- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
igen, egy-két beépített szolgáltatás futhat egy időben az iPhoneokon, viszont külsős programoknak azért nem engedik, hogy ne attól függjön a rendszer rendelkezésre állás, melyik programozó mit-hol baszott el. nem rossz koncepció ez, bár 3 év alatt bebizonyosodott, kéne pár kivétel GPS, IM, egyéb esetekben. az meg hogy kilépés után mi történik, programozói hanyagság ha nem menti el az állapotot a program. szerintem mobil oprendszereknél ez egyébként az eddigi legjobb koncepció, persze ha van mellé egy push notification-szerű és szintű rendszer.
szerk: t72killer: ez szubjektív, de jelen állás szerint (képek, infok) az Android és az iPhone OS is túlnőtte a még meg sem jelent WP7 szintjét, aztán lehet user experience teljesen más lesz, de eddig epic fail sok szempontból szerintem ez az új rendszer.
-
Zirowe
nagyúr
Ipod touch-on pl: elindítok egy játékot,és tök mindegy,hogy kikapcsolom a játék zenéjét, külön a saját zenémet nem tudom hallgatni,hiába próbálom elindítani..
Ez persze nem mindegyiknél van így, de a játékok nagy többségénél igen.Na, az ilyen nem létező multitasking nem kell nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest