Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Grillo #21031 üzenetére
Két ember csinál most szervert, de nekik Tari szervere lenne jobb, vanilla néhány kiegészítővel, vannak fent szinte mindig 2-4 ember, egy legalább admin közülük és határozott szabályokkal, bazdmegért is rám szóltak.
Kezdővilágban ha kicsit odébb mennek üres helyre ott az se baj ha nem túl szépet építenek, mert az direkt bányászásra van fenntartva úgy is, a lakóvilágba csak később vannak átengedve ha egyáltalán kell.A másik Tali vanilla szerója de az üres, oda is mehetnek ha nem unalmas egyedül. Csak ott figyelni kell rájuk, mert sok ember építménye van fent és most nem fut dynmap se, nem látja őket senki.
Modos szeró meg egyfajta pub, 30+os társaság napi rutinnal, legnehezebb fokozatokon stb., az szerintem kiesik.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Grillo #21035 üzenetére
Hivatalosan csak a saját oldalán lehet. Az össze stöbbi kamu/warez.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
válasz Grillo #21066 üzenetére
Ja, modos szerón a kezdésnél sokan vagyunk egy-másfél hónapig, legtöbbünk akkor eléri a WTF szintet és otthagyja, kifogy a lendület, mert akkora kockák azért nem vagyunk, hogy hónapokig pörgessük ugyanazt. Csak azok maradnak 1-2 ember akik később csatlakoztak nekik fent van hagyva, ők is elérik a WTF szintet kb. egy hónap csúszással és akkor kiürül a szeró és le van cserélve.
Kivétel ez alól ha valami bughalmazt sikerül kifogni ami azért előfordulhat könnyen, az le van cserélve akár két hét múlva is. Addig szopunk vele mert kell egy kis változatosság, várjuk a frissítéseket hátha megjavulnak (nem), meg ilyenek. -
törölt tag
válasz Grillo #21069 üzenetére
Talinál nincs rules, keress egy üres helyet lehetőleg a többiektől 500 blokkal odébb és ott azt csinálsz amit akarsz. Dynmapon látod nagyjából ki hol lakik. Alapvető dolgokat meg nem írunk szabályba, hogy nem lopunk, nem rombolunk más házát, mert ott már bajok vannak ha azt külön le kell írni.
A chacne cube-bal vigyázz, mert van mikor felrobban és 200 blokkig mindent elpusztít, saját magad és mások érdekében olyan helyen nyitogasd ahol megvan ekkora távolság a saját és mások házától is. Inkább későbbre hagyd azokat mikor már tudsz repülni stb.
Játszottál már modos szerón? Nem feltétlen kell a könyv után menni, csináld azt amit akarsz, bár itt mondjuk a vanilla cuccok pont le vannak tiltva és a Tinkers is lépcsős szintű.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Grillo #21071 üzenetére
Egérgörgővel rá lehet közelíteni. [link]
Akkor először a Tinkerst kell megismerned, az adja a szerszámokat itt, meg minden modos szerón kb. alap dolog. Van többféle barkácsasztala, első szerszámok azon készülnek, a többit már egy épített multiblokkos kemencében kell olvasztani és kiönteni.
Ha találsz magadnak egy helyet ahol letelepedsz akkor felmegyek megmutatom és akkor vanillázni már tudsz is, első szerveren úgy se tudsz sok minden csinálni, mert minden időt elvisz a modok megismerése.
Konkrétan újra kell tanulni a játékot, ez már egy másik Minecraft.Oldalt a NEI nagy segítség, az megmutatja a recepteket mindenhez, ha a mod nevét írod be @Tinker akkor csak annak a modnak adja ki minden elemét. Tinkersnek van könyve amit ha lekraftolsz akkor abból is lehet olvasni.
Majdnem minden este Blood moon van, szóval akkor szopás van, átaludni se lehet, adok majd olyan fáklyát amitől nem spawnol mob 64 blokkos körben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Grillo #21081 üzenetére
Nem, egy újabb külföldi csak. Le is lépett. Ez az Ozone2 ami most fut nem túl gyakori modpack és a Gametrackeren ezért találnak rá hamar. Aztán le is lépnek mikor meglátják, hogy nem angol vagy a nagy ping miatt, már a huszadik ember kb.
Nem divat amúgy ez, más modpackok ezer helyen futnak és a mienk a végére sorolódik így rá se találnak. Csak ennél van ez most.Fő ház direkt azért van, hogy onnan cuccoljanak kezdéshez. Meg néhány vascuccon kívül nem sok minden van benne. Playerekhez nem tudnak bemenni, mert legtöbbünk levédi claimed chunkkal.
-
törölt tag
válasz Grillo #21083 üzenetére
Vanilla szerszámok le vannak tiltva, 1 a durability azért törik el. A loot bagekben az aranypáncélt az Artifact adja, az is egyfajta szerencsecucc, mert mikor kiveszed átalakul mássá. Valamikor egész jókat is dob, kezdőcuccoknak nem rosszak.
A zacskók dobnak még sokszor vanilla vaspáncélt is, azok nincsenek tiltva azok is jól védenek kezdésnek és mire elkopik jön helyette másik három legalább.
A páncélok nagyon drágák itt, szóval az még odébb lesz úgy is, hogy ezeknél feljebb juss.
Ha megnézed a vaspáncél receptet elég hajmeresztő már az is.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz Grillo #21093 üzenetére
A gépek legtöbbjét ki lehet szedni csákánnyal. Van néhány háklis mod viszont, pl IC = Industrialcraft, amit csak a megfelelő szerszámmal lehet kiütni, különben tönkremegy és a modja alap gépblokkját adja vissza. Ebben a modpakkban most nincs benne amúgy az IC, és nem tudok olyanról benne ami ilyet produkálna.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz Grillo #21093 üzenetére
Ki lehet ütni a smelteryt, csak akkor az olvadt érceket öntsd ki előbb, mert azok elvesznek.
3x3-at érdemes belőle építeni, szóval a földbe tedd le 3x3, majd köré építsd fel a falait ami nyilván 5x5 lesz így. A falakba tedd bele a controllert, draint arra a faucetet, a lava tankot, a faucet alá megy a casting table. A tank megőrzi a lávát, annyit tud.
Ha csinálsz még egy draint és faucetet neki, akkor az alá tudsz tenni castin basint ami blokkot önt ki, az ugye visszakraftolható kézben 9 ingottá, gyorsabb kicsit. -
havri1
félisten
válasz Grillo #21092 üzenetére
Pontosan ugyanez a hiba van nálunk is, kb 1 hónapja. Gyerekek nem tudnak LAN-on játszani. Nem tudom mi változott...
Ha a nagyobbik kép host-ol, azt nem is látja a kisgép. Ha a kicsi hostol, nagy látja, de ugyanez a hibaüzenet.Más: Nem tudjátok, Millenárisnál hol lehet most megállni, parkolni a mineshow alatt? Hogy érdemes odamenni?
[ Szerkesztve ]
havri
-
törölt tag
válasz Grillo #21099 üzenetére
Mi már megszoktuk, szokásos blokkbugok, gyakoribb azért lehet a vanillánál, mert mindenképp van legalább egy alternatív területgeneráló mod, hogy szebb meg több biomok legyenek és hozzák magukkal a több bugot is.
Minden modos szerón van sírkő, ha ilyen van akkor abban lesznek a cuccok nem vesznek el, vagy mint jelen esetben is be van kapcsolva a keepinventory. -
törölt tag
válasz Grillo #21139 üzenetére
Immersive mod adja a blast furnace nevű sütőt. Ez multiblokkos, blast furnace blokkot, talán blast brick a neve nem tudom, kell csinálnod 27-et, de mivel kettesével adja ezért 28 lesz. Majd 3x3x3 teli kockát építeni belőle és az engineering hamerrel rákattintani, akkor lesz ajtaja és abban tudsz faszénnel sütve vasból acélt csinálni jó lassan.
Na most a recepthez kell azt hiszem 14 blaze powder, amire nem emlékszem hogyan szereztük már meg, most vagy kraftolható vagy úgy kell szitálni Ex nihiloval, én tuti szitáltam.
A szita mod jópofa, sieve eszközre keress rá, a játék írni fogja hogy a blaze powdert miből lehet szitálni. De ez megint olyan, hogy ha nem megy fel senki megmutatni, akkor videókat kell nézni ezerrel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Grillo #21220 üzenetére
Már visszakaptuk a 7 szívet úgyhogy lehet kicsit dolgozni. Bár a víz hamar elfogy, stackelni nem lehet, szűrni drága nem is éri meg, mert a koszos víz effektje kb. semmi negatívat nem ad, a kajából kell nálad 5 féle ahhoz hogy az üres éhségcsíkot egyszer fel tudd tölteni. Ez nagyon Terrafirmacraftos lett, black örülni fog neki azt hiszem.
-
Amur
addikt
válasz Grillo #21313 üzenetére
kereskedő vagyok, de a monumentálisabb, nagyobb lélegzetű("pöcsölős") építkezéseket szívesen megcsinálom. Ez a kis transzkontinentális expressz lefoglal legalább egy időre.
Azon gondolkozom hogy valahogy meg lehet-e csinálni hogy a beszállóhelyeken mutassa hogy van-e valaki a síneken éppen (vonattal). Redstone-al biztos megoldható..csak mivel elég hosszú szakaszok vannak...felejtős.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz Grillo #21315 üzenetére
Te merre vagy? Majd ránézek dynmappon ha fenn vagy, de dobhatsz koordínátát.
Ha Apaty felé vagy, arra már elindult az építkezés, csak közben elkezdtem Balto felé is.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz Grillo #21321 üzenetére
amcsi srácok. Apattyal beszélgettek ahogy hallom, mikor én voltam fenn, nem voltak közlékenyek, de egyenlőre jó távol mindenkitől telepedtek le, szerintem nem zavarnak senkit.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz Grillo #21332 üzenetére
Unatkoznak, szórakoznak. A Mojang account sem jelent 100% védelmet, főleg nem az angolul beszélő trollok ellen, mivel ezernyi másik szerver van amire átmehetnek, sose fogy el, nyugodtan tudnak garázdálkodni. Főleg a kicsi, apró szervereken, mint a mienk is, pláne mivel külföldi.
Rombolni nem mertek, mert azzal munka van, lassú, meg az látszik. Lopni gyorsan lehet, nem látni, nem látni spectatorban se, felkapja a ládából és elfut vele. Mondjuk aki így kezd az eleve nem játszani indult egy szerverre, hanem azt élvezi hogy lebukik és szitkozódás van körülötte vagy én nem tudom.... -
-
apatyas
Korrektor
válasz Grillo #21350 üzenetére
Marhajó a map, de én se vagyok rajta. Valószínűleg a kék mobilnet (ami amúgy helyhez kötött) miatt. De a melós címen sem találtam. Nullkilométer kőnél van mindenki akinek nincs címe?
Új modpakkokról kérdezőknek: az 1.7 feletti csomagok a nem annyira izmos gépeken érezhetően rosszabbul teljesítenek.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz Grillo #21364 üzenetére
Nem zavar senkit, a modos szeró úgy is rendszeresen cserélve van. Ha valakinek a közelében van azt nem érdemes hátha akar vele valamit csinálni még, de a távoliakat nyugodtan lehet bontani.
Ezen a szerveren szerintem semmire nem jók a vaskardok, de amúgy rendes tech szerveren, ha autocrafttal össze vannak kraftolva, hogy újak legyenek akkor be lehet olvasztani őket és vasingotba kiönteni. De van mikor a sérülteket is be lehet olvasztani rendesen 2 ingottá. Az előző szerón nálam volt egy arany és vasfarm is így.
Igazából értelme nem sok, mert több tízezer ingotom volt már addigra, hanem inkább a gépsor lekraftolása, felépítése, beállítása az ami jó, meg ahogy dolgozik, utána már rá se néztem. Meg hát ezekkel lehet kihúzni a játék idejét is. -
törölt tag
válasz Grillo #21454 üzenetére
Most a teches modok az a kevés ami benne van, azokat kellene megvenni ércgyártáshoz, fejleszteni a kertberendezést stb. a több pénzszerzés miatt. Neki lehetne kezdeni Botanianak. Igazából viszont annyira grindelős, hogy a társaság ezt nem igazán komálja. Legtöbbeket vanilla szinten kötött le, vasutat építettünk, meg felhúzattuk a falvakat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs