- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
antikomcsi #50 üzenetére
Amennyiben elolvasod a hozzászólásomat és meg is érted , akkor nem kellene leírnom még egyszer , de megteszem . A phenomokhoz is lapot kellett volna cserélnem , és a teljesítményük nem igazán meggyőző .Az , hogy később mi lesz azt velem együtt Te sem tudod , viszont én nem igazán látok egy fél éven belül nagy teljesítmény növekedést .
Mint írtam , fél egy év múlva veszek bele egy 4 magosat ha kell , addigra használtan 30 körül lesznek , és ennyi .
"Persze, van aki megteheti, de én nem ugrálhatok gyerek, és feleség mellett!"
Ugyanezekkel a "paraméterekkel" rendelkezem , ezért cseréltem most , gondolom ha megjelennek a két és három magos phenomok , akkor az x2-esek ára nem felfelé fog menni .
Nem kell velem egyet érteni , én így látom és így döntöttem , ennyi .
Az offból meg szerintem elég ennyi . -
lsc
nagyúr
Nekem is az a bajom , hogy a kn 9-eshez az abit nem adott ki phenomos biost , tehát ha váltok arra akkor is lapot kellett volna cserélnem . A teljesítményét meg elnézve nem igazán lett volna előrelépés , tehát emiatt váltok , és most amilyen áron eladom a proci hűtő lap hármast kb 3 e forint ráfizetéssel veszek egy IP 35 E-t 2180-al meg egy Hyper TX 2-őt , aztán fél vagy egy év múlva veszek egy erősebbet . Addig húzva a 3850-hez elég ez a proci is .
Azért remélem 1 év múlva visszaválthatok , igaz a remény hal meg utoljára . -
lsc
nagyúr
Ezért állok át a "sötét oldalra "
. Ez tényleg vicc .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest