- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
Itt a Defy méltó utódja...
http://hvg.hu/tudomany/20130402_igy_nez_ki_a_varva_vart_csucsmobil -
konigjanos
senior tag
válasz
f4lcon #22759 üzenetére
Netgear router?Szüleimnél az van, csak akkor csatlakozik, ha kihúzom a tápot, és visszadugom. Utána jó, de ezt minden csatlakozás előtt kell..
a wireless beállításoknál keress olyat, hogy chanel, és 1-9 közé állítsd...(#22764) dlaccc unistaláld, akkor tuti felmegy..Ha kell az 1.42 pro, írj privit....
-
konigjanos
senior tag
Na, csak volt értelme a házasságnak: http://hvg.hu/tudomany/20130214_google_motorola_x#rss
-
konigjanos
senior tag
válasz
belavagyokbp #22694 üzenetére
Szia!
Pont most akartam hasonlót írni: elkelt a defym, az új tulaj használja egészséggel. Nektek meg sok sikert, azért még sokszor benézek. Nekem is nosztalgia, első android, első root, első romolás...
Azt meg megerősítem, hogy simán futna az 512 ram-on a 4.1, mert az új telómon az van, és hibátlan... -
konigjanos
senior tag
A quarx féle cmx-ben hogyan kell az alsó gombsort beállítani, hogy egyforma fényerővel világítson?a gyári rommal jó volt, most meg 2 erősen, 2 gyengén világít...
-
konigjanos
senior tag
Megjött az új telóm, úgyhogy:
vegyetek jó kis defyt! -
konigjanos
senior tag
Szerdán jön az új telefonom, úgyhogy csütörtöktől eladó lett a defy +-om, ha valakit érdekel. 35.000 Ft, még több, mint egy év garanciával!
-
konigjanos
senior tag
Mennyiért tudnám most eladni gyorsban a defy +-om? még egy év gari, egyszer esett, annak nyoma látszik a tetején, egyébként jó állapot, fóliás kijelző.
-
konigjanos
senior tag
válasz
killzone1987 #22216 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
-
konigjanos
senior tag
Van valakinek valamilyen ötlete ikon méret növelésre? idős embernek vettem egy androidos gps-t, de marha kicsi lesz az igo ikon.
Bocs az offtopikért... -
konigjanos
senior tag
Na, ezt elfogadnám defy utódnak. http://hvg.hu/Tudomany/20130108_huawei_ascend_d2#rss
por és vízálló... -
konigjanos
senior tag
Ha az első cmx-ektől kezdve nem csináltam data wipe-ot, akkor nekem még ext3 van ugye?
-
konigjanos
senior tag
feltettem a tegnapi cmx-et. ha ez ilyen marad, akkor elégedett vagyok. gyors, nem laggol. a kezdő képernyőmön van egy nagy méretű business calendar widget, a napi teendőkkel, az minden rom-on képernyőzár kioldás után gondolkodik egy pillanatra, ezen nem.
-
konigjanos
senior tag
Vajon mit ér most egy áprilisi vásárlású defy + ?
-
konigjanos
senior tag
Szerintetek ebben tényleg benne van, amit ráírtak?
elég durva,ha igen -
konigjanos
senior tag
válasz
oliverkiss32 #20068 üzenetére
mert talán nincs neki fent...
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
Na,ezt nem értem...tegnap megjelent a defy mellett egy másik telefon is a play-ben...
-
konigjanos
senior tag
válasz
SSlyTR #19643 üzenetére
Akkor egyszerűen: a camera beállításoknál beállítod, hogy a kártyára mentsen. Utána amikor bedugod az usb-t, a felső sávot lehúzva a háttértár opciót választod. Így gyakorlatilag mint egy pendrive-ba be tudsz lépni, és a dcim mappából azt a képet másolod ki,amelyiket akarod...
-
konigjanos
senior tag
válasz
belavagyokbp #19468 üzenetére
Majd mesélj! visszatetted a gyári rom-ot? mondtak valamit a led hibájára?
-
konigjanos
senior tag
válasz
Atlantisz48 #19397 üzenetére
a wipe data kell kimaradjon. csak wipe cache és wipe dalvik.
-
konigjanos
senior tag
válasz
NereusLaceee #18939 üzenetére
simán lehet, a szokásos wipe-okkal (cache és dalvik)
-
konigjanos
senior tag
Van új apex pro, ha érdekel valakit...
-
konigjanos
senior tag
Nakérem.a v3 update-el végre hibátlan lett a cmx készenléti fogyasztása...egész éjjel 6 %
-
konigjanos
senior tag
válasz
#57271552 #18791 üzenetére
[igen, és ezt a google tudja már egy ideje,]de nem tesz semmit...
két jó megoldás van:
hd contact photos vagy contact photo sync -
konigjanos
senior tag
válasz
Dark Archon #18776 üzenetére
Küldtem neked privit MyBackup-pal kapcsolatban...
-
konigjanos
senior tag
az új quarx update-el nekem előjött a régi, nagyon idegesítő dolog: újraindítás után repülő módban van. ez mitől van? ki lehet kapcsolni?
viszont a boot, és úgy maga az egész rendszer nagyon baró, gyors... -
konigjanos
senior tag
Azt remélem tudják az összetörésen hőzöngők, hogy a gorilla glass sosem volt TÖRÉSÁLLÓnak hirdetve, csak KARCÁLLÓnak...
Nekem a 2 napos telefon esett a fülem mellől a viacolorra, pont a kijelzőre.csak a műanyagon lett kisebb sérülés. Előtte az E-52 nokia a zsebem mellől a parkettára esve lett alaplapcserés... -
konigjanos
senior tag
válasz
killzone1987 #18398 üzenetére
tiszta telepítéssel kellett volna?
-
konigjanos
senior tag
válasz
rpeter #18355 üzenetére
ezen a képen Quarx nem pont ezt teszteli?
-
konigjanos
senior tag
válasz
belavagyokbp #18315 üzenetére
Köszönöm, így már világos(abb)...
Zsolt_72 : nagyon szívesen! -
konigjanos
senior tag
válasz
belavagyokbp #18310 üzenetére
sose értem, itt mit kell nézni...
-
konigjanos
senior tag
nekem a készenléti fogyasztás továbbra sem jó: éjjel lement reggelig kb 20 %
-
konigjanos
senior tag
A cmx update file-ból van egy 2-es verzió: [link]
-
konigjanos
senior tag
válasz
szucsinka #18091 üzenetére
Igen. wipe data-t nem is csináltam, csak cache és dalvik. a boot menüben a 2nd boot már alapértelmezetten be volt állítva, szóval csak mintha egy új romot flash-elnél, annyi az egész.az első indulás hosszabb, és a kék led után sokáig ég a piros led, és a boot után egy ideig laggol, de utána villám...
-
konigjanos
senior tag
Feltettem a mai quarx-ot.mindenkinek ajánlom!200 felett a ram!
-
konigjanos
senior tag
Ha egy appot simán telefonba, nem kártyára telepítek, hol van a data mappája?
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
válasz
oliverkiss32 #17731 üzenetére
Ha továbbra sem jó, root uninstalerrel le kell szedni vagy fagyasztani a fenébe...nekem sincs, mert mindig futott a háttérben...
-
konigjanos
senior tag
válasz
Dark Archon #17712 üzenetére
Legyél óvatos, mert elég érzékeny a kis nyamvadt membrán a melegre...szabályozható micro páka lenne az ideális, amivel telefont is szerelnek.
-
konigjanos
senior tag
válasz
Dark Archon #17686 üzenetére
Dark Archon: Én ezt úgy oldottam meg, hogy a motorola headsetet szétpattintottam (egy mozdulat) leforrasztottam a fejét, és jó minőségű, agybadugós fülesét forrasztottam rá...
oliverkiss32: szerintem simán. pl a butter project miatt gördülékenyebb lesz minden, + az értesítési sáv már a quarx féle cmx-nél is nagyon jó, + nagyobb hívóképek gyárilag. -
konigjanos
senior tag
Quarx nem irt új hírt a kernel okossagrol? Gondolom azért nincs új cmx,mert azt bütyköli.
-
konigjanos
senior tag
Most megnéztem totál sötétben, de nekem nem világít a 09.24 cmx romban.
Lehet, hogy mégis van előlapi (rejtett) kamera, és a rom készítője tett bele egy hátsóajtót, és figyel minket... -
konigjanos
senior tag
válasz
Nando36 #17325 üzenetére
Inkább nem írnám le, csak röviden: mindent...
olvasd el a playen érdemes. -
konigjanos
senior tag
Az apex launcher frissült, van 1.31. Ha kell valakinek a pro, privizzen. Aki ismeri a dropbox linkem, ott fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged