- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
Egyetértek.
Amikor ifjú voltam, lelkes, és végtelen időm volt, nem értettem, hogy miért fújtatnak sokan a reflow különböző szintű kivitelezései miatt. Aztán rájöttem, hogy a megbízhatóság és az azzal megúszott idővesztegetés felbecsülhetetlen.
Merthogy sok valós siker után sorra történt olyan kellemetlen helyzet, hogy barátnak ismerősnek bevállaltam a cuccait, meg is csináltam, ment is rajta minden benchmark, volt, hogy hetekig nyúztam, aztán visszaadás után 2-7 napon belül megint nem jó. Persze hiába szólsz előre, hogy ez csak az utolsó utáni lehetőség, és hogy ha sikerül is, ajándék utána minden nap, akkor is hoznak egy üveg valamit, akkor is örülnek, és aztán akkor is szomorúak mikor megint elromlik.
A másik lehetőség, amikor saját cuccal történik. Lecserélem azonnal, mert szükségem van a megbízhatóságra, de nem dobom ki, mert nem vagyok olyan.
Reflow, megy, tesztelem, még mindig megy, örülök, elteszem.
Kell, előveszem, nem megy. Rakosgattam a lomot.Most újabban azt szoktam csinálni, hogy ha valami tényleg érdemes a javításra, akkor vágatok hozzá stencilt, és ólmossal reballozom. Azzal vagy végleg megöltem, vagy megjavítottam (ami persze ugyanúgy lutri, de több a bizalmam benne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest