Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Azért vegyük figyelembe, németbe jobba a megélhetőség, stb. Ott van normális hitel is rá, Nézzétek csak meg a Saturn-ba.
Az 1. gen sf. pro/128GB ver. 749€ ([link])
Azaz, 300*749=224 700Ft
És ld. a hitelezést (ld. Finanzierung) Nem is olyan rossz...na jó + a bill. de az se vészes Odakint!
Édesanyám németbe dolgozik, nem zavar a súlya se. Asus transformerbook t100 se sokkal könnyebb, De kérem. Hogy a francba hűtsenek le ekkora procit passzívan, ha még AKTÍVAN IS TRHOTLINGOL?????
Használjatok Transformerbook T100-ast ha passzívat akartok.
És nyugi. Volt a kezemben sima Surface pro, kölcsön kaptam a szomszédtól, amikor kint voltam nyáron németben. Nekem akkor is tetszett!!!4Négy!
Igaz, Magyar MUI-t fel kellett tennem, de Nagyon Jó volt. Még játszani is, tettem rá BT egeret és egy Bill-t, és CS, Cod4&Tsa. szépen futottak, habár némelyiknél vissza kellett venni a grafikát). Ráadásul az áráért egy olyan összerakást kapunk, amit nem sok helyen láttam. Nincs recsegő műanyag, vagy valami gagyi anyag...Kövezzetek meg, Küldjétek rám a maffiát ha akarjátok. az előd is drága, de nagyon is jó az, semmi bajom nem volt. Igaz, a felbontást néhány asztali prog miatt vissza kellett vennem 1366*768-ra, de nem volt nagy tragédia.
PS: Azért off, mert az 1. gen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest