Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nem a mosópor meg a hús a gond, de ezzel a lendülettel vehet sört, vodkát, DVD-t, mikrót is a CBA-ban, Tesco-ban.
Maga az ötlet (jegy) egyébként nem a legrosszabb, de ezt is ésszel kell csinálni, meg hát ez is a honi ügyeskedőkön bukik meg, akik kijátsszák a rendszert. Arra tényleg jó, hogy ne az automatába dobálja a pénzt a polgár (mondjuk megoldja). Ha egyszerre lehetne változtatni a "jegyrendszeren" és a "morálon" akkor jól ki lehetne belőle jönni, de hogy ÜCS-ből nyelvtanfolyamra lehessen menni, meg hogy tankolni lehessen belőle (ez már megszűnt, tudom) az már tényleg vicc.
Én ha tényleg szükségem volna rá, és gátlástalan lennék, akkor keresnék elfogadóhelyi ismerőst, és X%-os árfolyamon beváltanám. Valamennyi %-ot bukik egyébként rajta a bolt, mert jutalékot von a csekkes cég is, de szerintem ha 90%-on beváltja, azzal rosszul nem jár. Te meg ha fele annyiból kihozod a kaját, mint ha étteremben ennétek, szintén nyersz 40 virtuális %-ot. De ezt nem én mondtam, ez nem az én IP-m, nem is ismerlek, és jelenleg Kambodzsában vagyok egy banánfán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest