Új hozzászólás Aktív témák

• djozsi

senior tag

válasz Pano #29 üzenetére

Elnézést, tényleg elragadtattam magam, csak ha már cikkírásra adod a fejed és egy csomó energiát belefeccölsz (mert tényleg igényes, jól szerkesztett cikk képekkel meg minden földi jóval), akkor azt a maradék kis energiát rá lehet szánni, hogy google-n körülnézz a kritikus ügyekben, amikre nem találtál megoldást.
    A hozzáértő felhasználók nevében beszélsz és egy hozáértő felhasználónál szerintem alap, hogy ha valamit nem talál akkor nem jelenti ki, hogy nincs is egy fél órás google vadászat nélkül... :)
    Az átlagfelhasználó pedig kifejezetten örül annak, hogy nem terheli minden idiótasággal a program, csak van egy "scan now" gombja és ha bibi van pirosra vált a cucc. Megjegyzem annak ellenére, hogy részemről azért nem teljesen kezdő felhasználó vagyok most én is örülök ennek a programnak. Ahogy írtam az avira engem nem hagyott nyugton a fals riasztásaival. A biztonság pedig relatív és szerintem a legfontosabb a naprakész adatbázis semmint a tesztadatbázisok, mert azok csurig vannak olyan károkozókkal, amik talán az adott adatbázison/tesztfájlon kívül nem is léteznek már sehol a világon.

Új hozzászólás Aktív témák