- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Nem kell UC3hoz PS-t venni. PS exclu amik ugye csak PSen játszhatóak, Xbox exclu ami csak Xboxon játszhatóak. Na most ugye a fő érv az Xbox ellen, hogy azon nincs olyan cím sok, ami ne lenne játszható úgy, hogy fizikailag nincs Xboxod. Erre mondják itt többen, hogy hahó kispajtások van egy rakat cím ami meg PS megléte nélkül játszható PCn, akkor azok se exclu címek. UC3 is ilyen. Persze most abba megy a kapaszkodás, hogy na de az Xbox címek esetén ki kell fizetni 10-20ezreket, hogy PCn játszhass, itt meg ingyen végig tudod őket pörgetni, ha 7 nap alatt lemegy minden ami érdekel, ha meg kicsit lassabb vagy akkor az x*10-20 ezer helyett kijön a töredékéből és az teljesen más! Az úgy már nem is PCn végigjátszás, ha nem kerül sokba!
-
Wesder
titán
Egy XO vagy PS4 controller kell + PSNow előfizetès. De van próbahèt ingyenesen. Igaz itthon nem elèrhető, így uk vagy usa account kell hozzá. Ebben az esetben jó ha van kint ismerős, aki ebben segít. God of War 3-at így vittem ki PC-n XO controllerrel. Èrtem èn hogy stream, de a cèlnak tökèletesen megfelelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez nem egy PlayStation 4 bemutató, hanem válasz a kérdésre, hogy szerintem miért a legjobb választás a PS4 játékra.
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest