Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ganz-[HUN]

addikt

Azért vegyük figyelembe, németbe jobba a megélhetőség, stb. Ott van normális hitel is rá, Nézzétek csak meg a Saturn-ba.
    Az 1. gen sf. pro/128GB ver. 749€ ([link])
    Azaz, 300*749=224 700Ft
    És ld. a hitelezést (ld. Finanzierung) Nem is olyan rossz...

na jó + a bill. de az se vészes Odakint!
    Édesanyám németbe dolgozik, nem zavar a súlya se. Asus transformerbook t100 se sokkal könnyebb, De kérem. Hogy a francba hűtsenek le ekkora procit passzívan, ha még AKTÍVAN IS TRHOTLINGOL????? :W

Használjatok Transformerbook T100-ast ha passzívat akartok.
    És nyugi. Volt a kezemben sima Surface pro, kölcsön kaptam a szomszédtól, amikor kint voltam nyáron németben. Nekem akkor is tetszett!!!4Négy!
    Igaz, Magyar MUI-t fel kellett tennem, de Nagyon Jó volt. Még játszani is, tettem rá BT egeret és egy Bill-t, és CS, Cod4&Tsa. szépen futottak, habár némelyiknél vissza kellett venni a grafikát). Ráadásul az áráért egy olyan összerakást kapunk, amit nem sok helyen láttam. Nincs recsegő műanyag, vagy valami gagyi anyag...

Kövezzetek meg, Küldjétek rám a maffiát ha akarjátok. az előd is drága, de nagyon is jó az, semmi bajom nem volt. Igaz, a felbontást néhány asztali prog miatt vissza kellett vennem 1366*768-ra, de nem volt nagy tragédia.

PS: Azért off, mert az 1. gen.

Új hozzászólás Aktív témák