Új hozzászólás Aktív témák

• Fiery

veterán

válasz MartOOn #437 üzenetére

En nem vagyok WP fan, nem is volt me'g sajat hasznalatra WP-s keszulekem. Viszont van korulottem jo par WP-s telefon -- egyik sem 950 vagy 950XL --, es majdnem minden Win10 Mobile Insider Preview fut. Tehat a keszulekek kozul sokat ismerek, elso kezbol is. Szerintem a Lumia 930 egy kifejezetten jo flagship volt a maga koraban, mig a Lumia 630 peldaul egy remek also(bb) kategorias telefon. A WP8.1 pedig egy tok jo mobil oprendszer. Viszont a Win10 Mobile most me'g nem egy jo oprendszer, tul bugos, tul sok a nyavalya vele es korulotte. Jo lesz ez, de mindennapi hasznalatra szant telefonon szerintem nem szabadna lennie ilyen minosegu oprendszernek. A Lumia 950/950XL pedig egy remek fan flagship. Az elkotelezett WP-seknek keszult, ennelfogva nem kell hogy az atlag juzer szamara is kifogastalan legyen. Amire van, arra jo. SZVSZ egy jobb minosegu konstrukcioval sem tudna sokkal tobb hivet szerezni maganak maga a platform, plane amig a Win10 Mobile ilyen minosegu.

Ar: nyilvan nem eri meg. Ennyi erovel egy toredek aru Lumia 930-ra ill. 1520-ra is felmegy a Win10 Mobile, az is majdnem ilyen gyors, csak nincs benne Continuum. De ennyi erovel egy Galaxy S6 edge+ sem eri meg az arat, ha melleteszel egy Xiaomi vagy Meizu phabletet :)

Új hozzászólás Aktív témák