Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kai_sehmet
csendes tag
-
CimbiX
aktív tag
Csatlakozom, igazan aterezhetö hangulattal itattad at az irasodat, engem peldaul az ora es az esöcseppek kopogasa szippantott be... neha az egyszerü igazsagok a legnagyobbnak megeltek.
-
Kelvin
őstag
Nagyon szépen írsz, kellemes és magával ragadó a stílusod.
Köszönjük
-
The DJ
addikt
Örülök, hogy ennyi pozitív reakció érkezik, bevallom őszintén nem is számítottam rá, hogy egy ilyen személyes emlék ennyi ember képes megragadni
Mindenesetre jól esik, azt mutatja, hogy sikerült úgy átadnom ezt a néhány pillanatot, ahogy azt szerettem volna. -
tildy
nagyúr
reakcióm.
-
Tomics
addikt
Ez most jól esett így bánatos kedvemben, Köszi !

-
iguana
őstag
igen.
igen.
és megint csak igen.
méltatlan lenne bármilyen "szmájli" beszúrása, de én most le. -
azbest
félisten
"Happiness is only real when shared" - Christopher McCandless
"A boldogság csak akkor valódi, ha mással is megosztod." -
Nagyon jó lett!
Ilyen színvonal mellett egy könyvet is szívesen olvasnék tőled.
-
törölt tag
Nekem is nagyon tetszett! Várom a többit!

-
Csoky
csendes tag
nekem is.pont.

-
Vakegérke
félisten
Tetszik, és pont.

-
rarri
senior tag
Elgondolkodtató, szép írás.
Gyermekként még a szívünkkel látjuk, és éljük meg a dolgokat, ezért olyan gyönyörű minden. Amig egy felnőtt öregnek látja az öregeket, addíg egy gyerek gyönyörűnek, mert az ölelő szeretetet éli át belőle. Így válhatunk mi is gyönyörűvé ráncosan. Mert azzal a szemmel mindenki szép, akárhány éves.Felnőttként pedig ha a szívünkkel nézünk körül egy kicsit, akkor ez a zord világ igenis megmutatja, hogy mi az igazi érték, az igazi vágy . Az hogy valakinek meghal a párja, akit szeretett, az sokszor feldolgozhatatlan veszteség. Mert egész életét rá támaszkodva, őt szeretve élte le. Én hiszek abban, hogy a többiek, akiknek nincs ilyen társuk, Ők is lehetnek boldogok, ha kinyitják a szívüket mindenki felé, mert így megtalálják egymást. Így lesz a ráncos szép, a zord barátságos.
-
The DJ
addikt
Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta

Kicsit tördeltem az írást, hátha így többen is neki merészkednek majd

-
cizoe
őstag

-
ladybug
őstag
Az emlékeidet nem veheti el tőlet senki. Azok benned élnek, és azzal, hogy megosztod velünk egy részét, hálásk lehetünk, és láthatjuk, hogy szép dolgok történtek veled.
Annyit hozzátennék, hogy az ember sosem elégedett, ez igaz. Az, hogy mindig többre, inkább kicsit másra vágyik, az sosem baj. Ez viszi előbbre. A mérsékletességet kell megtalálni az egész életben. Azt, hogy nem kell mindig fenekestül felforgatni az életünket ahhoz, hogy értékeljük, hanem egy csöppnyi változás is sokszor előbbre visz minket.
Jó írás, gratula hozzá.
Ui: Kicsit tagold, mert így nagyon tömött.
-
Racecam
nagyúr
Huh, nagyon jó lett ez az írás, én is sokszor gondolkodom ilyesmin. Talán a kor miatt is. Mindenesetre engem megfogott, jó volt olvasni. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest