- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
Egyetértek.
Amikor ifjú voltam, lelkes, és végtelen időm volt, nem értettem, hogy miért fújtatnak sokan a reflow különböző szintű kivitelezései miatt. Aztán rájöttem, hogy a megbízhatóság és az azzal megúszott idővesztegetés felbecsülhetetlen.
Merthogy sok valós siker után sorra történt olyan kellemetlen helyzet, hogy barátnak ismerősnek bevállaltam a cuccait, meg is csináltam, ment is rajta minden benchmark, volt, hogy hetekig nyúztam, aztán visszaadás után 2-7 napon belül megint nem jó. Persze hiába szólsz előre, hogy ez csak az utolsó utáni lehetőség, és hogy ha sikerül is, ajándék utána minden nap, akkor is hoznak egy üveg valamit, akkor is örülnek, és aztán akkor is szomorúak mikor megint elromlik.
A másik lehetőség, amikor saját cuccal történik. Lecserélem azonnal, mert szükségem van a megbízhatóságra, de nem dobom ki, mert nem vagyok olyan.
Reflow, megy, tesztelem, még mindig megy, örülök, elteszem.
Kell, előveszem, nem megy. Rakosgattam a lomot.Most újabban azt szoktam csinálni, hogy ha valami tényleg érdemes a javításra, akkor vágatok hozzá stencilt, és ólmossal reballozom. Azzal vagy végleg megöltem, vagy megjavítottam (ami persze ugyanúgy lutri, de több a bizalmam benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1 humoros
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest