Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Hát azért nem feltétlenül. Nem tudom, "csak" szerencsém volt-e, de nekem mindhárom előző telóm remekül teljesített GPS terén. Az első kettővel ha volt is gond, az csak a készülék sebessége miatt volt, maga a GPS egység jól működött. A Huawei Y300 pedig maga volt a megtestesült GPS álom, az a funkciója volt a legjobb.
.
Ezt főleg annak ismeretében írom, hányan panaszkodtak a dualsimes topikban 60-80-100 ezres készülékről, hogy nem pontos a GPS, lassú, elveszíti a jelet stb. A kis 300-as meg SEMMILYEN körülmény mellett nem dobta el a jelet, mindig hajszálpontosan tartotta, gyors is volt - mintapéldány, na. Ezt az egy funkcióját a mai napig visszasírom. (Meg a jó anyaghasználatát és a tartós akksiját, dehát ne legyünk telhetetlenek). -
nyisziati
veterán
Nem, én az utolsó mondatra reagáltam, hogy a GPS-hez célhardver kell.
Vannak telók, ahol jól megoldják és vannak, ahol nem. Ilyenek javarészt a snapisok (az Y300 is ilyen volt), de önmagában a SOC nem biztosíték erre, hisz volt már példa, hogy snapisok panaszkodtak a GPS-re. Igaz, jóval kisebb arányban, mint az MTK-sok.
Erre értem, hogy nem célhardver kell, hanem jól összerakott teló. (hardveresen ÉS szoftveresen is) -
nyisziati
veterán
Na, ezt jó tudni. Akkor a Cubotot bátran ajánlhatom az ismerősömnek, neki úgyis a telefonálás az elsődleges. Sajnos az én THL-emre már többen panaszkodtak, hogy halk, nekem meg kicsit recseg. Kivéve a VOIP, ami viszont fantasztikusan jó minőségű. Kicsit értetlenül is állok a jelenség előtt.
-
anonym1s
őstag
Hali.
Lehet mar nem aktualis de azert leirom az en tapasztalatomat akksi ugyben.
Vettem egy asus zenfone 2 telefont, es elso heten sim kartya nelkul 6-7%-ot merult orankent keszenletben ugy, hogy minden ki volt kapcsolva (wifi, gps, bt, repulo mod) es a haterben sem futott egyetlen program sem!
Mar irtam az eladonak hogy vissza kuldom mert rossz az akksija.
Aztan beleraktam ket sim kartyat es azota 0,5%-ot merul orankent ugy hogy a wifi be van kapcsolva (minden mas ki).
Nekem ebbol az volt a tanulsag, hogy 2 kartyas telefonba 2 kartyat kell belerakni mert kartya nelkul vagy csak 1 kartyaval szivja az akksit rettenetesen. -
Nagya21
addikt
Hali bObcat!!
Az én Haier w910-em a sógornőmnél landolt, és eléggé gerjed neki telefonálás közben, meg MMS-t sem tudunk vele küldeni(telenor),többször lefagy etc etc, ezért úgy döntött vesz másik telót.
A gearbest-től tegnap megrendeltem neki egy Mlais M9+-ot kemény 70+5 dodó-ért (EU) 21ezehöccáéh huf.
A vas ugyanaz mint az én collpad 7320-amban, csak M-es kivitel(1,7 helyett 1,4-en pörög), nagyon kiváncsi vagyok rá.
Az ismerősömnek 1 hét alatt itt volt, ő 2 napja használja, és szerinte ennyi pízt nagyon megért.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen5 7535U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest