- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
Felhivtam oket, mondtam hogy csomagot szeretnek modositani, mondtak hogy rendben, felmerik hogy a vonalam birja-e visszahivnak kesobb. 10 perc mulva jott a telefon hogy semmi akadalya, 1 heten belul hivnak amint kesz a csomagmodositas, 2 nap mulva megvolt.
Semmi buktato nincs. Annyi a feltetel hogy ujraindul a husegido. Azaz mikor csomagot modositasz onnantol szamolsz megint 1 evet. Kibirhato.

-
Khelben
nagyúr
Én neten rendeltem, 2 megabitesre volt hűségem, aztán amikor kijöttek ezek az újak, rögtön váltottam az 5 megabitesre, ami egy ezressel olcsóbb. Szó nélkül 4 nap alatt megoldották a váltást, a hűségemből még hátravolt 2 hónap.
Az apróbetűben amúgy le van írva, hogy hűségidővel rendelkező ügyfelek most díjmentesen válthatnak. Persze ezt nem írják ki nagybetűkkel a kezdőoldalra
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest