- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Ennek a hozzászólásnak minden betűjével egyetértek.
Minket sem érint jól, de nem is az eddigi állapot volt az ideális.
Mephi: ajánlom figyelmedbe a Mamma mia pizzériát, ha még nem ismered800- 900 ft-ért nagyon faja kaják vannak, és tök sokféle. Csak házhozszállítás van. Ja, és savanyúság is jár a kajákhoz. Ők a legjobbak Kecskeméten.
-
Mr.Csizmás
titán
Én ha tényleg szükségem volna rá, és gátlástalan lennék, akkor keresnék elfogadóhelyi ismerőst, és X%-os árfolyamon beváltanám. Valamennyi %-ot bukik egyébként rajta a bolt, mert jutalékot von a csekkes cég is, de szerintem ha 90%-on beváltja, azzal rosszul nem jár.
pedig ha tudnád hogy az üdülési csekkben mekkora biznisz van
-
mephi666
nagyúr
sajnálom, ha ilyen félreérthető a post... nem olyan célból másoltam be, hogy akkor ötleteket gyűjtsünk, hogy játsszuk ki a szabályokat... eddig is 90%-ban végső soron a saját étkezésemre (étkezésünkre) lett fordítva ez az összeg... inkább az volt a célja az egésznek, hogy nagyjából összegyűjtsük, milyen olcsó, de jó helyeken lehet felhasználni az adott összeget... eddig kb. az olcsóbb vendéglők, kínai kajáldák meg pizzériák jöhetnek számításba...
ez a jegyrendszer meg ahogy tudom, külföldön is divat... sógorom mesélte, hogy angliában is nagyon megy ez a dolog... ott még sokkal többféle utalvány létezik és az emberek a szociális támogatások nagy részét ilyen csekkekben kapják: ételcsekk, pelenkacsekk, ruhacsekk, stb... ott működik ez a dolog, de nálunk nem igazán működhetne... nem akarok konkrét példákat felhozni, miért... szerintem nem ez volt a fő probléma, hogy valaki a melegétkezési utalványon mosóport, húst, tejterméket vagy akármit vett, ami a közértben kapható és szükséges(!!!) az inkább a probléma, ha valaki a családi segélyt bedobálja a játékgépbe, vagy elissza, de ez tényleg más téma, ebbe ne menjünk bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Medence topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest