Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
én kicsit unom már a MS-t.
win8 stabil volt, de foghjjas.
win10 kevésbé foghíjas, de instabil.
most várunk fél évet, oké, de addigra már lassan új mobilokban gondolkozunk.
blackberry elárulta magát, hogy androidra vált, android meg laggol.
lassan úgy érzem iphonet kell vennem és a 6C lehet nálam a befutó március tájékán.
többet vártam a win10phone-tól. nehogymá ne lehessen ennyi idő alatt egy normális rendszer-"frissítést" win8ról megejteni egy ekkora cégnek... ekkora lúzerséget én még nem láttam, főleg úgy h kétkilóért adják.
sosem voltam apple párti, de ők legalább egy irányvonalat képviselnek ami előremutat és van benne fantázia.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő