Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz vtechun #1649 üzenetére
Hi,
a magyar gyártásnak és a "szemfüles?" dolgozóknak hála, mindig kerül ki pár olyan készülék a fekete piacra, amik nem teljesértékű készüülékek és sos lesz rajtuk a BES/BIS aktiválható.
telefon/sms/wifi menni fog, de több nem hála a RIM biztonsági rendszerének, ami azért nem olyan tökéletes azért így se. -
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #1668 üzenetére
ha nincs bes bi, és a wifi hálózat nevét kiíírja a mobilszolgáltató mellett, akkor 99%, hogy a wifiről megy az internet.
a BB BES/BIS nélkül félkarú óriás! de azzal együtt meg egy remek eszköz. -
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #1679 üzenetére
ettől jobb megoldás szerintem sincs
-
donat_sz
senior tag
én még annyit tennék hozzá, hogy a 9360-as egy óriási előnye, hogy erősebb HW van benne, mint az egyel korábbi generáció felső kategóriás készülékében (9780)!
Pedig az egy stabil jó készülék volt. imádtam, amíg azt használtam.
A 9360 középkategóriás, de abból most a RIM szokásától eltérően egy erős gép lett. Továbbá a 8520 igazából már egy kifutott termék és a 9360 kettővel korábbi verziója! ma már azt mondanám, belépő szintű a képessége. (furcsa, hogy ez még ma is sok helyen kínált termék, míg az utódja -9300- már sok helyen lekerült a palettáról!) -
donat_sz
senior tag
válasz vtechun #1693 üzenetére
a linkről csak a class fm honlapjára jutottam, de ott az élő adásra kattintva nekem is hibaüzit adott a gyári lejátszó. viszont van ilyen program, ami ismeri a helyi rádiókat és netes streamet játszik le. onnan nekem megy. a nobexet én ingyen szedtem le... azt tudom ajánlani
-
donat_sz
senior tag
válasz vtechun #1729 üzenetére
az biztos, hogy a BB gomb lenyomásával kell olyan menü opciónak lennie ami segít lekérni a hátralévő szöveget. angolul "more"
függetlenül exch vagy egyéb mail esetén
ill, nekem minden html-be jön le
de tudok oda vissza váltani plain és html közt, ill biztosan lehet a mailbox opcióinál defaultot állítani -
donat_sz
senior tag
pedig hivatalos úton bizony nem mennek! de némi keresgélés a neten és találsz rá megoldást, hogy a BIS/BES nélkül is menjenek ezek. de ez már nem a standard használat.
ui: skype van BB-re? vagy csak helyettesítő megoldás?
uui: ha meg van BIS/BES, már nem is kell gmail kliens -
donat_sz
senior tag
7.1 hivatalos? nem csak kiszivárgott verzió? mindenesetre a hotspoton kívül nem leltem benne igazi extra tartalmat, így ha arra nincs szükséged, nem feltétlen indokolt a váltás.
névjegyek kezelés outlook esetén rendkívül kényelmes szerintem. mivel a háttérben szinkronizálja a dolgot, így (ha az outlook van erőnyerőre állítva), akkor ott kényelemesen tudod szerkeszteni (akár exportálni is excelbe) és amit ott módosítottál az mind a telefon kontaktok közt is elérhető.
amit én nagyon szeretek az exchange server addressbookjában való keresés. simán csak a kezdőképernyőn beírom kit is keresek, és a remote lookup (angolul használom) azonnal mondja is ki van ilyen névvel. globális cég révén ez elég kényelmes, sokszor nagyon hasznos volt már. ráadásul ilyenkor könnyen hozzá is adhatom a telefonkönyvben az így megtalált személyeket, hogy ezzel se legyen majd gond legközelebb -
donat_sz
senior tag
Sziasztok,
eddig én BES-t használtam, viszont most a páromnak aktiváltam egy BIS-t és e kicsit más
alapvetően minden megy normálisan (mail, bm, gtalk, facebook..), de az elküldött levelek nem látszanak (az egyetlen beállított) gmail accon. bejövő ott van rendesen, úgy tűnik minden hibátlan.
hogy tudom a kimenőket is láthatóvá tenni számára?köszi előre is.
-
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2098 üzenetére
OS6 alatt ezt ugyaníg megtaláltam, de pipa ide vagy oda nincs sent items
-
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2100 üzenetére
sajnos se a gmailes mappában, se az összes üzenet mappában nem látom őket
-
donat_sz
senior tag
válasz amperaki #2119 üzenetére
bár ezt a két terméket sose szerettem és alig próbáltam, de a 9700 és 9780 közt már nagy volt a különbség hát még a 9900-ra javára mennyi.... mivel specifikáció szempontjából a változás kb azonos ezen párhuzamos íven, így vakon le merem fogadni, hogy a 9810 sokkal gyorsabb kell hogy legyen. ráadásul a kijelző felbontása is jelentősen növekszik az első verzióhoz képest (9800), ami szintén privát vélemény, hogy igen fontos előrelépés.
-
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2134 üzenetére
semmi gond a leakeddel!
a legfrissebb messze az eddigi legjobb 9900-ra! -
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2136 üzenetére
nekem az óránkénti fogyás cirka 10%-ról 5% alá esett. a hotspot nekem eddig hibátlanul működik.
az meg hogy a leaked milyen szolgáltatós nem számít semmit -
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2139 üzenetére
BES-nél tuti nem volt még vele gondom T-mobileos elfizetés mellett
-
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2322 üzenetére
downgrade-t csináltál már? mert én most próbáltam a 9900-mon, de nem nagyon jövök rá a mivoltjára
más:
3G-t a hálózati beállítások alatt lehet kikapcsolni... -
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2325 üzenetére
6.1.0.35-ös BBDeskotpom van
a frissítésnél nincs más verzió, pedig egy újabb bundle (legfrisebb Telenoros 7.1-es verzió, ami picit újabb mint a nálam aktuális) fel van rakva a gépre..lehet keresek egy downgrade-t hátha az látszik..
[ Szerkesztve ]
-
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2329 üzenetére
ááááá, nagy ötlet! a downgrade látszik, DE az upgrade így se...
-
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2336 üzenetére
igen BES. priv megy...
-
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2374 üzenetére
neked felment?
downgrade után se látja ezt a verziót...VISZONT azt, hogy a 7.0-s böngészője milyen gagyi a 7.1-hez képest azt most éreztem meg!
7.0-ról 7.1-re váltáskor nem éreztem ennyire a gyorsulást, de most a kéziféket azt nagyon ... -
donat_sz
senior tag
válasz lezerpiramis #2403 üzenetére
mára a tudat is rossz, hogy BB után Nokiát kell majd használnom.. nem kell ezt tetézni
-
donat_sz
senior tag
válasz donat_sz #2405 üzenetére
közben kutakodtam és meglett a megoldás!
másnál is előjöhet így közkinccsé teszem:
"I guess you want to install an OS not specified for your device carrier. I had the same problem with you back then, but I figured out that there are two vendor.xml files.
The first one is located in ~\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
and the second one is located in ~\Users\<your user name>\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XMLJust delete both of them."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest