- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
Hasonló gond, próbáld ezt. UPC-nél fordul elő.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #928 üzenetére
Ma frissült megint a Foursquare, de ennyi próba elég volt, ennyit nem ér ez az app.
-
zsoltzsolt
addikt
Én innen, itt 5 dollár 36
https://www.tvc-mall.com//details/nillkin-amazing-h-pro-for-motorola-moto-z-tempered-glass-screen-protector-nanometer-anti-explosion-sku10351460a.html
Bocs telóról vagyok, de ez az oldal tényleg megbízható és olcsó.
Tvc-mall -
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #928 üzenetére
MIRA helyett mióta
hülye billentyűzet
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
gabesz1904 #918 üzenetére
Pl ide írhatod a kérdéseidet, ha tudunk válaszolunk.
-
zsoltzsolt
addikt
Ja, csak arra voltam kíváncsi, hogy kinek mitől jó az akksi ideje
(#888) Szabcsizz
Akkor nálam azért kevesebb, mert megy folyamatosan az nfc (simple mobilos fizetés miatt), két simet használok, bt is folyamatos egy runtastic óra miatt (bár ahhot épp nem volna szükséges a folyamatos bt kapcsolat, de lusta vagyok kikapcsolni). Ja és a helyzet meghatározás is nagyon pontos értékre van állítva
Igazából azóta csökkent valamelyest az akku idő mióta két simet használok.
De van egy elég jó, 16.000mAh-s Varta power bankom, így néha cipelem, ha épp nem melóban töltöm az időm, tt meg tudom tölteni.
A turbo power modul megéri a Telekomnál? 19 000, bár a power bank mellé kissé feleslegesnek érzem. -
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
energy4ever #831 üzenetére
Itt kapható
Link
78.610 Forint, magyar bolt. Újat ennél olcsóbban nem fogsz találni. -
zsoltzsolt
addikt
A jobb alsó sarok közelében mi az pici világító piros pont?
Ha nem mozgatom a telefont, akkor elalszik. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #801 üzenetére
A Drupe szórakozik, de még nem jöttem rá hogyan
🙂 -
zsoltzsolt
addikt
Tegnap óta ha telefonálok, akkor kihangosítva szól a telefon. Mindig manuálisan kell kikapcsolni. Hogy tudnám ezt megszüntetni?
-
zsoltzsolt
addikt
Csak nekem új vagy a hangerő gombok eddig is exponáló gombként funkcionáltak fényképezés esetén?
-
zsoltzsolt
addikt
4g problémára mintha azt olvastam volna, hogy az mms szolgáltatás letiltása okozhat gondot.
De az hol van?(bár nálam se bt, se 4g gond, kopp-kopp-kopp)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Simple Mind #755 üzenetére
Nálam - szerencsére- ezek nem jelentkeznek. Bár nálam folyamatosan be van kapcsolva a bt az órám miatt, de ha pl bekapcsolom a bt fülest simán, egyből átvált rá.
4g mindig jó volt szintén.
De gondolom rajtad ez most nem segít. Előttem szóló - artos - beadta végül szervizbe, lehet ez lesz a megoldás. -
zsoltzsolt
addikt
A JBL Soundboost modult most külön kell tölteni vagy tölti magát használat közben, ha közben a telefon töltőn van?
-
zsoltzsolt
addikt
Kb két hete beraktam egy második sim kártyát is a telefonba. Azóta mintha jobban merülne.
Ez így természetes? Ez az első dupla sim-es telefonom. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
#16820480 #713 üzenetére
Én minden munkanap vonatozok Ceglédre. Útközben egy helyen teljesen eltűnik a térerő, még telefonálni se mindig lehet, és kb két helyen E-re, 3g-reb eszik vissza. De ugyanezeken a helyeken produkálta ezt a w10m-mel L930 is, ezért gondolom, hogy nem készülék függő. Legalábbis esetemben.
-
zsoltzsolt
addikt
Használja it valaki két simmel a telefont?
Mik a tapasztalatok? Kezelés egyszerű? -
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
Valaki tudna segíteni, hogy miként tudnék más sms hangot beállítani, mint amit a lista bead? Csengőhangnak (bejövő hívás) be tudtam állítani egyedi hangot, de sms esetében nem tudom hogyan lehetne. Előre is köszi a segítséget!
-
zsoltzsolt
addikt
Miért van, hogy egyes készülékek frissülnek 7.1.1-re, egyesek meg nem?
Enyém frissült, T-Komtól vettem. -
zsoltzsolt
addikt
Valaki nem tudja, hogy miért nem jelenik meg a VoLTE kapcsoló a mobilhálózat beállításoknál?
-
zsoltzsolt
addikt
Szerencsére nálam semmi ilyen, igaz kétnaponta lefagy
De fr még nem volt, remélem megoldja.
Nálam a 7.0 és a 7.1 nem sokáig volt fent. Igaz a telefont július 1-én vettem. Akkor szinte egyből frissített, majd nemsokára rá a 7.1, majd a 7.1.1. Lehet a verzióugrás (6-ról 7-re) majd a további rendszer frissítések után nem ártatott volna egy fr. De még nem volt hozzá kedvem -
zsoltzsolt
addikt
Valaki tudna linkelni egy jó üvegfólia beszerzési linket?
Előre is köszönöm! -
zsoltzsolt
addikt
Motorola.de oldalról rendelt már valaki?
Azt írja az oldal, hogy csak Németországba szállítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest