- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
partytime25
tag
válasz
Gabesz84 #2037 üzenetére
Köszi válaszod.... Mármint azt irja hogy naprakész a telefonom az oké csak szerintem nem a 149.xxxxxx verzió a legujabb nem?
Neked amúgy mi a verziód?
Csak mindig csesztet hogy ki van kapcsolva az insider buildek fogadása (kikapcsoltam de max 7 napig lehet elnapolni) de majd x idő múlva bekapcsolja autómatikusan.... sajna nem tudom véglegesen leállítani! Ha meg azt mondom hogy oké akkor bekapcsolom akkor meg azt irja pontosan: Módosítani kell a microsoft fiók beállításait az insider Preview buildek fogadásához. Ha ott is továbbmegyek akkor Csatlakozzon a Insider programhoz regisztrálja fiókját... ott még nem nyomtam tovább... Ezekszerint még nem vagyok insideres nem értem... De az accomban semmilyen lehetőséget nem találok erre vonatkozóan hogy bárhol ki meg be lehetne kapcsolni....
Az a baj nem tudom eldönteni hogy nekem valami insideres verzió lenne fenn azért irja hogy naprakész nincs mit frissíteni vagy ez a gyári csak még nem érkezett meg nekem a creatoros update...Ha van valami tipp esetleg ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nők, nőügyek (18+)
- Metal topik
- Autós topik
- iPad topik
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest