Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabcsizz
üzenetére
Az üzemidő jelenleg szerintem nem jó, kb. 2 óra képernyőidőt tudok elérni naponta úgy, hogy minden éjjel töltőn van. Én annak idején Z Play árában vettem akkumulátor hátlappal, azzal már jobb az üzemidő, de attól egy kicsit vastagabb, nehezebb lesz a telefon.
Más telefonnál is olvastam (pl. Honor 8), hogy 7.1.1 alatt rosszabbodott az üzemidő, ezért gondolom, hogy szoftveres lehet a dolog, és remélem, hogy egy újabb frissítéssel javul.
A kamerája szerintem a Honor 8-nál jobb, főleg a nem hivatalos Google Camera-val, ami kihasználja a 820-as SoC képjavító képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Temu
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest