- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
azért érdekes ez a böngészős történet is, hogy hogy képes megát így megszívni..
nem képes folyamatosan a már nem nézett oldalaktól megszabadulni a háttérben és csak az aktuális oldalt memóriában tartani? soha sem értettem, hogy mi a túrótól nő meg bazi nagyra és lassul be, miközben már rég más oldalt nézel. az aktuális oldalak meg nem lehetnek akkora méretűek, hogy lehaljon tőle a rendszer.. vagy valami nálam hiányzik itt nagyon. nemtom -
T.Peter
őstag
Moonman nem tudom melyik topikban, de azt írta, hogy az androidban nincs (más) multitasking. Ez alapján nem értettem, hogy akkor hogy is van ez, mert utánanéztem, és tudtam, hogy van benne, csak a megvalósításról nem informálódtam. Gondolom mikor kiírtja a memóriából a programokat, akkor azért a helyzetet elmenti, nem? Mondjuk ez a böngészőnél lenne lényeges, de azt úgysem fogja bezárni, mert az a legnagyobb memóriafogyasztó, ráadásul előbb fog bezárni valamilyen jelentéktelenebb programot, gondolom. Vagy prioritáskezelő nincs beépítve?
-
Integra
titán
tudsz erről picit bővebben is mondani? ram-rom?
elég vicces fél laikusként, hogy itt pöcsölünk a semmin és mekkora szám ha +256 ram van benne a másikhoz képest..
ha a fogyasztás a szűk keresztmetszet, akkor megint ott vagyunk, hogy amíg nincsen valami áttörés az akksik terén, addig dughatjuk fel magunknak az egészet. -
Integra
titán
megkockáztatom, hogy félnek a gyártók egy-egy velős cikktől, meg a véleményektől, hogy szar és lassú, ami elterjed. az ellen nem lehet mit tenni, hogy júzer ráküld 20 app-ot és belassul és ezek után azt mondja hogy egy fosszar.
nagyon fél szerintem mindegyik a piac vesztéstől. talán az androidnál nem félnek ilyen jellegű kritikáktól, inkább azt látni, hogy meg akarják oldani a gondod, nem a fejet a homokba dugni. -
erdoke
titán
Igen, de most a Copy/Paste ill. "közös" tárhely nélkül kellene elképzelni egy ilyen egyszerű és mindennapos feladat kivitelezését.
WinMo-ban évekkel ezelőtt is egyszerűen megoldható volt...(#128) moonman
Sok RSS feedben már most is van Retweet funkció, de ez nyilván értelmetlen, ha olvasok egy friss angol hírt, amit magyarul szeretnék továbbítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest