- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
oks, vagyis hasonlóan sok futott nálad is mint nálam.
nálam alapvetően skype, messenger, egy böngésző mindig megy, emellett zene is. nem is értem igazából a feltételezést hogy ezek miért nem futhatnak háttérben. bekapcsolod és akkor azt bámulod? ezeknek pont az a lényegük hogy háttérben fussanak, amíg mással szöszmötölsz.
online banking programot használsz és akkor kikell mindent lőni.. nekem ez fura. ráadásul pont ilyen programoknál másol az ember előszeretettel emailből online be kódokat, számlaszámokat etc..
aztán ott a pdf e-invoice is ugye, etc etc..
jó lenne erről az egészről pontosabban is tudni hogy mi és hogy lesz..vagy akkor korlátozzák le alkalmazásonként, értem ez alatt, hogy ha navigáció megy, akkor csak a hívások jöjjenek be, meg sms értesítések. ilyenkor úgysem megy zene.. legalábbis nem szokott. ha játszik az ember, akkor is tiltsa le, mert az nagyon hardver zabáló. bár furcsa hogy akkor is a network klienseket miért kell lelőni.
sima statikus képernyős alkalmazásoknál, amik nem hardver zabálók, ott meg miért baj? lehal egy snapdragon 1 gigával 4-5 alkalmazás miatt? hát akkor rúgja meg az ms-t a ló, ezek már a win2003se pda-mon is mind futottak egyszerre... az meg nem na volt -
engusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest