- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
Sziasztok, ha valaki esetleg szeretné, van egy spar budget(4G/LTE) internet SIM-em, amin még több mint 3GB net van a 4-ből, március 27-ig felhasználható, szívesen odaadom ingyen vagy egy tábla csokiért. Budapesten vehető át, többi info privátban.
Természetesen osztrák -
szlibud
tag
-
szlibud
tag
Sziasztok!
Hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Ezeket a Yesss csomagokat [link] kártyával együtt vehetem meg, vagy kell vennem egy kártyát, rátölteni annyi eurot amennyi a csomag, és úgy?
-
-
szlibud
tag
Nos hát megvolt a síelés, jön a beszámoló a netről.
Bementem az első Hoferbe, vettem Yesss Classic Starter szetet 5 euroért, örültem, aztán ahogy le van írva az oldalukon küldtem SMS-t arra a számra ami az 1GB adatnál meg van adva, visszajött egy SMS, hogy nem ismert kérés, mondjuk akkor nem értettem, de úgyse tudtam mit csinálni, aztán még volt némi problémám az APN-el mert magától nem rakott be semmit, aztán a kis füzetben nehezen ugyan de megtaláltam, és aztán beindult a net, örültem megint.
Egészen a 4. nap reggelig, amikor is nem ment többet, és a telefon adatforgalom számlálója szerint (mert egyrész rajta használtam napközben, másrészt rajta keresztül osztottam meg a géppel) még csak 500MB-ot használtam, amire amúgy is figyeltem h kitartson az 1 GB-nak hitt adat 1 hétig.
Aztán a gép bőszen a feltöltést követelte rajtam, amit aztán nem tettem meg, mert min 20 euroval lehetett volna, amire nem volt szükségem, így maradt volna h megyek a hoferbe másik kártyáért, volt is 1 a közelben, de egyébként meg lebetegedtem úgyhogy végül kihagytam inkább azt a 2 napot.
Szval lényeg h. a Classic starter szet tarifája szerint számolta adatforgalom alapon az adatot és ennyire futotta az 5 euroból. Nem tudom hogy lehetett volna az 1 gigást aktiválni, lehet a starteren nem is lehet. Nem is lett volna amúgy gond, elég lett volna az 500 mega is ha úgy számolok, így legalább 2 nap teljes kikapcsolódás volt a végén, igazából második nap már élveztem is h nem pityeg percenként a telo valamit
Boccs látom kicsit hosszú lett, de hátha valakinek hasznos lesz...
-
szlibud
tag
Még 1 aprócska kérdés, mert sehogyse boldogulok a Hofer oldalával...
Rábafüzes-Gráz-Klagenfurt-Villach útvonalon lehetőleg nem nagy kitérővel hol találok ilyen üzletet? Villachban a városban is jó. Vagy ha belinkelné aki tudja hol van áruház listájuk, megköszönném
-
szlibud
tag
Tehát akkor magyarul meg kell vennem a starter szetet, amiben nincs semmi, se adat, se telo, csak az üres kártya és fel kell tölteni neten valahol ezzel a 4 eurossal? Vagy kell venni egy 4 euros feltöltőkártyát ugyanott?
Vagy az 5-ből fogja levonni a 4-et?
Boccs csak a német nem erősségem, angolul meg nincs -
szlibud
tag
Sziasztok!
Megyünk síelni Ausztriába 1 hétre és sajnos nincs wifi, így gondoltam veszek egy SIM-et netezni.
Jól értettem hogy veszek a hoferben 10€-ért és nem kell hozzá semmi ottani lakcím, stb igazolvány?És hogy tudom aktiválni? Mert ugye itt a Blue-mobilt is megveszem, de az aktiváláshoz telefonálni kell, meg lakcímet stb megadni a szerződéshez, ami kint nem menne.
Vagy vehetek egy ilyet:
https://www.yesss.at/diskont-shoppen-details/yesss%21-classic-starter-set/1/73/6d4d3c2e4febb04d235ec1ec6ca9747dés ezen van valamennyi net? Mert nekem csak az kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha Ausztriába mész dolgozni vagy pihenni, akkor segíthetek kiválasztani a számodra megfelelő díjcsomagot.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest