Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hét, meg két nap?
Én már többször váltottam csomagot hűségidő alatt, minden esetben olcsóbbat és gyorsabbat adtak
Amikor megjelentek az új csomagok, becsattogtam a helyi t-pontba, előadtam az igényemet, aláírtam a papírokat, és estére mentek az új sebességek.
Mellesleg a kábeltévés 15/1 Mbites családi csomag ezt tudja: [link] -
djozsi
senior tag
Elnézést az OFFért, de:
"( ne gyere nekem a husegidovel, mert 8 megarol valtottam menet kozben 15 megara. )"
Ez hogy működött? Mert nekem is 8megásra van hűségszerződésem még néhány hónapig, ami ráadásul drágább, mint az új 15 megás. Betelefonáltál és megengedték, hogy a hűségidő ellenére válts?
-
Voyage
aktív tag
Nem tudom, hogy te hol élsz, de valahol BP 13. ker Victor Hugo utca körül lakhatsz...
Speciel 10.000-et fizetek ELMÉLETI 8mbit-ért, ami inkább 6.5mbit.
Pingem jó 30-40 körül van, egy frissítés befut, pl WU, kb 300-400 a ping, sebesség béka segge alatt...
Amúgy MSE jó ms szokás szerint trágya lett szvsz, eddigi legjobb munkája MS-nek vitathatatlanul a Win7 meg WinXP. Semmi több. Persze SOHO vonalon, máshol azért..
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SSD kibeszélő
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Routine teszt
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én már többször váltottam csomagot hűségidő alatt, minden esetben olcsóbbat és gyorsabbat adtak
Amikor megjelentek az új csomagok, becsattogtam a helyi t-pontba, előadtam az igényemet, aláírtam a papírokat, és estére mentek az új sebességek.