Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambolo
tag
Az én napi használataim során nincs eget rengető bug. Jött már 3 frissítés a megjelenés óta. A prémium érzés az számomra nagyon relatív. Nincs igényem a fémre,nekem igy tetszik ahogy van.Recsegés nálam nincs, de ha lenne sem izgatna, hisz ez egy polikarbonát vetemedhet az illesztéseknél melegedés esetén. Aki visszavitte gariba vagy cserébe az sajnos nem tudta nit vesz, vagy nem erre számított. És nem érdekli ha egy kicsit bukik, eladja vesz androidot. Az eladasok között tobb olyan indoklást láttam, hogy sajnos nem jött be a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest