Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Azért a vödör kapacitásán nagyon nevettem
Megyek tejért, mert haverom noszogatott, hogy tej-tej, erre fel wikiben olvasom, hogy egyelőre lófüty a tej. Na akkor ültessünk gabonát. Elvetem, várok, semmit. Jó, hozok rá vizet hátha az kell, hogy nőjjék', erre fel mindent elárasztott a víz
Bár elég volt csak a víz középpontját, ahova kiöntöttem földelnem és megszűnt, de volt nagy jajveszékelés
Jah, amúgy a pók megölt, szóval hazakerültem, de sajnálom nagyon a lőporokat. Ezt a tornyos fáklyás dolgot viszont mindjárt ellövöm, csak szedjem össze magamat kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megyek tejért, mert haverom noszogatott, hogy tej-tej, erre fel wikiben olvasom, hogy egyelőre lófüty a tej. Na akkor ültessünk gabonát. Elvetem, várok, semmit. Jó, hozok rá vizet hátha az kell, hogy nőjjék', erre fel mindent elárasztott a víz