Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyco
aktív tag
-
Wyco
aktív tag
Ez a konkret alaplap nem VGA-kimenetes, szoval vegulis nincs jelentossege h APU vagy CPU van benne.
Ha bootol a gep VGA nelkul akkor teamviewer-rel lehet remote-olni bele, de szerintem ez kezd picit a valoszinuletnul strapas iranyba elmenni. Akinek ez a funcionalitas fontos, nagyobb alaplapot vesz. -
Wyco
aktív tag
válasz
üzenetére
A szerkesztettre valaszolok: szerintem meg akkor is nehezkes, marmint ha APU-d van akkor esetleg, vagy tudom teamviewer, de most oszinten, hanyszor szokas otthoni korulmenyek kozt m2 nvme ssd-ket klonozgatni?
- marmint en HDD-t is csak akkor klonozok amikor ujat veszek.
Ha ennyire szeretjuk az ITX meretet akkor egy M2 a masik meg mehet USB3-n vagy 3.1-n kulsore, azt a fel terabajtot szerintem 400-500 mega per masodperc mellett is kibirjuk egyszer. Max kozben megnezunk egy filmet. -
Wyco
aktív tag
Kinek mi
- marmint: ha azt nezem hogy m2 inkabb azert kell mert ne SATA legyen, akkor mondjuk egy 500GB-s M2 nvme ara (nincs ekezetem) az mondjuk £150-200, az 1TB-s meg mondjuk £400. Ezzel arra akarok kilukadni, hogy akinek fontos, hogy legyen rajta 2 M2 slot, annak az az extra szaz font/dollar/stb annyira nem nagy ervagas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
- marmint en HDD-t is csak akkor klonozok amikor ujat veszek.
:/