Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Zyxel zizzenés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Ennek a hozzászólásnak minden betűjével egyetértek.
Minket sem érint jól, de nem is az eddigi állapot volt az ideális.
Mephi: ajánlom figyelmedbe a Mamma mia pizzériát, ha még nem ismered800- 900 ft-ért nagyon faja kaják vannak, és tök sokféle. Csak házhozszállítás van. Ja, és savanyúság is jár a kajákhoz. Ők a legjobbak Kecskeméten.
-
Mr.Csizmás
titán
Én ha tényleg szükségem volna rá, és gátlástalan lennék, akkor keresnék elfogadóhelyi ismerőst, és X%-os árfolyamon beváltanám. Valamennyi %-ot bukik egyébként rajta a bolt, mert jutalékot von a csekkes cég is, de szerintem ha 90%-on beváltja, azzal rosszul nem jár.
pedig ha tudnád hogy az üdülési csekkben mekkora biznisz van
-
mephi666
nagyúr
sajnálom, ha ilyen félreérthető a post... nem olyan célból másoltam be, hogy akkor ötleteket gyűjtsünk, hogy játsszuk ki a szabályokat... eddig is 90%-ban végső soron a saját étkezésemre (étkezésünkre) lett fordítva ez az összeg... inkább az volt a célja az egésznek, hogy nagyjából összegyűjtsük, milyen olcsó, de jó helyeken lehet felhasználni az adott összeget... eddig kb. az olcsóbb vendéglők, kínai kajáldák meg pizzériák jöhetnek számításba...
ez a jegyrendszer meg ahogy tudom, külföldön is divat... sógorom mesélte, hogy angliában is nagyon megy ez a dolog... ott még sokkal többféle utalvány létezik és az emberek a szociális támogatások nagy részét ilyen csekkekben kapják: ételcsekk, pelenkacsekk, ruhacsekk, stb... ott működik ez a dolog, de nálunk nem igazán működhetne... nem akarok konkrét példákat felhozni, miért... szerintem nem ez volt a fő probléma, hogy valaki a melegétkezési utalványon mosóport, húst, tejterméket vagy akármit vett, ami a közértben kapható és szükséges(!!!) az inkább a probléma, ha valaki a családi segélyt bedobálja a játékgépbe, vagy elissza, de ez tényleg más téma, ebbe ne menjünk bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest