- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
sajnálom, ha ilyen félreérthető a post... nem olyan célból másoltam be, hogy akkor ötleteket gyűjtsünk, hogy játsszuk ki a szabályokat... eddig is 90%-ban végső soron a saját étkezésemre (étkezésünkre) lett fordítva ez az összeg... inkább az volt a célja az egésznek, hogy nagyjából összegyűjtsük, milyen olcsó, de jó helyeken lehet felhasználni az adott összeget... eddig kb. az olcsóbb vendéglők, kínai kajáldák meg pizzériák jöhetnek számításba...
ez a jegyrendszer meg ahogy tudom, külföldön is divat... sógorom mesélte, hogy angliában is nagyon megy ez a dolog... ott még sokkal többféle utalvány létezik és az emberek a szociális támogatások nagy részét ilyen csekkekben kapják: ételcsekk, pelenkacsekk, ruhacsekk, stb... ott működik ez a dolog, de nálunk nem igazán működhetne... nem akarok konkrét példákat felhozni, miért... szerintem nem ez volt a fő probléma, hogy valaki a melegétkezési utalványon mosóport, húst, tejterméket vagy akármit vett, ami a közértben kapható és szükséges(!!!) az inkább a probléma, ha valaki a családi segélyt bedobálja a játékgépbe, vagy elissza, de ez tényleg más téma, ebbe ne menjünk bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ASUS routerek
- 3D nyomtatás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Debian GNU/Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest