- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Elnézést, tényleg elragadtattam magam, csak ha már cikkírásra adod a fejed és egy csomó energiát belefeccölsz (mert tényleg igényes, jól szerkesztett cikk képekkel meg minden földi jóval), akkor azt a maradék kis energiát rá lehet szánni, hogy google-n körülnézz a kritikus ügyekben, amikre nem találtál megoldást.
A hozzáértő felhasználók nevében beszélsz és egy hozáértő felhasználónál szerintem alap, hogy ha valamit nem talál akkor nem jelenti ki, hogy nincs is egy fél órás google vadászat nélkül...
Az átlagfelhasználó pedig kifejezetten örül annak, hogy nem terheli minden idiótasággal a program, csak van egy "scan now" gombja és ha bibi van pirosra vált a cucc. Megjegyzem annak ellenére, hogy részemről azért nem teljesen kezdő felhasználó vagyok most én is örülök ennek a programnak. Ahogy írtam az avira engem nem hagyott nyugton a fals riasztásaival. A biztonság pedig relatív és szerintem a legfontosabb a naprakész adatbázis semmint a tesztadatbázisok, mert azok csurig vannak olyan károkozókkal, amik talán az adott adatbázison/tesztfájlon kívül nem is léteznek már sehol a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest