Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
válasz
peter077
üzenetére
Nagyon ott van a figura köszi
Egyébként kicsit más jellegű volt a csere mint szerettem volna Galaxy Tab2 7.0 P3110 lett. Amit vettem T-mobile nál Galaxy S3 LTE-t hibás volt kicserélték az is WIFI hibás volt így vissza mondtam a szerződést várok el vagyok a tab al és S4 lesz belőle ha picit lejjeb jön az ára. -
Deeday
senior tag
Elcseréltem a Motorolámat így szeretnék elköszönni ettől a kiváló és segítőkész társaságtól. Köszönöm a segítséget a fórumot továbbra is nyomon követem majd. És amiben tudok segítek. Sziasztok!
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
SKANKY alatt nektek sem megy a rádió ? Nem indul el azaz maga a program el indul de nem scannel-i be az állomásokat és nincs hang semmi tök néma.... -
Deeday
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
Előfordul benne néha egy kis laggolás,de ezt a gépeléses késést nem vettme még észre. Tapatalk fórum app -ot használok elég sokat írok rajta. Bár nálam napi 1 újraindítás alap . + megszoktam hosszan nyomni a home gombot és a memóriát felszabadítom 240 mb körül szokott mozogni átlagba.
-
Deeday
senior tag
-
Deeday
senior tag
Mondjuk így utólag lehet nem a sima Defy-set kellett volna letöltenem Wajkiuiból
Defy+ ra
Sügér voltam elnézést elnéztem
Most szedem le és teszem fel mert 6 hónapig meg voltam vele,de ma azért ki probálom ezt a Skanky féle romot is. -
Deeday
senior tag
Sziasztok szeretnék visszatenni egy CM7-es romot a white rabbit után tudnátok segíteni ebben az EXT formázás menetében hogyan tudom vissza alakítani ? Köszönöm Előre is a türelmet és a segítséget.
-
Deeday
senior tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Mx player szoftveres és mindent visz. Felejtsd el a HW-t.
-
Deeday
senior tag
Buta kérdésem következik
Ebben a white rabbit 2.1.1 ben nincs benne Play áruház ? Gapps kell külön hozzá vagy ez a Customize pack ?Sikerült feltenni a white rabbit et nem kellett görcsölnöm újrahúzással Hála a magasságosnak.
-
Deeday
senior tag
Mit ne mondjak azért rendesen haza vágtam a telcsimet
Jöhet az első oldal olvasgatása 
Ilyet se sűrűn sikerült összehoznom még pedig pár rom ot telepítettem már az elmúlt pár évben

-
Deeday
senior tag
-
Deeday
senior tag
El csesztem
Feltettem kacsa féle linkelt romot utána akartam a white rabbitet de újraindulgat 
-
Deeday
senior tag
Wajkiui után használ valaki WhiteRabbit -et ? 2.11 est érdemes feltenni vagy az 1.6 a jobb ?
-
Deeday
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
Használom 2. napja. Nem rossz rom sőt sok dolog mellette szól a wajkiui -hoz hasonlítva. 1 dologgal nem vagyok kibékülve az pedig az aksi. Kevesebbet megy el közel 1 napot a wajkiui elment 2 napot az Én megszokott használatom mellett. Viszont ez nem lagol nem lassul nincs gond eddig vele. Nemtudom esetleg hogy ez a processzor babrálás milyen hatással volt az aksira nem lehet esetleg ,hogy azmiatt merül gyorsabban ? Illetve témák terén nincs valami oldal ahonnan lehet leszedni szép témákat hozzá ?
-
Deeday
senior tag
Lenne még 1 kérdésem ezt a processzort érdemes babrálni 1200 mhz -re ? Ha igen hogyan kell ?
-
Deeday
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
Köszönöm Szépen!
Még 1 kérdés hol találom az alkalmazások bezárását ? Azaz ilyen task manager féle van benne ? Wajkiui alatt hosszan nyomva a Home gombot előjött egy Futó alkalmazások bezárása gomb és ott mindig mutatta a szabad memóriát. itt hol tudom ezt előcsalni ?
Köszi még egyszer ! Eddig nagyon frankónak tűnik a ROM ! -
Deeday
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
Háttérfolyamatot hol kell kettőre állítani ? Egyébként minden gyors stabil frankó eddig éppen be lakom telepítgetek felfele ....
-
Deeday
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
Ne menj messzire starting installation ......

-
Deeday
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
háttérfolyamatot ?
Éppen mentegetem a memóriakártyáról a cuccost és már dobom is fel amint kész a másolás.
-
Deeday
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
ha azt mondod jó ez a Sevenrock akkor le cserélem a wajk félét kipróbálom milyen. Kérdés feltelepítem custom recoveryből simán a zipet utána egyből a gapps-t és kész ? Persze előtte factory reset és cash szokásos. De már dolog beállítás nincs vele ?
Custom Recoverybe nyomok egy full Backupot ha véletlen nem jönne be a ROM elvileg visszatudom tenni a régi mentést ugye ?
-
Deeday
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Szia
Ha rootolva vagy akkor root explorer-el lehet küldeni. -
Deeday
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
Köszönöm szépen !
Keresgélek mert kicsit változatosságra vágyom. Amióta meg van Wajkiui van fent. És van egy kis időm rámjött a ROm olhatnék
-
Deeday
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
Link esetleg erről a romról ?
-
Deeday
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
Szia
Miért nem próbálod ki azt a verziós Wiui-t amit Én használok jelenleg az aláírásomban ? Ez tökéletes szerintem. aksi idő jó, wifi gond nincs, FC nincs. Minden megy ahogy kell mennie. Nem találtam benne hibát még mindig
Kivéve a fülemtől mikor elveszem nem éled fel mindig a kijelző,de ennek van megoldása 
-
Deeday
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ez miben nyílvánul meg ez az idejét múlt hardver ?
-
Deeday
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
Ezért írtam,hogy az Én általános használatom mellett viszonyítottam a 2 romot. Amúgy próbáltam CM romot GB alapút,de nekem nagyon kopasznak tűnik a wajkiui mellett. Engem megfogott a kinézete ezért használom ezt amióta megvan a telefonom. Nem mondtam ,hogy nem jó a CM rom csak azt ,hogy azért mindig akadnak apróbb hibák benne.
-
Deeday
senior tag
válasz
pete_21
üzenetére
Ezzel az első mondatoddal nem értek egyet teljesen ! Nekem a jelenlegi és az előző Wajkiui is a gyári üzemidőt felülmúlta szóval szerintem ezekkel a Quarx féle romokkal van itt csak mindig valami apró probléma meg a JB vel. Nekem ami most van teljesen tökéletes az Én általános használatom mellett 2 teljes napot elmegy a telefonom ezzel is meg a gyárival is.
-
Deeday
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Nekem az előző 2.27 es volt fent majd 6-hónapig hiba csak a fülemtől elemeléskor fel nem kapcsolódó képernyő volt de megszoktam és elhúztam mindig az ujjam a szenzor előtt. Szóval memória kezelésben sebességben aksiban szerintem verhetetlen.
-
Deeday
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
miuiba nem fogsz csalódni csak szokatlan lesz kicsit elsőre,de 1 hétig ha ki bírod és használod belefogsz szeretni
Viszont ezt a kacsa féle linkelt romot is kipróbálom holnap. -
Deeday
senior tag
Feltettem az új WajkIUI_multilang_2.12.28_Plus romot. Jó ez az aroma installer és gyors is . Rom a 27-eshez képest nem sokat változott. Remélem el leszek vele jó darabig ismét

-
Deeday
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
Nem teljesen értem a kérdésedet ?! Amit Én használok wajkiui-t az atomstabil....
-
Deeday
senior tag
válasz
laleeee
üzenetére
Szia
Próbáltam már a nem GB-s Wajkot ,de jelenleg amit használok nekem tökéletes és úgy döntöttem majd ha lesz kedvem és időm akkor ki fogom próbálni,de tudom,hogy a V4 -be van hiba rendesen sajnos. Ez a GB-s meg számomra hibátlan így nem romolgatok össze vissza,mert nekem a megbízhatóság nagyon fontos. Aksi 2 nap elég sokat telefonálok, játszok, wifizek, és még nem találkoztam benne semmi féle hibaüzenettel.
De ha írsz róla pár sort nagyon szívesen elolvasom,hogy milyen az új Wajk.
-
Deeday
senior tag
válasz
mihione
üzenetére
Maradnék a GB nél csak mint látod (az aláírásomban)nekem még a régebbi verza van fent. Ezt szeretném a frissre frissíteni nem akarok elmenni GB ről

De úgy döntöttem ,hogy maradok csinálok egy factory resetet és kész,mert ez a rom számomra teljesen megfelel és bizonyított. Több hónapon keresztül használtam mindenféle hiba nélkül. És csak mosolygok itt mikor látom nap mint nap,hogy pakolgatják az emberek a romokat fel le a telcsijükről
1x próbálná ki ezt a romot valaki és használ.
Bár sokan szeretik ezt csinálni,de Én már bele untam ebbe a Galaxy S -s korszakomba. -
Deeday
senior tag
válasz
hk9mxz
üzenetére
Meglett közbe

Az a helyzet ,hogy kicsit kezd lassulgatni és gondoltam tolok egy factory resetet,de ha már formázom teljesen akkor miért ne frissítenék hátha van benne valami ami újabb jobb ilyesmi. Te próbáltad mind kettőt esetleg tudsz róla mondani nekem valami újítást ?Esetleg valaki próbálta ezt a verziót ? : v4 (JB) 2.12.21+
-
Deeday
senior tag
Miui linket tudna adni valaki a legfrissebben szeretném. Köszönöm előre is !
Rá szántam magam és felfrissítem a telefonom már majdnem 6 hónapja Miui-t tolom,de most rávettem magam ki próbálom az újat. Emennek sincs baja csak tolja az oldalam a kíváncsiság
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
Nem tudtok valami jó kis rendszer karbantartót ajánlani ami ki takarítja a már letörölt játékok után maradt szemetet a telcsiről és egyéb nem használt fájlokat is töröl ? -
Deeday
senior tag
válasz
hk9mxz
üzenetére
Köszönöm akkor lehet nem húzom az időt tovább
Megválok szeretett verziómtól és ki próbálom az újat. Jelzem mióta meg van a telefonom és ki jött ez a rom azóta ez volt fent nem cserélgettem ,mert annyira jó volt hogy nem láttam értelmét. De akkor gondolom az újban sem fogok csalódni. -
Deeday
senior tag
-
Deeday
senior tag
Első oldal ..... Javaslom elolvasni
-
Deeday
senior tag
sziasztok
CM9 CM10 alapú működő jó miui van már esetleg ? a jelenlegit cserélném de ez a 2.9.27 ez CM7 es erre nem cserélem le a jelenlegit mert felesleges
-
Deeday
senior tag
válasz
konigjanos
üzenetére
Ki próbálom hátha
Köszönöm. -
Deeday
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami film lejátszót ami jobb mint a Mobo Player ?
Van 1-2 .avi filmem ami nem HD és nem akarja lejátszani elindulna ,de ki is lép.
Köszi előre is. -
Deeday
senior tag
válasz
üzenetére
Igen,végülis ez a pap meg a papné szindróma

Nekem a Miuiba tetszik hogy egy kicsit más mint az úgymond sima android rendszer. Régóta van androidos telóm és már néha untam. Ebben most az tetszik hogy teljesen más más a felület más a menü a testreszabhatóság,meg a kinézet.
Az tuti hogy a CM7 full stabil és használható,de ugyanez a helyzet a miuival is szerintem csak nekem az a pár plusz sokat számít. És igazából ez a mappa dolog is hogy nincs app drawer nekem egyszerűbb van 3 mappa (gyári cuccok, programok, játékok) így tudom mit hol találok.Sok Progi és játék van fent és app drawer be mindig lapozgattam görgettem stb... Pl ami még tetszett nekem és meg is vettem az az SPB 3D mobile shell. Az is egy más világ és használható nagyon.
Szóval ennyi.... Maradok Wajk nál egyenlőre. De vésztartalékba ott van még a Mig CM7 is a kártyámon ha baj lenne ,mert sokáig használtam és szeretem és az szinte majdnem tiszta CM7.Nekem 1 dolog ami hiányzik a Chrome böngésző
Az meg ugye CM9 alapon megy de miui CM9 alapon nem stabil egyenlőre. -
Deeday
senior tag
válasz
pete_21
üzenetére
Hát az a baj ,hogy aki bele kóstol a Miui-ba ebbe a Wajk félébe nem hiszem, hogy CM-re vágyik
Nekem kb 15 percig volt annó fent a CM7 ne értsetek félre nem fikázom ,de esztétikailag nekem a Wajk jobban bejött. Holnap felteszem majd szépen újra pakolgatok mindent 
Köszi a biztatást sikerült rávennetek.....
-
Deeday
senior tag
válasz
konigjanos
üzenetére
Köszönöm akkor ki is próbálom !
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
2.5.7 Wajkmiui alatt nem igazán faca a videófelvétel formátuma. Tudnátok adni valami jó videó felvevő progit amivel rendesen lehet rögzíteni ? -
Deeday
senior tag
válasz
Phoenixy
üzenetére
Ilyenkor a legjobb ha aksi ki és legalább 1 hétig szárad bekapcsolgatás nélkül. Vagy még jobb ha beteszitek egy zacskó rizsbe az ki szívja a nedvességet belőle. Lehet hogy ha kiszárad teljesen semmi baja nem lesz neki. De ha kapcsolgatjátok attól lehet elég szép kis zárlatot csinálni az alaplapon . Esetleg hajszárítóval lehetne szárítgatni egy kicsit.
-
Deeday
senior tag
válasz
oliverkiss32
üzenetére
Köszönöm szépen !
-
Deeday
senior tag
1 perc alatt szedtem le
Mekkora neted van ?az a helyzet hogy annyira facán belaktam ezt a jelenlegi verziót meg gondom sincs vele csak a hívás után néha nem felvillanó kijelző de már azt is megtanultam kezelni mert automatikusan húzom a szenzor előtt az ujjam,hogy lehet fel sem teszem ha nem lehet simán rátenni
Akkor várok még. -
Deeday
senior tag
válasz
oliverkiss32
üzenetére
Nem arra gondoltam hanem hogy feltenni fel lehet e ezt a 2.5.27 re wipe meg minden nélkül ?
-
Deeday
senior tag
Sziasztok
Nekem wajkiui van fent kérdésem hogy ezt letudnám cserélni erre az újra úgy hogy a programok meg mindenem megmaradjon vagy ennek is full wipe meg factory reset kell ?Honnan lehet leszedni ezt a 2.9.27 et ? Köszönöm előre is

-
Deeday
senior tag
válasz
üzenetére
Blade szintén
Egy kaka kukába való készülék ehez képest. Volt már Galaxy S-em is elég sokáig kb ahhoz tudnám hasonlítani sebességre tudásra. Amióta használom és feltettem a wajkiui-t tökéletesen megvagyok elégedve vele. Még véletlen sem merném összehasonlítani a blade-el
Ez vicc volt gondolom a részedről is. Ahogy nézegetem még szerintem a Galaxy S -el is felveszi a versenyt simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként kicsit más jellegű volt a csere mint szerettem volna Galaxy Tab2 7.0 P3110 lett. Amit vettem T-mobile nál Galaxy S3 LTE-t hibás volt kicserélték az is WIFI hibás volt így vissza mondtam a szerződést várok el vagyok a tab al és S4 lesz belőle ha picit lejjeb jön az ára.
Defy+ ra