Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Igen, utána raktam rá.
A komlett disk tünt el, rajta minden cuccal..
Atomanti kisegített, adott egy 64k-s storage-et, rajta egy kis kezdőpackkal.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
csoki
senior tag
teszteltem 0.68at picit:
*Added Tinkers Tool Leveling - ez nem rossz, sőt
* Added Blur - amikor inventoryban vagy elhomályosítja a hátteret, szokatlan, vagy bármilyen guiban, akár egy furnaceben, de meg lehet szokni
* Removed NoMoreRecipeConflicts to stop you from crashing on rejoin. Please report missing recipes - sűrűn volt h nem tudtam visszalépni egy 20 perces pihi után szóval remélem ezután jó lesz
* Added normal farm animals - végre lehet vanilla csirke/tojás farmot csinálni
* Refined Storage drives should now no longer disappear! - ezt nem kell mondani milyen fontos, nem örülnék ha nekem is eltűnne 1-2 disk, vagy az összes
* New Charset, Mekanism and FoamFix builds . - na és a legjobb: végre mennek a mekás kábelek, sőt az rftoolsos powercellből is ki lehet nyerni energiát kábellel, mekás is jó meg redstone fluxossal isezek után azt mondom tényleg frissítsünk rá holnap/holnapután ha Tali is ráér (lehet addig még jön bugfix, mert pl deepdarkba nem tudtam átmenni, crashelt egyből, bár elvileg most nem is craftolható mert laggoltat, ez szerepel is a hibák közt, de én ugye creatívban beadtam magamnak )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Crossbownak sípolókacsa hangja van ha felhúzod, tegnap elektromos hangja volt. Marha vicces...
-
törölt tag
Az AA XP eltároló gépet nem lehet megcsinálni ezek szerint, mert kellene hozzá olyan XP amit a mobok dobnak, de itt nem dobnak. Akkor ez cumi? Nincs más gép se ami XP-t tárolna?
-
vaakuum
addikt
Ha egy modnál a letöltés csak egy .jar állományt eredményezett, azt hogyan lehet beüzemelni? Hova kell bemásolni, hogy múkodjon?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
törölt tag
Steve cart reborn nem akarja elültetni a BoP fát, ezzel még meg is békélnék, de ha vanilla fát teszek bele egy darabot akkor azt végtelennek érzékeli és rakja vele az egész területet. Mi ez már.
-
törölt tag
válasz vaakuum #21661 üzenetére
Ez az 1.10.2-es. Ezt csak ezzel a játékverzióval és az ehhez való Forge verzióval lehet játszani. [link]
Letöltöd, telepíted, lesz egy mods mappád oda bemásolod és annyi, új világ létrehozásánál pedig ahol a lapos meg stb. világot lehet választani ott lesz egy BoP opció, azt kell kiválasztani.
Ha van más mod is mellette vagy bármi egyéb módosítás akkor az problémásabb lesz azzal összehozni. -
törölt tag
Botania növényterjesztés még opabb lett, mint volt. Simán a virágot letéve a földre ha klikkelsz rá csontliszttel mellédobja az újat. Elég mindből egyet a földön tartani aztán végigtolni rajtuk pár stack csontlisztet, egy halommal lesz. Nem kell a petalt a földbe rakni meg ollózni a tall virágokat.
-
SZKEBE75
senior tag
A lányomnak szeretném pc-re megvenni a játékot,melyiket kellene megvennem?
Valami sárkányos moddolt cuccot mutogat a zsatubon.
Help.[ Szerkesztve ]
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
SZKEBE75
senior tag
válasz #90933760 #21665 üzenetére
Tehát ezt kellene megvennem ami a fő oldalon van?
Ez a webshopokban minek felelne meg?https://www.youtube.com/watch?v=47w98P02yZQ
[ Szerkesztve ]
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
törölt tag
válasz SZKEBE75 #21666 üzenetére
Igen azt kell megvenni. A webshopokból mi soha nem veszünk, mert jellemzően drágább és bonyolultabb, mi azokkal nem szórakozunk.
Ez a mod.
Ez az API ami kell mellé.Ezeket csak simán be kell másolni a játék mappáján belül a mods mappába.
De előtte még fel kell telepíteni a Forge-ot ami futtatja a modokat, csak utána lesz mods mappa.
Mindegyikből az 1.11.2-es verzió kell. Javaból a 8-as 64 bites, nyilván a legfrissebb mindig ha lehet. De Javat jellemzően csak akkor piszkálunk, ha nem megy valami, addig jó a régi is.Játékban lesz két profil így, egy alap meg a Forge-os, azt kell elindítani. Ha meg sima játékot akar játszani megint akkor a másik profilt. A Forge lassan tölt be, az normális.
Később ha kellenek egyéb modok, ugyanúgy csak be kell tenni a mods mappába és annyi. Remélhetőleg pedig nem dob hibát vagy ID ütközést. Viszont ha megveszed a játékot onnantól a Curse/Twitch kliensből ingyen letöltheti akármelyik modpackot amiben rengeteg egyéb mod van, összeválogatva, kijavítva stb. és nem kell szórakozni az egyesével letöltögetésnél. Persze ez a sárkányos mod valószínű nincs egyikben se, azt mindenképp magában tudja játszani csak, esetleg pár másikat mellérakhat, biomgenerálót, állatos modot stb. -
törölt tag
Ez a ruha még mindig egy ISTEN! Awwww, de rohadt jól nézek ki benne. Kár, hogy semmit nem véd, mert varázserőre van.
Az új Wyvern és Draco ruha mellett ez a harmadik legállatabbul kinéző. Csak a másik kettő legalább véd is. Nem baj, ebben fogom kitolni a pakkot, majd kap védelem 4 enchát akkor picit jobb lesz, meg pár bauble egyéb védelemre. Akkor nem halok meg két blokkonként vele.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SZKEBE75 #21668 üzenetére
Az alapjáték magyar, a modok mindenképp angolok. Eddig 1-2 nagy volt csak ami magyar volt, az is Google fordító szinten.
A répa az répa lesz meg az összes alap item, a mod által adottak viszont angolok, dragon egg stb., meg a mod által adott kezelőfelületek is. Keverve lesz a két nyelv. Nem egy túl bonyolult játék, nem szokott problémát okozni.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz #90933760 #21662 üzenetére
Felraktam a linkelt Forge kliens változatát, de nincs mods könyvtáram az appdata.... könyvtárban.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Grillo
őstag
Derült égből ápdét
-
törölt tag
Melyik vót?
Ez nem update, akkor írta volna chaten.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jah, minden szeró indulás közben old vanillát ír az nem tudom miért van, de onnan tudjuk, hogy épp röffen. És ha sokáig írja akkor tudjuk, hogy bootloop van, mint kedves Dire koma pakkjánál aki összekeverte az alpha és release fogalmakat... Bár ez a pakk se épp hibamentes, de bőven játszható mellette és egy héten belül megjöttek rá a javítások is, odafigyelnek rá. Azért DW-nál ennyire nem siettek a javításokkal.
-
Amur
addikt
Én azóta az értékes ritka dolgokat sima chestbe dobálom..
Várom én is az update-et, ez az RS bug azért durva.. ehhez hasonló "játékmenetre kártékony" buggal már régen találkoztam....Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
csoki
senior tag
na elkiabáltam magam, amurnak ismét eltűntek a diskjei
várjuk a frissítést mint egy falat kenyeret
remélem az enyémek megmaradnak tegnapról , addig be se lépek, amíg nincs frissítés(#21683) Cucuska2 igen az egy megoldás, de sok itemnél macerás, storage drawer rendszerem így van, az meg is maradt, de ott csak a tömegesen bányászott/használt blokkok vannak... bár tervezem hogy a fémeket compacting drawerbe rakom (ugye így egyből elérhető blokk/nugget formában is, nem kell kraftolni őket)
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Stand by, chat off, izzítani lehet a 0.68-as klienseket.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
Frissül a szeró pár perc és 0.68, aki később jönne.
-
törölt tag
Kidobál mindenkit, a távoli állomás kényszerítetten bezárta a kapcsolatot.
-
törölt tag
Tehát ha jól értelmeztem a chat maradványokat akkor valamelyik item miatt volt gond ami az invben volt mindenkinél. Érdekes, mert vanilla cuccokon kívül talán a Tinkers szerszámok azok ami mindenkinél van, más nem nagyon. Ezekkel meg mi lehetett a gond...
És inv törlés kellett, úgyhogy mindenki csupaszon kezd. De legalább a map megmaradt. Szerencsére épp nem volt nálam drága cucc, Csoki most az osztó tőle lehet kunyerálni.
Igazából kár volt leírnom, mert mindenki ott volt a chaten. Vagyis nem, Amur nem volt úgyhogy neki újdonság.
-
apatyas
Korrektor
válasz #90933760 #21690 üzenetére
Tali, én kérnék újra egy inv törlést magamra. Még este szerintem újra összeszedtem valamit, ami miatt nem tudtam visszalépni. Persze a kidobódás az ágyból chatelés miatt volt csak, nem az item miatt. Fura.
Következőre óvatosabb leszek, és minden egyes addolt cucc után ki-be lépek, hogy lássam mi okozza. Köszke!
Nem sok mindenből kell keresgélni, főleg bronz páncélzat, sack of storage, steel szerszámok amikre gyanakszom. MEg majd kipróbálom, hogy nem-e én is a ház miatt döglök le, mint Atomanti, bár én elég sokáig ácsorogtam otthon.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Amur
addikt
válasz apatyas #21691 üzenetére
Az jó, mert én szinte mindent magamnál tartottam mióta 2x is eltünt a storage..
Lesz Csokinak dolga.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Most a 0.69-es frissitésre írja hogy enabled mekanism cables. Akkor a 0.68-ban mégsem jók még?
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Rohadt jól néz ki a blur effekt, de a YT videó zene elkezd sercegni tőle. Hol lehet kikapcsolni ezt a csodát? Átállítottam konfigban a blur timeot 10 percre, így van idő amíg elkezd homályosodni. De túl átlátszó, nem látom az itemeket tőle, kérem vissza a szürke hátteret.
Ja és a létra vissza lett lassítva. Pedig építeni akartam egy világűrbe kilövő szerkezetet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem a régi Tinkers szerszámokkal volt baj? Nem alakultak át Iguana szerint, csak az amit újonnan kiöntöttél. Lehet az bugolt az invben, lehetőleg ne próbálja ki senki szerón, nincs kedvem még egy inv törléshez, de single nyugodtan megnézheti aki unatkozik.
-
apatyas
Korrektor
válasz #90933760 #21696 üzenetére
Én legutóbb újakat csináltam a részeket kikapva creativeból, mert törléskor mind nálam volt. A törlés utáni esethez képest viszont, tegnap már nem dobott ki, pedig nem változott hogy mi van nálam.
Iguana hatást viszont most sem láttam (bár nem néztem), voltam single-ben is új pályával.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz apatyas #21697 üzenetére
Mert ez nem Iguana, hanem egy kopi, ez csak slotot ad. Végre egy rendes fejleszthetőségi opció ahol én döntöm el mit akarok a szerszámra és nem random dobálja tele minden felesleges szarral. Utáltam az Iguanat érte, mint a fost.
A szerszámon talán shiftre hozza ki a szerszám XP szintjét és annak megnevezését, két sor. Amelyiken van az új, amelyiknek nincs az az előző verzióban öntött szerszám és lehet azok bugoltak emiatt. -
törölt tag
Volt a házam mellett egy hókastély, nem gondoltam hogy ez ilyen nagy a föld alatt, beledarált a quarry egy kicsit. De annyi értékes cucc van benne blokkokban, hogy ledarálom az egészet a felszíntől végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest