Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- W11 pls
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Hivatalosan a Microsoft oldaláról (is) lehet letölteni image file-okat amivel pendriveról tudod telepíteni a rendszert. Pld. Nem tiltott. Sőt. Mi már nem egy gépet vettünk úgy (akár kliens, akár szerver), hogy nem optikai lemez volt mellékelve a telepítővel - hanem pendrive. Vegyél meg egy Office-t... Kapsz egy dobozt, benne egy linket és egy kódot. Steam... Nincs dobozos játék, "csak" licensz... Netflix... Amazon Prime.
Sorolhatnám.
-
Dhampir
félisten
+1
Éppen a minap vettem meg a Kincsem című filmet DVD-n. Az egyik könyvesboltban már nem is tudták adni, mert elfogyott.
Notebook esetében nem szeretem, hogy még a külső írót is cipelni kell magammal, de úgy tűnik, hogy mostanában a tartozékok külön történő értékesítése nagy üzlet.
-
D.Va
senior tag
MILYEN RETKES KÁRT OKOZTAM VALAHA BÁRKINEK IS????
MIRŐL BESZÉLSZ EMBER???Soha semmilyen kárt nem okozott az hogy kézzel fogtam meg egy alkatrészt!!!!!!!!!!!
Olyan nehéz ezt felfogni???
Nem tűnt még fel neked hogy youtube-on a notebook és egyéb elektronikai berendezés -szétszedős-javítós- videók-ban is szinte mindig kézzel mindenféle antistatikus szutyok nélkül fogdossák az alkatrészeket??? Most akkor miről vitatkozunk???
Csak egy példa a több millió közül... Tekerj 5:30-hoz... Ott te már valószínűleg becsukod a szemed és visítasz miközben hullanak a könnyeid hogy micsoda barbárság...
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Jöhetsz nekem ESD ismeretekkel meg egyéb marhaságokkal, nekem elég a saját 10 éves tapasztalatom ahhoz hogy ne szarjam magam össze attól hogy "ÚRISTEN HOZZÁ ÉRT A NYÁKHOZ! HOZZÁÉRT A PROCESSZOR LÁBHOZ KÉZZEL!"
Ugyanmár... Hidd el én sem fogdosnám kézzel ha nem lehetne, ha bármi baja lenne tőle nekem vagy az eszköznek, de az ég világon semmi. Túl van lihegve a "túlságosan hozzáértő igazi IT guruk" részéről...
Ha 10 év alatt a kb 10-20 ezer gépnek amit behoztak hozzánk (és ezek közt vannak magán, nagyvállalati, céges, tehát komoly munkára használt gépek) ÉS SOHA SEMMINEK NEM lett baja, sem a kézzel való megfogástól, sem a kompresszorral való tisztítástól, akkor azt mondom hogy te csak nyugodtan húzd fel az antisztatikus helókittis unikornisos rózsaszínszivecskés kesztyűcskédet és cirógasd az érzékeny kis alkatrészeidet... Én meg 10 évvel a hátam mögött inkább végzem továbbra is hatékonyan a munkámat... és nem fosom le a bokám attól ha kézzel hozzá kell érni egy alaplaphoz... (amúgy tudtad hogy a cipőtalp szigetel? Melóhelyen valahogy nem mezitláb dolgozok...) A hozzáértésünkről meg annyit hogy a kis egyszerű újratelepítéstől a BGA-zásig mindent csinálunk, javítunk, nem csak gépet rakunk össze, szóval van némi rálátásunk az elektromos dolgokra...
Nem kell attól egyáltalán félni hogy valaki kézzel hozzányúl egy alkatrészhez... Persze azért nem érdemes gyapjú pullóveren leporolni a memória modult...
Amúgy nem tudom feltűnt-e már bárkinek az itt fikázók közül hogy youtube-on a notebook és egyéb elektronikai berendezés -szétszedős-javítós- videók-ban is szinte mindig kézzel mindenféle antistatikus szutyok nélkül fogdossák az alkatrészeket??? Most akkor miről vitatkozunk???
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szerintem az sem dicséretes, mert aki nem ért hozzá ne írjon ajánlást másoknak.Vak vezet világtalant, ezt már nagyapáink is elítélték.
snecy20(ˇ# 70): felesleges ez a stílus. A te igényeidnek nem kell de vannak emberek, akinek szüksége van rá. Nekem is több száz BD és DVD gyűjteményem van itthon , amit nem igazán rippelek rá HDD-re, csak azért, hogy onnan nézzem.Abszolút nem létszükséglet ma már, ez tény.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
snecy20
nagyúr
Ilyenekre ki hivatkozott? Szerinted 2017-ben nem lehet legális tartalomhoz hozzájutni digitális formában mind játékhoz, filmhez, zenéhez? nem tudom te ezerkilencszáz hányban ragadtál le, de megsúgom, ezekhez mind hozzá lehet jutni úgy legálisan, hogy a gépednek ne kelljen lemezt látnia fizikailag.
"Ha nincs internet elérés"
Miért ne lenne? Ez már Windows 8 óta nem probléma, mert rendelkezik az oprendszer beépített alap LAN Driverrel. Ismét megkérdem: Te ezerkilencszáz hányban ragadtál le informatika ügyileg??
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest