Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
A telefonálás minősége - végre kipróbáltam
- minimum 10/9-es szintű. Nagyon elégedett voltam vele.
Egyáltalán nem "recsegett", mint a legtöbb kínai. (Lehet, hogy a többség ezt észre sem veszi, de nekem rá van állva a fülem erre a "tipikus, kínai frekvenciára", ami zajt sok készülék beszédhangszórója kiad, pontosabban amin van egy kis minimális, de hallható, és ezáltal számomra irritáló rezonanciája.)
Mellesleg a "történet" (értsd: hogy valamelyik batár kiváltja-e a Haier-t) vége az lett, hogy a Cubot-ot átvette tőlem a nagynéném (Jiayu F1-ről váltott), és úgy döntöttem, hogy a Mlais-t sem tartom meg, mert kicsit drágállom, illetve annyi készülék van még, amit ki szeretnék próbálni...
A Haier meg töretlenül teszi a dolgát.
(Tehát nincs valós okom váltani.)
Amúgy mindkét készülék megfelelt volna az igényeimnek, a Cubot is. A "normál" sebessége ugyanis tökéletes, a hangminősége is 10/8-as (nagyon minimálisan megvan benne a fentebb említett zizegés telefonáláskor), és nagyon jó érzetet kelt kézbe véve. A használhatatlan GPS meg nem mozgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest