- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Köszi
Jelenleg az a helyzet hogy a pfSense-et ideiglenesen lehúztam a gépről, és Citrix XenServer-t tesztelek rajta 4-5 virtuális géppel.
Sajnos mint kiderült ezzel a procival Xen alatt csak linuxokat lehet futtatni a virtualizációs támogatás hiánya miatt, így most egy CentOS alapú virtuális router/tűzfal gépet bütykölök több-kevesebb sikerrel.(valamiért nem látja a virtuális hálózatot, és nincs IP címe, csak a konzolban tudok turkálni..WEB GUI nélkül)
Ha működne a virtuális tűzfal, akkor mellette külön VM-ben tudnék még 3-4 szervert futtatni.
Amíg ezzel szórakozok addig beraktam a helyére a régi routert, hát az első letöltésnél dobta a netet..
Ha nem jön össze akkor visszadugom a pfSense USB-t és megy tovább.Játékos gépnél egy AMD A10-5700-ra gondoltam (azon elmegy még a bf3 is
), de a túl sok kompromisszum / kevés ITX alaplap miatt egyelőre halasztom, és inkább a szerver újraépítésén gondolkozok, ezért is ez a nagy lendület a virtualizáció tesztelésére, jelenleg csak ezt a gépet tudtam egyszerűen "pótolni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest