- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
antikomcsi #50 üzenetére
Amennyiben elolvasod a hozzászólásomat és meg is érted , akkor nem kellene leírnom még egyszer , de megteszem . A phenomokhoz is lapot kellett volna cserélnem , és a teljesítményük nem igazán meggyőző .Az , hogy később mi lesz azt velem együtt Te sem tudod , viszont én nem igazán látok egy fél éven belül nagy teljesítmény növekedést .
Mint írtam , fél egy év múlva veszek bele egy 4 magosat ha kell , addigra használtan 30 körül lesznek , és ennyi .
"Persze, van aki megteheti, de én nem ugrálhatok gyerek, és feleség mellett!"
Ugyanezekkel a "paraméterekkel" rendelkezem , ezért cseréltem most , gondolom ha megjelennek a két és három magos phenomok , akkor az x2-esek ára nem felfelé fog menni .
Nem kell velem egyet érteni , én így látom és így döntöttem , ennyi .
Az offból meg szerintem elég ennyi . -
lsc
nagyúr
Nekem is az a bajom , hogy a kn 9-eshez az abit nem adott ki phenomos biost , tehát ha váltok arra akkor is lapot kellett volna cserélnem . A teljesítményét meg elnézve nem igazán lett volna előrelépés , tehát emiatt váltok , és most amilyen áron eladom a proci hűtő lap hármast kb 3 e forint ráfizetéssel veszek egy IP 35 E-t 2180-al meg egy Hyper TX 2-őt , aztán fél vagy egy év múlva veszek egy erősebbet . Addig húzva a 3850-hez elég ez a proci is .
Azért remélem 1 év múlva visszaválthatok , igaz a remény hal meg utoljára . -
lsc
nagyúr
Ezért állok át a "sötét oldalra "
. Ez tényleg vicc .
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest