- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
lordyka #16699 üzenetére
Köszi! Megtaláltam. Viszont ez a Beautiful Widgets néha elromlik valamiért. A két soros widget-et próbálom kirakni, az óra skinjét meg tudtam változtatni, de az időjárásét nem. Ha letörlöm a widget-et, és újra létre akarom hozni, akkor csak próbálja betölteni az adatokat, de nem sikerül neki. Az alkalmazásbeállításokban kitörlöm az adatait a BW-nek, úgy már be tudja tölteni. Most a widget kirakása előtt állítottam be a skineket magában a BW-ben. Most az időjárást sikerült, de az óra skinjét nem sikerült beállítani. Hiába állítom át a widgetre kattintva, nem változik semmi. Megint létre akartam hozni az asztalon a widgetet, és megint nem tölti be...
Neked melyik verzió van fent? Illetve az animációs csomagot feltetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- LEGO klub
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged