szia
Ha megnézed a honlapjukat akkor láthatod a Wajk féle Miui 2.4.20 as nál ez található : added CM7 modules & some driver (check changelog)
A V4 Miuinál meg ez : based on latest CM9 builds ( BiG thnx for Quarx and Epsylon3)tehát erre értettem a CM7 alapot meg a CM9 et
És valóban nem megy a wajk alatt a Chrome a cm7 miatt de ez legyen a legkisebb gond.
MIUI TESZTEM 24 ÓRA ALATT !!!
Ugyanis tegnap óta teljesen belaktam ezt a Wajkiui Android 2.3.7 (GB) 2.4.20 at és hát azt kell mondjam nálam eddig 100% osra teljesít a rom. Egész éjszaka nyomkodtam állítgattam minden hibátlan nem találtam benne hibát semmit. Gyors lag mentes nem gondolkodik gyönyörűen testreszabható ez az app draw nélküli felület mappákba pakoltam a cuccokat indításnál 280 MB memória fogad később pár óra nyomkodás után 230mb alá sem tudtam vinni mindig ennyit szabadít fel. Nem tettem fel task managert mindössze megnyomom a home gombot hosszan rákattintotk hogy alkalmazások bezárása és már ki is írja hogy bezárt 35 mb körüli ramot és 238 mb szabad. Hihetetlen szépen megcsinálták. Arról nem beszléve hogy gyárilag van online téma és háttérkép letöltés benne. Aksim :Tegnap fullra töltöttem na most azóta 15 órát gyepáltam elég keményen wifivel és most vagyok jelenleg 65 % nál. Tökéletes. A gyári videólejátszója viszi a 720P mp4 et folyékonyan viszont AVI-t nekem nem akart lejátszani de a Moboplayert feltettem így az is 100% tökéletes.
Ajánlom mindenkinek aki szeretne egy szép stabil romot a telefonjára próbálja ki bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest