Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hét, meg két nap?
Én már többször váltottam csomagot hűségidő alatt, minden esetben olcsóbbat és gyorsabbat adtak
Amikor megjelentek az új csomagok, becsattogtam a helyi t-pontba, előadtam az igényemet, aláírtam a papírokat, és estére mentek az új sebességek.
Mellesleg a kábeltévés 15/1 Mbites családi csomag ezt tudja: [link] -
djozsi
senior tag
Elnézést az OFFért, de:
"( ne gyere nekem a husegidovel, mert 8 megarol valtottam menet kozben 15 megara. )"
Ez hogy működött? Mert nekem is 8megásra van hűségszerződésem még néhány hónapig, ami ráadásul drágább, mint az új 15 megás. Betelefonáltál és megengedték, hogy a hűségidő ellenére válts?
-
Voyage
aktív tag
Nem tudom, hogy te hol élsz, de valahol BP 13. ker Victor Hugo utca körül lakhatsz...
Speciel 10.000-et fizetek ELMÉLETI 8mbit-ért, ami inkább 6.5mbit.
Pingem jó 30-40 körül van, egy frissítés befut, pl WU, kb 300-400 a ping, sebesség béka segge alatt...
Amúgy MSE jó ms szokás szerint trágya lett szvsz, eddigi legjobb munkája MS-nek vitathatatlanul a Win7 meg WinXP. Semmi több. Persze SOHO vonalon, máshol azért..
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 2db SYNOLOGY Kamera CC400W, 2560x1440 30 FPS, microSD, beltéri/kültéri
- ASUS GT-AXE16000 - Router - Garanciás - 2027.01.11
- ASUS GT-AXE16000 Router - Garanciás - 2028.03.20
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én már többször váltottam csomagot hűségidő alatt, minden esetben olcsóbbat és gyorsabbat adtak
Amikor megjelentek az új csomagok, becsattogtam a helyi t-pontba, előadtam az igényemet, aláírtam a papírokat, és estére mentek az új sebességek.