- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Most nekem kínai valami, vagy az iPhone alatt a Mail és a Safari (meg AppStore, meg mittomén) akkor is fut a háttérben, amikor a Home-al kilépsz, és közben akármit csinálsz (bekapcsolt Push Notification-nél jelez is, ha levél gyött). Ez nem multitask?
Tudom, a JB máglyára való dolog, de a Kirikae nevű progival bármit bármikor futtathatsz a háttérben (de tök felesleges, mert - mint mondtam - a böngészőből/levelezőből nem lép ki alapból sem, futnak a háttérben)
Hogy kicsit ON is legyek: ha hasonló, "hamis" multitask lesz benne, hát bánja a kánya.
edenyke: utoljára a Playstation 1-nél csináltam ilyen CD cserés mókákat, hogy más szóljon a játék alatt. Nekem nem fontos, azért van zene a játék alatt, hogy az szóljon. Persze elfogadom azt, ha valaki saját cuccot akar hallgatni, az öcsém is a saját tüc-tüc mókáira szokott NFS-ezni
-
Scenic
tag
Az esetek 80%-ban email-ből email-be másolok részeket, számlaszámokat, árajánlat szövegeket, a maradékban email-ből szövegfájlba.
Multitask? Nimbuzz, email kliens, böngésző (tudom az lesz a WP7-ben), call filter, ebook, ritkábban navigácó, stb. Ha pl ebook-ot olvasok és jön egy mail-em, nem szeretném az egész szoftvert újraindítani, mint mondjuk az iPhone-nál. Engem ez rettentően zavart!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest