Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Desktop ként milrt nem? Én eltettem az asztalit, ill. Winserver2012-ttőt feltettem, és htpc-ként üzemel.
Core2duo e6400 van benne. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Uppsz, 8. Havit láttam. Bocsi.

-
Ganz-[HUN]
addikt
Nos, megkaptam a surface pro-mat. Nem egy Sf pro 2, de ez is negypn jó. A súlya egyáltalán nem zavaró. Internetezni kézbenfogva órák hosszat kényelmes szerintem, az aksi idő sem oly borzadály, 3-4 óra hpssza energiatakarékos módban internettel sztem nem oly vészes. 
-
Ganz-[HUN]
addikt
Azért vegyük figyelembe, németbe jobba a megélhetőség, stb. Ott van normális hitel is rá, Nézzétek csak meg a Saturn-ba.
Az 1. gen sf. pro/128GB ver. 749€ ([link])
Azaz, 300*749=224 700Ft
És ld. a hitelezést (ld. Finanzierung) Nem is olyan rossz...na jó + a bill. de az se vészes Odakint!
Édesanyám németbe dolgozik, nem zavar a súlya se. Asus transformerbook t100 se sokkal könnyebb, De kérem. Hogy a francba hűtsenek le ekkora procit passzívan, ha még AKTÍVAN IS TRHOTLINGOL?????
Használjatok Transformerbook T100-ast ha passzívat akartok.
És nyugi. Volt a kezemben sima Surface pro, kölcsön kaptam a szomszédtól, amikor kint voltam nyáron németben. Nekem akkor is tetszett!!!4Négy!
Igaz, Magyar MUI-t fel kellett tennem, de Nagyon Jó volt. Még játszani is, tettem rá BT egeret és egy Bill-t, és CS, Cod4&Tsa. szépen futottak, habár némelyiknél vissza kellett venni a grafikát). Ráadásul az áráért egy olyan összerakást kapunk, amit nem sok helyen láttam. Nincs recsegő műanyag, vagy valami gagyi anyag...Kövezzetek meg, Küldjétek rám a maffiát ha akarjátok. az előd is drága, de nagyon is jó az, semmi bajom nem volt. Igaz, a felbontást néhány asztali prog miatt vissza kellett vennem 1366*768-ra, de nem volt nagy tragédia.
PS: Azért off, mert az 1. gen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Opel topik
- OTP Bank topic
- Assetto Corsa Rally
- Energiaital topic
- ASUS routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nos, megkaptam a surface pro-mat. Nem egy Sf pro 2, de ez is negypn jó. A súlya egyáltalán nem zavaró. Internetezni kézbenfogva órák hosszat kényelmes szerintem, az aksi idő sem oly borzadály, 3-4 óra hpssza energiatakarékos módban internettel sztem nem oly vészes.