Új hozzászólás Aktív témák

• mrhitoshi

veterán

válasz Fiery #438 üzenetére

Nem értem miért kell úgy beállítani a dolgot, hogy csakis a WP fanoknak készült, mert ez hülyeség. Nekem marha mindegy lenne, hogy mit használok, ha jó lenne a platform. Jelen pillanatban nekem nagyon fontos az egész Office platform. Ezen kívül asztali gépen Windows fut, és nagyon megkönnyíti az életét az embernek egy Windows M. Ez eddig is így volt, most csak azt veszem észre a W10-zel, hogy egyre jobban közelebb kerül a két platform. WP7 esetén semmi ilyesmi nem volt még, most már a browser-en belüli kedvenceket is szinkronizálja. Nem mondom, hogy ez akkora csoda lenne, de légyszíves mondj egy olyan asztali gépet, amin Android fut. Az iOS más tészta, hiszen ott is van asztali környezet, és az is korrekt lehet egy átlag embernek, akinek sok pénze van. Arról nem is beszélve, hogy munkakörnyezetben én nem vállalnék be egy OSX-et.
    Szóval ha a Google tudna egy ilyen infrastruktúrát adni az adnroid mellé, és persze biztonságot, akkor nekem mindegy lenne. iOS-t meg azért nem vennék, mert mint mondtam, totál más az infrastruktúra, és jelen pillanatban pénzem sincs annyi, hogy bevásároljak mindenből, másrészt MS környezetben vagyok jelen pillanatban.

Ezek után azt tudom mondani, hogy aki ugyanígy MS környezetben van, akkor mindenképp megkönnyíti a WM az életet majd. Viszont átlagfelhasználónak is ajánlottam már. Igen nincs sok alkalmazás, viszont sok embernek nem is kell. Sajnos nem akarják kipróbálni, mert valami miatt van az emberekben egy ilyen gátló küszöb. Akinek ajánlottam és ki is próbálta, kb 80%-ban bejött az embereknek.
    Ezt most csak mint platformra írtam, nem pedig a 950/XL-re.

A két telefonra azt tudom mondani, hogy el kell ismerni, hogy túlárazottak. Én nem bántam meg, mivel jó áron vettem. WP 8.1 óta sokat fejlődött a rendszer már jelen pillanatában is. Én ennyit tudok mondani 1.5 hét elteltével. Az üzemidő szar, lehetne jobb minőségű is telefon, de a 950-öm nem recseg, illetve lehetne mit javítani azon, hogy az egész rendszer szebben fusson. Sajnos ezt elkapkodták a MS-nál, lehet nem kellett volna most kiadni, viszont ezek csak szoftveres dolgok. Voltak ennél nagyobb gondok is már a WP-nél.

(#419) tomboy0013: Próbálok erre törekedni. Egyébként most akkor ez 950/XL topik ? :D
    Ja ami nagyon tetszik az a kisalkalmazások valami. Sokszor hallgatok zenét fülesen, és azt tudja, hogy ha beállítod, akkor bedugod a fülest a telóba, és azonnal elindítja a kiválasztott alkalmazást. Nem nagy kunszt, de ha jól tudom ilyen eddig nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés