Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Elnézést, tényleg elragadtattam magam, csak ha már cikkírásra adod a fejed és egy csomó energiát belefeccölsz (mert tényleg igényes, jól szerkesztett cikk képekkel meg minden földi jóval), akkor azt a maradék kis energiát rá lehet szánni, hogy google-n körülnézz a kritikus ügyekben, amikre nem találtál megoldást.
A hozzáértő felhasználók nevében beszélsz és egy hozáértő felhasználónál szerintem alap, hogy ha valamit nem talál akkor nem jelenti ki, hogy nincs is egy fél órás google vadászat nélkül...
Az átlagfelhasználó pedig kifejezetten örül annak, hogy nem terheli minden idiótasággal a program, csak van egy "scan now" gombja és ha bibi van pirosra vált a cucc. Megjegyzem annak ellenére, hogy részemről azért nem teljesen kezdő felhasználó vagyok most én is örülök ennek a programnak. Ahogy írtam az avira engem nem hagyott nyugton a fals riasztásaival. A biztonság pedig relatív és szerintem a legfontosabb a naprakész adatbázis semmint a tesztadatbázisok, mert azok csurig vannak olyan károkozókkal, amik talán az adott adatbázison/tesztfájlon kívül nem is léteznek már sehol a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest