Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Érdekességképp, a cikkben szereplő gép (a 2 magos atommal) pár hónapja bekerült átmenetileg a munkahelyi hálózatba, mert gondok voltak, mondom behozom, próbáljuk ki, legalább kiderül hol a hiba, mert ez mindent lát, mindent logol, plusz szépen látni a grafikonon mennyire van kihasználva a sávszél.
Azóta panaszmentes a net..
kb 200 pc és majdnem ennyi mobil eszköz kapja róla a netet egy 250/25-ös kapcsolatról.
Nem azt mondom, hogy meg sem kottyan neki, de még nem láttam egyszer sem 100%-on a procit, és jobb sebességet mérünk vele, mint a nagyvállalati, rack-es, dupla gigabites, VPN-es csoda routerrel, ami ha jól láttam valami 70k körül volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg kellett állapítanunk, hogy nagyon durva az a kis doboz a rackszekrényben, építünk majd egy nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
kb 200 pc és majdnem ennyi mobil eszköz kapja róla a netet egy 250/25-ös kapcsolatról.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)