Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nem a mosópor meg a hús a gond, de ezzel a lendülettel vehet sört, vodkát, DVD-t, mikrót is a CBA-ban, Tesco-ban.
Maga az ötlet (jegy) egyébként nem a legrosszabb, de ezt is ésszel kell csinálni, meg hát ez is a honi ügyeskedőkön bukik meg, akik kijátsszák a rendszert. Arra tényleg jó, hogy ne az automatába dobálja a pénzt a polgár (mondjuk megoldja). Ha egyszerre lehetne változtatni a "jegyrendszeren" és a "morálon" akkor jól ki lehetne belőle jönni, de hogy ÜCS-ből nyelvtanfolyamra lehessen menni, meg hogy tankolni lehessen belőle (ez már megszűnt, tudom) az már tényleg vicc.
Én ha tényleg szükségem volna rá, és gátlástalan lennék, akkor keresnék elfogadóhelyi ismerőst, és X%-os árfolyamon beváltanám. Valamennyi %-ot bukik egyébként rajta a bolt, mert jutalékot von a csekkes cég is, de szerintem ha 90%-on beváltja, azzal rosszul nem jár. Te meg ha fele annyiból kihozod a kaját, mint ha étteremben ennétek, szintén nyersz 40 virtuális %-ot. De ezt nem én mondtam, ez nem az én IP-m, nem is ismerlek, és jelenleg Kambodzsában vagyok egy banánfán.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő