Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
válasz lezerpiramis #599 üzenetére
most csináltam egy wipetot és új romot toltam fel a gépre!
nem raktam bele sim kártyát és ott van a reg. a hrt szerkesztőben!http://qwankido.hu/
-
lezerpiramis
őstag
Szia!
Igen, abban az esetben, ha van BIS a berakott kártyán, de ez is csak azt jelzi, hogy egy HU-s kártya van benne.
Ha beraksz egy BIS-es kártyát egy BB-be, de a BB még nincs regisztrálva, akkor is megjelenik ez ebben a menüben (amint megkaptad a BlackBerry-s üdvözlő üzenetet).
-
icezozo
addikt
válasz lezerpiramis #595 üzenetére
néhány helyen azt írják, hogy amennyiben az üres, akkor nincs regelve a teló, de ez hülyeség, mert pl. egy wipe után üres lesz, de attól még regelve marad a telefon).
ezt teljes mértékkel cáfolom!
wipe után is amennyiben beleteszel egy sim kártyát megjelenik,hogy melyik szolgáltatónál van regisztrálva bis-re a készülék!
pl: HU ( 216) 21600130OS6 esetében pedig Beállítások / készülék/Speciális rendszerbeállítás/HRT szerkesztő!
[ Szerkesztve ]
http://qwankido.hu/
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #595 üzenetére
Természetesen egy adott szolgáltató csak a hozzá regisztrált készülékekkel tud mit kezdeni - ezért nem igazán szabad/érdemes használt BB-t venni.
-
lezerpiramis
őstag
Rendelsz BIS-t, majd megpróbálod regisztrálni Más módszert nem nagyon tudok, lehet nézegetni a Gazda útválasztó táblázatot (néhány helyen azt írják, hogy amennyiben az üres, akkor nincs regelve a teló, de ez hülyeség, mert pl. egy wipe után üres lesz, de attól még regelve marad a telefon).
A válasz a második kérdésre tehát az, hogy nem elég. Egy készülék BIS-regjét két módon lehet törölni:
-Készülékcsere esetén áttenni a BIS-es SIM-et a másik telóba, majd belépni a BIS-oldalon, és átrakni a fiókokat, valamint az account-ot arra a telóra. Ezzel a korábbi teló regje megszűnik, viszont a SIM-hez regelve lesz egy másik készülék.
-Felhívni az ügyfélszolgálatot, hogy töröljék a BIS-regisztrációt/accountot. -
ferke72
aktív tag
válasz lezerpiramis #593 üzenetére
Szia!
egy költői kérdés,honnan tudom meg hogy regisztrálva volt e bis-re blackberry?
illetve ha igen egy wipe elég hogy fel tudjam regelni ügyfélszolgálaton?
KösziNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ZP67
tag
Sziasztok,
korábban a német Vodafone-nál BES-en regisztrált BB-vel mi a teendő, hogy itthon tudjam használni BIS-en?
Lézerpiramis topictárs olyat írt, hogy a szolgáltató tudja a reget törölni. Ebben az esetben is?
Köszi,
ZP[ Szerkesztve ]
-
brslck
csendes tag
Utána néztem a dolgoknak, a telefon nem volt sehova beregisztrálva, a srác újonnan kapta külföldről.Próbáltam ráerőszakolni BIS configot de nem nagyon ette.
-
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #587 üzenetére
Wipe-olni lehet a telefont, ez a gyári beállítások visszaállítása. OS 5-nél: Beállítások - Biztonsági beállítások - Biztonsági adattörlés. OS 4.6/4.7-nél: Beállítások - Biztonsági beállítások - Általános beállítások, itt nyomsz egy Menü gombot, majd Készülék tartalmának törlése.
A reg törlését a szolgáltatód tudja megtenni. Egy adott BB regjének törlését csak akkor tudja a felhasználó megtenni, ha lecseréli a készülékét, de akkor az új regisztrálásra kerül a régi helyett.
-
kissandras20
aktív tag
Kérnék segítséget!
Hogy lehet gyári állapotba visszaállítani a telefont? Olyanra gondoltam, hogy telefonszámokat kitörölni.
A másik kérdésem, hogy regisztráltam a megadott kóddal a BlackBerry oldalra. De lehet, hogy eladom a telóm, és jó lenne továbbadni a kódot, de az én adataimmal. Lehet ezt deaktiválni?Kösz a segítséget!
-
kcs73
aktív tag
válasz lezerpiramis #584 üzenetére
Hol kell megnézni,és mit?
Azt se tudom melyik mappát nyissam meg,hogy megnézzem!Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
kcs73
aktív tag
válasz lezerpiramis #582 üzenetére
Volt egy Storm 2-őm,azon volt valami e-mail beállítás azt beállítottam,csatlakozott a neten a Google fiókhoz,és szinkronizálta a telefonnal!
Egy perc az egész bárhol vagyok a világon!
De most nem megy!Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
ZP67
tag
Sziasztok,
még két dolog merült fel (Bold9000):
IT Policy Name: default - ennek van valami (hátrányos) jelentősége, ha BIS-en majd regisztrálni akarom?
Menüben barangolva Options/Phone Options-ra kattintva (gondolom Beállítások/Telefonbeállítások lehet) lefagy a vas, csak akku ki segít Ezt mi okozhatja?
Köszi,
ZP -
kcs73
aktív tag
Sziasztok.
Hogy kell Google fiókkal szinkronizálni a neveket?
BB Torch-on?Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
lezerpiramis
őstag
válasz francesco91 #576 üzenetére
A Beállítások - Speciális beállítások - Gazda útválasztó táblázat menüpont teljesen üres, ha jól gondolom. Bár ha van a készülékben lévő kártyán BIS, akkor nem lesz üres.
-
lezerpiramis
őstag
válasz francesco91 #576 üzenetére
PC-n nekem se szokott menni a dolog, Mac-kel szoktam ilyen helyzetekben "megmenteni" a készüléket. Esetleg próbáld meg akkumulátor nélkül rádugni a gépre a telefont.
Nem tudok róla, hogy meg lehetne nézni a készülékben azt, hogy regisztrálva van-e.
-
francesco91
csendes tag
válasz lezerpiramis #573 üzenetére
köszönöm, megpróbálom a frissítést, csak nem tudom miért nem ismeri fel a gépem a kábellel rádugott telefont.
ÉS azt honnan tudhatom meg, hogy volt-e már regisztrálva? esetleg a telefonban megtudom ezt nézni?
Ha igen hol, hogyan? -
laszloo19
csendes tag
Még annyit kérdeznék hogy ha nincs rajta szoftver akkor bekel hogy kapcsoljon? mert nem kapcsol.
-
lezerpiramis
őstag
válasz francesco91 #568 üzenetére
Az a szogláltató tudja törölni, amelyiknél regisztrálva lett a készülék.
http://us.blackberry.com/support/downloads/download_sites.jsp - itt lehet nézegetni a szoftververziókat, a multilanguage-es verziók általában tartalmaznak magyar nyelvet, bár hallottam már olyat, hogy a Storm-okhoz tartozó OS 5-ökben nincs magyar nyelv. Konkrét tapasztalatom ezzel kapcsolatban nincs, ki kell próbálni.
-
lezerpiramis
őstag
válasz laszloo19 #569 üzenetére
A két .cod minden bizonnyal a t-mobile-os témákat biztosítja, akik ezt a kettőt törölték, azok törölték a t-mobile-os menütémát stb.
"Most ez egy frissités vagy ezzel fel tudodm telepiteni a rendszert rá?" - ezt a kérdést nem igazán értem. Amit letöltöttél, az egy szoftververzió, és azt tudod rátenni a telefonra, miután törölted a vendor.xml-t.
Nem hiszem, hogy a frissítés 2 perc alatt megvan, mert a készülékhez történő újracsatlakozás néha 20-30 percig is eltart.
-
lezerpiramis
őstag
Beírod a google-ba, hogy blackberry.com OS, kattints a második találatra, és megtalálod a szükséges oldalt.
Itt a link is, de Safari-val nyitottam meg, úgyhogy lehet, hogy nem fog stimmelni, ezért javaslom a rákeresést: http://us.blackberry.com/support/downloads/download_sites.jsp
-
Lasy
veterán
We're Sorry...
You've entered this page in error because you have the incorrect link.
Please make sure that you have the correct link to download BlackBerry software.
If you have any questions, please contact the webmaster.
Sajna ez jött csak ki.De feltettem a frissítéshez szükséges dolgokat, és az feltette a drivert is.
+36702778032
-
laszloo19
csendes tag
Nah szóval a BlackBerry Torch 9800-ról lenne szó
Van egy ilyen telóm de még annyira új hogy nincs rajta semmilyen oprendszer.
Abban kéne segítened hogy tudnám ezt megoldani. Letöltöttem ezt a progit: 9800jAllLang_PBr6.0.0_rel2391_PL6.6.0.200_A6.0.0.534Fel is telepítettem és láttam a videóba hogy törlik a vendor.xml-t és még a net_rim_theme_tmobile_BlackBerry6_480x360_b.cod, net_rim_theme_tmibileeu_blackBarry6_480x360_b.cod Ezek mik és mire szolgálnak?
Most ez egy frissités vagy ezzel fel tudodm telepiteni a rendszert rá?
a program magyar nyelven is megy amit feltettemYoutube-on néztem egy videót ahol ezzel a progival dolgoznak vagyik hasonlóval a 9700 al és ott a telefonra való telepítés igen csak rövid max 2 perc ez ilyen egyszerű lenne? Ott van a leírásban Torch 9800 (én nem innen töltöttem de gondolom ugyan ez) a program magyar nyelven is megy amit feltettem.
köszi előre is
-
francesco91
csendes tag
Üdv!
van egy blackberry stormom, amerikai verzio, verizon hálozatú 9530-as!
segítségeteket kérném: honnan tudom meg, hogy volt-e már regisztrálva BIS szolgáltatásra, ugyanis szeretném eladni, de fontos a BIS regisztrálhatóság. Ha esetleg már volt, akkor azt hogyan tudnám töröltetni?
Ezenkívül esetleg tudnátok segíteni, hogyan tudnám fríssiteni az op rendszert MAGYAR nyelvű OS5-re?
sajnos nekem nem ment, mivel amikor csatlakoztatom a gépemre, az nem ismeri fel, nem tudom, hogy illesztőprogram kéne-e hozzá vagy vmi más, mindenesetre nem működött! -
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Azzal kezdem,hogy guglizok egy pár napja de eredménytelenül.
Torch 9800-ast akarok "Magyarítani de nem jön össze!
Tudtok segíteni?Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
brslck
csendes tag
válasz lezerpiramis #565 üzenetére
Mert nem működött, másfél 2 napja guglizok folyamatosan irogatok ide aztán ők meg azt mondták h valószinüleg nem lehet megoldani
-
brslck
csendes tag
válasz lezerpiramis #563 üzenetére
Újra akarják számlázni ha megrendelem megint. minde1 elb***tam.. Most kicsit ez a dolog el vette a kedvemet pedig nagyon szerettem a curveon a bist meg ezeket a pluszs dolgokat.
-
brslck
csendes tag
válasz lezerpiramis #561 üzenetére
NEm hiszem h tiltva van a RIMnél mivel már működött egyszer a BIS rajta tegnap reggel vagyis megjelent a 4 pötty a 3g melett. Tegnap este kicsit beskolta és lemondtam a BISt ma akkor felhivom őket h akitválják újra. és a hrt szerkeztővel megpróbálom. Akkor szállt el az egész dolog amikor a régi bb-m (8520 curve) beállitásait és egyéb cuccait raktam fel a telóra akkor eltünt a négy pötty meg minden. Ez a BB-s szolgáltatáskönyv pontosan mit takar? Elméletileg ha az felregisztrál akkor már tudom használni a BIS regisztrációt nem csak a BES aktiválást?
-
lezerpiramis
őstag
Akkor nincsenek meg a BB-s szolgáltatáskönyvek. A Speciális rendszerbeállításokon belül próbálj nyomni a HRT szerkesztőre (nem tudom, hogy ez-e a neve pontosan, korábban Gazda útválasztó táblázatként, tehát Host Routing Table néven futott). Menü gomb, Regisztrálás most.
Ha így sem, illetve akksi ki-be után sem jönnek meg a service book-ok, pedig naggyal van a GPRS kiírás, vagy a 3G mellett ott a négy pötty, akkor valami gáz van a BB-vel. Lehet, hogy tiltva van a RIM-nél, mert lopott, ilyesmi lehet. Nem volt szokatlanul olcsó?
-
lezerpiramis
őstag
-
brslck
csendes tag
válasz lezerpiramis #556 üzenetére
A desktop managerben is helyből vállalati email van. Vagy ennek semmi köze ehhez? Csináltam egy printscreent remélem megleht nyitni.
[ Szerkesztve ]
-
brslck
csendes tag
válasz lezerpiramis #556 üzenetére
Próbálkoztam már a telenor BIS oldalán azt irta h a szolgáltatás inaktiv közben pedig megvan a BIS azt mondták csak akkor tudok oda feljelentkezni ha a BB-vel már müködik a levelzőrendzser. Szolgáltatáskönyv pedig: MMS client, MMS Transport, Wap Push Config, Wi-Fi TCP/IP Browser, Wi-Fi TCP/IP Transport.
PrintScreent lehet csinálni a telefonnal és akkor jobban megtudnám mutatni mi a gond? -
ferke72
aktív tag
https://swdownloads.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do
Szia!
ezen az oldalon találsz hozzá szoftvereket és a google még mindíg a barátunk...
legfrissebbet tedd rá és figyelj a multilanguage megjegyzésre!Abban van magyar!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
lezerpiramis
őstag
-
brslck
csendes tag
válasz lezerpiramis #551 üzenetére
Használtan vettem. Az a gond, hogy amikor állitanám be az email fiókokat akkor normál esetben 2 választási lehetőség van, az egyik a BIS a másik a BES, na most nálam ilyen nincs, csak vállalati fiókot lehet aktiválni és ennyivel annyi. Beszéltem a volt tulajjal de ő nem használta ilyesmire a telefont, nem nagyon van fogalma dolgokról.
-
brslck
csendes tag
válasz lezerpiramis #551 üzenetére
Használtan vettem. Az a gond, hogy amikor állitanám be az email fiókokat akkor normál esetben 2 választási lehetőség van, az egyik a BIS a másik a BES, na most nálam ilyen nincs, csak vállalati fiókot lehet aktiválni és ennyivel annyi. Beszéltem a volt tulajjal de ő nem használta ilyesmire a telefont, nem nagyon van fogalma dolgokról.
-
Lasy
veterán
Hol találom meg a drivereket a gépre?
BB9000-re kellene.
Hogyan tudom frissíteni 5-re?Ebből sokat nem értek?
1. Letöltöd a készülékedhez a megfelelő ROM verziót.2. Telepíted a PC-re a letöltött file-t.
3. Elnavigálsz ide: .../ProgramFiles/CommonFiles/ResearchInMotion/AppLoader és itt törlöd a vendor.xml file-t
4. Csinálsz egy backupot DM-el, kiveszed az akksit, .../ProgramFiles/CommonFiles/ResearchInMotion/AppLoader/loader.exe-t indítod
5. Rádugod a telefont aksi nélkül, (windows csatlakozik) click next, annyit látsz hogy UNKNOWN, click next, akkor elkezdi csinálni, bejön a kipipálós rész (ahol is válaszd ki a Magyar nyelvi támogatást, és természetesen minden mást is amit telepíteni akarsz), kipipálod ami kell, click next, itt beteheted az aksit vissza a telefonba. A többit csinálja a loader neked.
6. Megvárod, amíg a telefon újraindul, most már élvezheted a friss operációs rendszert
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
brslck
csendes tag
Remélhetőleg utolsó kérdés, a software frissités sem oldotta meg a problémát. a szolgáltató azt mondta h a készülék valószinüleg bes szolgáltatásban volt és azért lehet csak vállalti email cimet aktiválni. Ezt hogyan tudom megoldani , hogy felejtse el a BES-es dolgot a készülék?
-
brslck
csendes tag
válasz lezerpiramis #539 üzenetére
IMEI kódot kér, azt viszont sehol sem találom.
-
Lasy
veterán
válasz lezerpiramis #543 üzenetére
muiért csak wappal? nettel nem fog menni? BB szolgot nem szeretném, mert az +2500.- és nem használom ki.
Tehát olyan megoldással kell akkor telepítenem a dolgokat mint egy fájlkezelő, vagy ilyesmi?
Mert az opera mini6 már megcsinálja ezt a letöltést, de még csak az 5 van rajta.Ezt hogyan tudom feltenni?
ugyan ugy BT-n átküldöm, és jó lesz?
vagy az felejtős?
illetve olyan. hogy fájlkezelő nem látok sehol, csak ha rádugom a gépre.Ja a BT-t köszi, az tényleg ott van...
És tényleg megy.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #542 üzenetére
Magyarán a gyári böngésző vagy előfizetéses wappal megy, vagy Wi-Fi-n, vagy BlackBerry szolgáltatással.
-
lezerpiramis
őstag
-A Média menüpontban nyomj egy Menü gombot (BB-gomb), itt van egy olyan, hogy Fogadás Bluetooth kapcsolattal. Így tudsz fogadni.
-Wi-Fi-hez legyen meg a két Wi-Fi-s szolgáltatáskönyvet, majd az adott Wi-Fi-re való feljelentkezés után állítsd Hotspotra a böngészőprofilt.
-A TCP/IP csak 3rd party alkalmazásokhoz jó, valamint az adatfolyamhoz (YouTube), de ezekhez csak addig, amíg nincs BB szolgáltatásod. Utána már minden csak BB-vel megy (leszámítva a modemként történő használatot).A "Services" profillal megy az előfizetéses wap a vodánál, de ehhez kell lennie wapos APN-nek a készüléken. Ha feltöltőkártyás vagy, akkor bukó a dolog.
-
Lasy
veterán
Nos ez egy kicsit nehéz még nekem.
Nem mondjátok, hogy BT-n keresztül nem tudodk adatokat képeket fogadni?
Illetve a saját böngészőt csak WIFI-vel lehet használni?
pl NET-el nem is lehet?
tcp/ip-nél bálíítottan a voda netem, és megy is de csak az opera minivel.
Na most én le szeretnék tölteni valamit akkor a mini átugrik a gyári böngészőre, az meg wifit kér. de nincsen wifi a közelemben. ilyenkor mit lehet csinálni?[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
brslck
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napjan vásároltam használtan egy Blackberry Torchot, ma előfizettem a telenornál a BIS-re, amikor viszont beakartam állitani az email fiókomat csak vállalati emailt lehet aktiválni, nem ad választási lehetőséget sem. Mi lehet a megoldás? Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv, -
ferke72
aktív tag
Szia!
http://www.mobiluser.com/index.php/component/user/login.html
ezt az oldalt látogasd meg,és fel is tudsz regisztrálni rá.Itt sok infót fogsz találni főként BB bejegyzéseket!
Menüben megtalálod a szoftver verziót,szokatlan keresgélni benne viszont nem nehéz kiismerni.Milyen telót használtál eddig?Olvass sokat és kérdezz bátran az oldalon.Igaz ha figyelmes vagy szinte mindenre választ kapsz onnan.
Itt találsz gyári szoftvert is és a blackberry gyári oldalán is fent vannak a legfrissebb OS mind!
A függőség nem áll vissza szoftver frissítés követően.
Nagyon jó választás volt,egyedüli hibaként én a görgőt tapasztaltam,az idővel bepiszkolódik és megkopik.Nem egy összeg cserélni benne.A hangja és a kép sok telefonét felülmúljaNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Lasy
veterán
Sziasztok,
Soha nem használtam még blackberry készüléket, és most szereztem egy BB 9000-et
De nem tudom mit és hogyan kellene, gondoltam egy gyári szoftverra, de nem tudom hogy induljak neki.
Valaki tudna ebben segíteni mikre lenne szükségem?
ugyanis egy vodás szoft van rajta, de független. Ekkor nem fog elveszni a függetlenítése?JA és tényleg honnan tudom meg, milyen OS van rajta?
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
kircso13
senior tag
újra flesseléssel próbálkoztál? DM hoz nem kell aksi , hogy felismerje a telefont. Flesselés elött kell belerakni csak, mert addig nem indúl el.
..,
-
ZP67
tag
Szia,
sajnos a 9700 jó akksiját belerakva sem akar elindulni...
Ja, az előző user elmondása alapján ki-kikapcsolt a vége felé, holott alig fél éves a teló.
Köszi,
ZP[ Szerkesztve ]
-
Fulmi
senior tag
hello!
8900 curve-om van (os 5.0), es exclude-olni szeretnek par mappat, hogy az abban levo zeneket ne jatssza le a lejatszo. de sajnos ilyet nem lehet csinalni, csak a kepeknel.
tudtok valamilyen megoldast, hogy bizonyos mappakat ne vegyen figyelembe zenelejatszasnal az "all songs"-ra nyomasnal?
koszi: fulmi
-
kissandras20
aktív tag
Nincs olyan progi amivel ki lehet kapcsolni a mobilnetet?
-
kircso13
senior tag
van nekem is 9000 bold-om. 2 hónapot állt és hiába raktam töltőre , be sem kapcsot ill. villogott a led. Ha kiveszed az aksit és berakod akkor automatikusan be kell kapcsolni. Az akksi feszültsége nagyon alacsony lett amit a készülék figyel és így a töltés abbahagyja. A megoldás az aksi dokkolo illetve egy csere aksi oldja meg. Szal a készüléknek nincs semmi gondja. Többször dugd rá és vedd le a töltőt a telefonról . Segíteni fog és sok-sok pénzt megspórolsz .
üdv
péter
..,
-
ZP67
tag
Sziasztok,
kaptam egy 9000-es Boldot, épp jó lenne a sajnos visszaadandó 9700 helyett...
Sajnos nem kapcsol be. Hova fordulhatnék vele?
Köszi,
ZP -
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #521 üzenetére
Nekem is egy E71 volt az előző telefonom (illetve volt egy nem is olyan rövid kitérő egy BB 8520-as miatt), de a 9000-est jobban szeretem. Az E71 is marha jó cucc, csak állandóan szakadt a WLM, illetve gépelni is jobb a 9000-esen - leszámítva az ékezetes karaktereket. Maga az OS pedig össze sem hasonlítható a Symbiannal.
Szerintem máig a 9000-es _A_ BlackBerry, bár nagyon bízom a Bold Touch-ban...
-
kissandras20
aktív tag
válasz lezerpiramis #520 üzenetére
Amúgy meg tetszik, mert dizájnos
Meg szép a kijelzője. Volt E71-em is, de ez üzletibb kinézetű szerintem (Bold 9000). Megbízhatónak tűnik. De ahogy a nokia, és a Symbian úgy a Rim is nagyon nagyon kevés sajnos az android rendszerhez képest.De cáfoljatok meg.
-
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #518 üzenetére
Ha nem tervezel szolgáltatást hozzá, akkor szerintem adj túl rajta, mert nincs túl sok értelme BB nélkül használni (bár vannak, akik ezt teszik, és boldogulnak is).
-
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #518 üzenetére
Van egyébként másik Facebook-kliens is szerintem, amelyik megy sima mobilnettel, de a BB szolgáltatás nélkül olyan, mint az iPhone Apple ID nélkül kb.
-
kissandras20
aktív tag
válasz lezerpiramis #516 üzenetére
Akkor nem hinném, hogy nagyon telepakolom progikkal.
Netet nem akarok használni, bár az zavar, hogy ennyire zárt a rendszer, hogy még ilyen egyszerű programokat is bis előfizetéstől teszik függővé. -
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #516 üzenetére
Most le is cserélem a BOLT-ot az Opera 6-ra, bár az néhányszor nyomott java error-t a készüléknapló alapján, de sebaj
-
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #511 üzenetére
Hát nem tudom, én nem használok túl sok dolgot. A gyári progik (BB Maps, BB Messenger) mellett Windows Live Messenger-em van, azt állandóan nyomom, de ahhoz is BIS kell. Facebook is van, nagy ritkán használom, de az is csak BB-vel megy. Emellett Google Maps van még a telómon (ez megy sima mobilnettel, de Wi-Fi-vel nem, ha jól emlékszem), illetve a BOLT nevezetű browser.
-
kissandras20
aktív tag
válasz lezerpiramis #513 üzenetére
Igen, bekaptam milyen hasznos progik vannak?
Egyébként sima törléssel távolítom el a progit, vagy valami más módszerrel kell? -
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #511 üzenetére
A Facebook - ha a "Research In Motion Limited"-et raktad fel - pont nem fog menni BIS nélkül (Wi-Fi-n is csak akkor megy, ha van BIS mellette).
-
icezozo
addikt
-
kissandras20
aktív tag
Hopp sikerült
Feltelepítettem a facebookot NAgy nehezen átrágtam magam a netes telóregisztráláson, és így sikerült. Milyen progikat ajánlassz?
Van pl adatforgalom néző program?[ Szerkesztve ]
-
kissandras20
aktív tag
válasz lezerpiramis #509 üzenetére
Mert céges teló ként használom. És ott nincs mobilnetem.
Van egy "elsődleges" Galaxy S telóm. Na ott van mobilinternetem. Erre nem kell, viszont néhány progit szívesen feltennék. -
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #508 üzenetére
Ja, igen, én eddig a pontig nem mentem el BIS/BES nélküli telefonnal. Akkor marad a szolgáltatás, illetve a netről le lehet szedni ezt-azt (Gmail-kliens, Opera Mini, Google Maps stb.).
Miért nem fizetsz elő a BIS-re?
-
kissandras20
aktív tag
válasz lezerpiramis #507 üzenetére
Már reggelve vagyok, csak ha le akarok tölteni egy progit, akkor egy három lépéses dolgon kell végigvinnem a telóm. Letölteni egy frissítést, beolvasni a telefont, majd pedig app world frissítése a telóra....na itt megáll a dolog :S
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #506 üzenetére
Mármint ezen a linken: http://uk.blackberry.com/id
-
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #505 üzenetére
Regelj a neten: https://blackberryid.blackberry.com/bbid/createaccountstep2?i=87494
Bevallom, sosem használtam huzamosabb ideig BIS/BES nélkül a BlackBerry készülékeket - szerintem nem is érdemes -, úgyhogy az ilyen jellegű bűvészkedésekkel sem foglalkoztam túl sokat. Nem is látom nagyon értelmét.
-
kissandras20
aktív tag
válasz lezerpiramis #504 üzenetére
Sikerült az ID-m regisztrálni, most ott tartok, hogy Setupolom az ID regisztráció után App worldben. 2. pontig ki van pipálva, de a harmadik pontnál szarakodik...Error...Update software, szóval nem akarja felfrissíteni a telómon az app store-t
-
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #503 üzenetére
Kell hozzá BlackBerry ID. Én anno próbáltam keresgélni sima mobilnettel az App World-ben (BIS nélkül) a 8520-asommal, az ment, de a letöltést nem próbáltam, mert akkor át kell raknom a BlackBerry ID-mat a 9000-es PIN-jéről a 8520-asra. Meg kell próbálni.
A RIM profilja, illetve célközönsége követeli meg, hogy a rendszer zárt legyen. Amire a BB-t tervezték - itt elsősorban a BES nyújtotta lehetőségekre gondolok - jelenleg szerintem még nincs jobb és átgondoltabb megoldás.
-
kissandras20
aktív tag
Netről tudok letölteni progikat? Mármint bb app world-ből...
-
kissandras20
aktív tag
válasz lezerpiramis #501 üzenetére
Köszi szépen! Sokat segítettél!
Már kezdem megszokni a BB rendszert Android mellett. Viszont azt megállapíthatom, hogy ennél a rendszernél jobban blokkolt, elzárkózott rendszert még nem láttam. Azt hittem a Applenél rosszabb nincs, de rácáfolt...egy rohadt programot se tudok feltenni, mert nem férek hozzá sehonnan... -
lezerpiramis
őstag
válasz kissandras20 #500 üzenetére
Ha tényleg arra van állítva, akkor a böngésző nem csinál adatforgalmat.
BlackBerry App World-ből lehet ezt-azt leszedni, de szerintem Wi-Fi-n az csak akkor megy, ha van BB szolgáltatásod. Sima mobilnettel megy, ha jól tudom, a TCP/IP-hez be kell írni a szolgáltatói APN-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest