- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Logicmailba ez a hiba üzenet mit jelenthet?
This message does not contain any sections that could be displayed
-
Sakab
senior tag
válasz
donat_sz #1795 üzenetére
Most cseréltem itt a ph-n. Semmi gyári tartozéka nem volt meg semmi papirja...5ös voltrajta ráraktam a 6ot de én nem állítottam rajta semmitse. Elképzelhető h x idő múlva már ez a böngésző se fog menni mert lekapcsolják kikapcsolják?
ha ezt a servicebookot utolag én rátöltöm ügyeskedve akkor menne a face meg a többi? -
Sakab
senior tag
De tudjátok mi az érdekes? OLvastam h BISnélkül nemmegy a gyári böngésző. Na most az nekem megy szépen az jelenthet vmit?
-
Sakab
senior tag
Mellékesen megjegyzem halkan a BB marketingesek nem kapcsolnak hogy van aki pont ezek miatt nem vesz BB-t?sokkal nagyobb piacuk lenne hogy ha a rohadt megübe beraknak egy kapcsolot ahol betudom kapcsolni hogy hiperszuper halálra titkositott überbrutál szerverekenátmenö 007es titkosítással megy majd a barátnöm és közöttem lévö levelezés VAGY kapcsolo OFF mezei sima kapcsolattal kapcsolodik mint mondjuk egy 3510es. katasztrófa.
-
Sakab
senior tag
válasz
lezerpiramis #1787 üzenetére
Logicmailt megtaáltam beis löttem azzal 2 b bajom van smtp cimnnél nemtudok mit beálítani h küldeni is tudjak levelet. (freemail, gmail) androidon ezért volt jo a gmail app mert ottment magától a küldés fogadás. másikgondom vele h nem találok benne olyan lehetőséget h x percenként-órénként megnézze h jött e új levél.
Amire még szükségem lenne az egy IMplus (msn facebook skype) jólett volna egy normális skype kliens amivel tudnék telefonálni is mondjuk de ha ez nincs ezt túlélném.
Meg egy sima FB app ahol nem csak chatelni lehet.
Énmár ennyivel be is érném.. :/ -
donat_sz
senior tag
pedig hivatalos úton bizony nem mennek! de némi keresgélés a neten és találsz rá megoldást, hogy a BIS/BES nélkül is menjenek ezek. de ez már nem a standard használat.
ui: skype van BB-re? vagy csak helyettesítő megoldás?
uui: ha meg van BIS/BES, már nem is kell gmail kliens -
Sakab
senior tag
Sziasztok ismét megjött a kis 9700ám első benyomás tetszik egybe van formás nemrecseg nem ropog villám gyors. Eggyetlen egy dolog nem tetszett az a kijelző összeragasztása a plexivel aminek köszönhetöen enyhe nyomásra is eléggé érdekes szineket mutat a kis lcdje.Félek attól h egy erősebb nyomástól bereccsenhet az egész. Más gyártók azért ezt jobban oldották meg.
OS6ot feldobtam. viszont félve 1 2 dolgot nem értek...ez a drága bis bes rendszernek köszönhetően nemtudok csatlakozni im pluson kersztül semmire se pop3on nem érem el a leveleimet gmail kliens nincs skype kliens nincs. ezek amiket használnék. remélem csak én bénázok. és ez a bis bes egy alternativa ha nem akarom azzal használni hanem csak egy szimpla netes kártyával azzal amivel elötte szépen ment egy nokia szifon mostmeg egy galaxy s, de ha ez a csúcs szuper készülék amihez nekem még pluszba kellene rendelni vmi csomagot hogy ezeket az alap dolgokat megnézzem hát akkor elmegy a...inkább le se írom...
-
Alex 336
csendes tag
Sziasztok!
Beléptem a BB táborába egy bold 9000 el. Szeretném megtudni, hogy érdemes e frissíteni az op. rendszert OS 5 re? Ha igen, hogyan?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv. mindenkinek.
Alex -
icezozo
addikt
válasz
Rubikoners #1775 üzenetére
Gubancot csak, akkor okozhat ha nem vették le róla a BIS-t. Amennyiben levették ,akkor lehet regisztrálni a készüléket.
-
-igu-
veterán
válasz
Rubikoners #1775 üzenetére
Ha az előző tulaj nem mondta le a BIS-t, vagy a szolgáltató nem vette le, akkor igen.
Vásárláskor, amikor rakd be a saját kártyádat a készülékbe, és próbáld regisztrálni a saját szolgáltatódnál. Ha nem megy, akkor még mindig lehet rugdosni az eladót, hogy intézkedjen.
Sőt, a saját szolgáltatód meg tudja nézni azt is, hogy az ő rendszerükben regisztrálva van-e a pin. -
icezozo
addikt
aki használ BIS v. BES szolgáltatást és nem aktív tagja a PH Blackberry Messengernek az gyorsan lépjen be mert a csoport létszám maximum 30 fő lehet.
21 hely már kiadva! -
Rubikoners
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a gyors választ/linket a kérdésemre. Még annyi a kérdésem, hogyha veszek egy BB-t hazsnáltan, jelent esetben egy bb bold 9780-at és az előző tulaj már regelt rá BIS-t akkor az jelent-e valami hátrányt számomra? Tudok-e újra regelni BIS-re, mert ha jól olvastam ez telefon PIN-hez kötött. Okozhat-e ez valami gubancot?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
-igu-
veterán
válasz
Rubikoners #1770 üzenetére
Mire jó a BIS/BES.
-
Rubikoners
csendes tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy BB Bold 9780-as telefont. Eddig nem volt BB-m és szeretnék róla többet megtudni. Mire jó a BIS/BES. Illetve ha használtam veszem a telefont és az előző tulaj már beregelte ezeket a szolgáltatásokat akkor nekem lehetőségem van újra regelni? Vagy ilyenkor lehet valami gubanc?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
zsohu
tag
Sziasztok!
A párom kapott most egy kártyafüggetlen 8520-as BB-t. A kérdésem az lenne, hogy a wifi-t szeretnénk beállítani, de miután beírom a wpa2 kódot, csatlakozik de nem kap IP-t a routertől (vagyis a routeren megnéztem [DD-WRT] és ott kapott IP-t a BB de a teló a hálózat diagnosztikánál és amikor a hálózatot hozzáadom akkor is erre panaszkodik, mármint hogy nem kap IP-t), ez mitől lehet? A routeren minden beállítás ok, mert két laptop meg két androidos teló is simán megy. A páromnak nincs se mobilnet sem BES/BIS előfizetése és nem is szeretne. Csak a wifin keresztül netezne itthonról. Ez megoldható egyáltalán?
Még egy kérdés ha már itt vagyunk, találtam egy 5.0-s OS-t hozzá, láttam hogy a vendor.xml-t ki kell törölni majd felrakni, ez mennyire kockázatos, könnyen lehet téglázni vagy nem vészes?
Előre is kösz a válaszokat!
-
harcikoca
senior tag
Miért kapom ezt az üzenetet szinkronizáláskor?
-
Hikvision
senior tag
Akinek Aktiválva van a BIS/BES nyomna egy ALT+SHIFT+H Kombinációt? elvileg akkor ki kell írnia a Vendor számot, mert azt hallottam, h csak akkor lehet regisztrálni a BIS/BES-t ha stimmel a Vendor ID.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Hikvision #1756 üzenetére
A 9800-as alapvetoen jo (mondjuk szamomra kenyelmetlen lenne), bar egy-ket usernel hallottam nehany bosszanto hibarol (belassul, instabil), de ezek sw upgrade-del orvosolhatok.
A szolgaltatod csak azt tudja megmondani, hogy naluk regisztralva van-e a PIN. Rendelj BB-t, aztan vasarlas elott probald meg regisztralni a szolgaltatoi oldalon (felh.nevet es jelszot ne adj meg, csak a PIN-t fogadtasd el a feluleten, akkor nem regisztralod).
-
Hikvision
senior tag
válasz
lezerpiramis #1751 üzenetére
Köszi, így már működik! Viszont. Meg akartam rendelni a telenornál, a BIS szolgáltatást, de mivel redbull-os díjcsomaghoz nem lehet, a többinél meg nekem nem éri meg ezért ma, átvittem az előfizetésemet a t-mobilhoz, de csak jövőhéten aktiválják. Na most mik a tapasztalatok BB 9800-al? Mivel használtam vettem a készüléket, ezért még az is kérdés, h egyáltalán lehet-e a BIS-t regisztrálni, tehát az a kérdésem, mielőtt megrendelem a szolgáltatást, h honnan tudhatom meg, h regisztrálható-e a blackberry-m?
-
norbest
aktív tag
Sziasztok! Elnézést kérek a zavarásért, remélem valaki tud segíteni ! Tehát a problémám: Kaptam egy BlackBery 8520 gyárilag Tmobile os készüléket ajándékba! Soha nem használtam még, ilyet ! A készülék nagyon tetszik, viszont olyan problémám van vele, hogy 0.facebookot szeretnék használni, belemegyek a web n walk ba, könyvjelzőkhöz beírom, működik is, de szedi az egyenlegemet! Lehetséges, hogy nem a web n walk nál kellene beírnom a 0.facebook.com ot? Bocsánat ha amatőr kérdés, tudom hogy ez egy komoly blog, de sajna 2 telefon boltban voltam, de segíteni nem tudtak, nem támogatják ezt a tipust... Tud valaki erre valami megoldást nekem? Nagyon megköszönném a segítségeteket ! További szép estét mindenkinek !!!!
-
BigT
senior tag
bármilyen infót megadok, csak segíts, mire van szükséged, hogy válaszolni tudj
olyan szoftver keresek az 5-ös rendszert használó telefonjára a feleségemnek (9300-as), ami a laptopjára tudná wifi-n keresztül szórni a netet, nem kellene kábellel összekötni az internet eléréshez.
-
vtechun
veterán
pl roaming esetén gazdaságos, meg azért vidéken közel sincs mindenütt 3G, sajnos még EDGE se mindenütt, ilyenkor nagyon jól jön levelezéshez. de mint írtam is, nekem az is nagyon tetszik, hogy kézreállnak a dolgok, amig csak úgy kézbevettem, addig rohadt gusztusalannak talaltam, de hasznalat kozben nagyon megnott a szememben az erteke
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek. Adott egy független BB 9800. Telenor előfizetéssel. BIS/BES nincs használva (tudom-tudom, de majd talán ha nagyon szükségem lesz rá) Tehát. Wifivel minden megy ahogy kell, Mobilnettel viszont ugye a gyári böngésző nem megy. Letöltöttem a legújabb opera minit, de ott szintén wifi-vel van net, 3G-vel pedig kiírja h nincs kapcsolat. Mit rontottam el?
-
Sakab
senior tag
válasz
vtechun #1747 üzenetére
Jogos ezt tényleg nemtudja az semeik android kliens. Bár most azért halkan megjegyzem és tényleg nem kötözködésből ha ez üzleti célközönségnek lett kitalálva itthon 2k ért kapsz 500 Mbot T-mobilnál 3G majdnem mindenhol van igy kb 5Mb max 3Omp akkor miértelme. gazdaságos az tény. de külföldön 2k ért több gigát kapsz tudtommal.4g elterjedésről meg nem is beszélve..
-
vtechun
veterán
ami nagyon nagy előny, ha kapsz egy 5 megás pdf mellékletet. akkor az is szépen, apránként tudod olvasni, nem kell leszedni mint az 5 megát. ez nekem nagyon tetszett, hogy EDGE hálózaton is 10 másodperc alatt olvasható lett a pdf, ugye durván gyakorlatban ez 10x150 kbit lehet ami 200 kbyte sincs, seperc alatt tudsz az oldalak között navigálni, ugyanezt doc fajllal is, stb. ez a ficsör nekem nagyon tetszett
-
Sakab
senior tag
Értem köszönöm a kimeritő válaszokat
most mondhatnám azt h egy normál kliensel belehet állítani h csak x kb-t szedjen le elösször de nem mondom.
De amit irtok a telefonással ill az aksival kapcsolatba azt aláirom h jogos. teljes mértékig. velem is havi szinten előfordul h hivnak nemtudom felvenni mert épp gondolkozik és nem reagál ill fél nap jobb esetbe 1 nap az aksi. igen kompromisszumokat kell kötni ki mire használja.1ébként a 9700 án normálisan fut a 6.0 os? ebben az átlag 35k-s ár körül van jobb alternatíva BBbe?láttam a 9780at több rammal de az 50 alatt nem találtam annyival meg nem gyorsabb ahogy olvastam.
-
-igu-
veterán
Ha elolvastad a cikket:
Neked a BB ugyanolyan, mint az Androidos telefonok. Fölösleges pénzkidobás lenne átállni rá, csak azért, hogy sok gomb legyen a telefonon.
Ha csak átfutottad a cikket, és véletlenül pont a lényegre nem figyeltél:
A BB a saját szerverein keresztül adagolja a biteket, titkosítva, tömörítve, azonnal.
Egyszerre csak 2KB-ot tölt le a készülék, ahogy lapozol, úgy tölti a többit. Ha továbbítasz egy melléklettel rendelkező levelet, akkor az nem növeli az adatforgalmadat, mert a szerveren tárolt változatot továbbítja az új címzettnek (nem kicsit gyors megoldás).
A BB nem időzítetten néz fel a hálóra, mint a POP3, hanem folyamatosan fent van. -
Sakab
senior tag
Sziasztok többéve furdalja az oldalamat egy kérdés amit megpróbáltammár kideríteni de nem sikerült de igazából annyira nem is izgatott eddig.
Második telefonnak szeretnék venni egy BB 9700át. Olvasgattam a BB rendszerről és az ő BIS BES szolgáltatásáról amiért annyira híres. Na most nekem jelenleg van egy i9000em attól most tekintsünk el h nem az a tipikus üzleti telefon többek szerint bár ezzel is vitába szálnék de most nem lényeg. Szóval mivel tud többet nyújtani egy BB mint pl egy androidos pop3 as kliens?vagy a gmail appja? úgyan azokat betudom rajta állitani mint a BB-n cimlista szinkronicáció naptár (gmail) stb... x percenként ellenőriz ez is. és még plusz elöfizu se kell hozzá csak sima net. Szóval ha eltekintünk a külsőtől miben más ezt magyarázza meg nekem pls vki és nagyon hálás leszekJa igen most az aksi időt se vegyük figyelembe mert a 4" 1GHz az tényleg zabál és 1 napot ha kibír
-
fgth
tag
3 pillanat es leveszik a BIS szolgaltatast. utana ertekesitheto a telefon.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
BB telefon készülék eladása előtt mit kell tenni? Gondolom lemondani a szolgáltatónál a BIS-t és csinálni egy gyári resetet.
Na ezt hogy tudnám megtenni?
-
donat_sz
senior tag
válasz
vtechun #1729 üzenetére
az biztos, hogy a BB gomb lenyomásával kell olyan menü opciónak lennie ami segít lekérni a hátralévő szöveget. angolul "more"
függetlenül exch vagy egyéb mail esetén
ill, nekem minden html-be jön le
de tudok oda vissza váltani plain és html közt, ill biztosan lehet a mailbox opcióinál defaultot állítani -
vtechun
veterán
válasz
lezerpiramis #1731 üzenetére
Uzemido ertekere voltam kivancsi
-
vtechun
veterán
válasz
lezerpiramis #1731 üzenetére
Ezt tuti erre akartad valaszolni?
-
vtechun
veterán
válasz
donat_sz #1728 üzenetére
Kozben kiderult, hogy csak a beses mail cimemnel jon ez elo, ott csak szoveges modban latszik, viszont vegig tudok benne menni. Amugy a bises mailben meg jol (jobban) nez ki, viszont nincs benne vegig a mail, azt irja az aljan kekkel leroviditve 84070 byte. Es nem tolt tobbet hiaba gorgetek lefele, viszont. Menuben ha ranyomok az egyszeru szoveg fogadasara, akkor atalakul plain textte, viszont vegig lejon, ezek szerint html modban nem latszik vegig egy hosszabb mail?
-
vtechun
veterán
A beepitett e-mail kliens tud html uzemmodban mukodni?
-
vtechun
veterán
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Blackberry-re van olyan program ami figyeli az árfolyamváltozásokat és up-to-date?! Értem ezalatt hogy naponta többször is frissül...
Köszönöm!
-
Vazallus
tag
Hali,
Ismer valaki megbízható blackberry szervizet Bp-n? -
fgth
tag
BBM
animal gif avatar [link]
-
Takhanto
őstag
Ha vennék kártyafüggetlen BB telót,beleteszem az én vodás sim kártyámat ami tartalmaz 100 mb internet adatforgalommal,regisztrálok és ennyi? Van valami plusz költségem ha használni akarom BB messengert meg minden ami olyan?
-
vtechun
veterán
köszi az eddigi válaszokat. felmerült most egy olyan kérdés, hogy tesztképpen próbáltam megnyitni egy 10 megás PDF-et a BIS-re beállított e-mail címemmel. nem tudta megnyitni, "ismeretlen hiba" üzenettel. utána megpróbáltam letölteni, akkor kiírt valami olyasmit, hogy nem tudja letölteni, mert meghaladja a beállított 2,9 megát.
Ezek utána mondom, ha tesztelünk, teszteljünk rendesen. elküldtem a BES-re belőtt e-mail címemre is a doksit. Onnan viszont megnyitotta simán. Valaki tud valami lehetőséget, hogy esetleg a BIS-essel is meg tudjam nyitni?ill. felmerült benne olyan kérdés, hogy ugye elvileg nagyon adattakarékos ez a BES/BIS dolog, de mégis érdekelne,hogy mennyi adatforgalmat generál, valahol ezt le lehet kérdezni/megnézni? mert úgy gondolom, hogy ez nekem "korlátlan" , még, ha a hivatalos publikus szolgáltatásban 100 mega is elvileg a forgalom, akkor is érdekelne csak kíváncsiságképpen. mondjuk főleg egy gprs-es területen fog ennek kijönni az előnye, ott tudom majd jól letesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS