Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz kolopele #182 üzenetére
1. Nem mondtam, hogy a 60 fps nem jobb.
2. Konzolon sem csak a 60 fps alatti játék létezik (főleg ha PS4 Pro vagy XOX van otthon). Én Battlefield 1-et is 60 fps környékén játszom.
3. Mindenkinek más az elég.
4. A 30 fps környéke szörnyen szar tud lenni nekem is ha nincs meg a korrekt frame pacing (a kiváló frame pacing-re fejlesztés PC-n ismeretlen, ezért mondják, hogy 30 fps konzolon nem ugyanaz, mint PC-n).
5. Egy 60 ezres komplett gépről beszélünk. A 60 ezres PC ennyit sem tud. Innen kell nézni. Ha neked nem elég költs többet, senki nem tiltja.
-
mike1334
veterán
válasz kolopele #182 üzenetére
Nem minden ember egyforma. Szerinted 60 FPS alatt nem jó játszani. Szerintem meg butaság 150e forintot adni egy videókártyáért, ha csak játékra használod. Ha dolgozol is vele az más (nem, a bitcoin bányászat nem munka).
Ugyanezen a 150 le autóra, ha nem vagy autóversenyző.
De mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest