- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
En nem vagyok WP fan, nem is volt me'g sajat hasznalatra WP-s keszulekem. Viszont van korulottem jo par WP-s telefon -- egyik sem 950 vagy 950XL --, es majdnem minden Win10 Mobile Insider Preview fut. Tehat a keszulekek kozul sokat ismerek, elso kezbol is. Szerintem a Lumia 930 egy kifejezetten jo flagship volt a maga koraban, mig a Lumia 630 peldaul egy remek also(bb) kategorias telefon. A WP8.1 pedig egy tok jo mobil oprendszer. Viszont a Win10 Mobile most me'g nem egy jo oprendszer, tul bugos, tul sok a nyavalya vele es korulotte. Jo lesz ez, de mindennapi hasznalatra szant telefonon szerintem nem szabadna lennie ilyen minosegu oprendszernek. A Lumia 950/950XL pedig egy remek fan flagship. Az elkotelezett WP-seknek keszult, ennelfogva nem kell hogy az atlag juzer szamara is kifogastalan legyen. Amire van, arra jo. SZVSZ egy jobb minosegu konstrukcioval sem tudna sokkal tobb hivet szerezni maganak maga a platform, plane amig a Win10 Mobile ilyen minosegu.
Ar: nyilvan nem eri meg. Ennyi erovel egy toredek aru Lumia 930-ra ill. 1520-ra is felmegy a Win10 Mobile, az is majdnem ilyen gyors, csak nincs benne Continuum. De ennyi erovel egy Galaxy S6 edge+ sem eri meg az arat, ha melleteszel egy Xiaomi vagy Meizu phabletet
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest