Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
#104 Tara9714, #105 ggeleven, #108 Kube, #109 Renok: Köszönöm
#106 Töpi: Minél előbb elkezded annál hamarabb lesz nagyobb gyakorlatod benne, úgyhogy Moddingra fel!!
#107 hcl: Annak idején még 5 emeleti panelban kezdtem a moddingot, a szobámban az íróasztalon, meg kint az erkélyen, az eszterga éppen,hogy elfért, nem mondom, hogy ideálisak voltak a körülmények, de meg tudtam csinálni akkor is azt amit szerettem volna. Nyilván időnként kompromisszumokra kényszerül az ember. Rácsot kis méreteken én sem találtam sehol, csak teljes vagy féltábla méretben (2000×1000mm) de a fél tábla ára meg a szállítási költség annyi volt mint máshol a teljes tábla a szállítási költség nélkül. Kénytelen voltam egy egész táblával megvenni, ami nem volt kis összeg, de bízok benne, hogy a maradék majd egyszer elfogy (apróban hirdetem már egy ideje, ha bővebb infó kell írj pü-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest