- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
erősen gondolkoztam, hogy szabad legyen-e hozzászólni, de bízok benne, hogy nem szabadulnak el az indulatok túlságosan...
engem felháborított ez a húzás... havi 10ezer ft-nyi ebédcsekket kapok, amit itt kecskeméten 1 szupermarketben fogadnak (fogadtak) csak el vásárláskor... ez a hely elég drága is lett, de legalább elfogadták, mert tudtam rajta húst és különböző éppen szükséges dolgokat venni... néha-néha befért 1 kis extra is... szó, mint szó: jól jött ez a havi 10ezer ft, amit bevásárlásokkor elkölthettem... gyakran elment belőle azonnal 8-9ezer ft és a maradékból vagy lett pizza rendelve, vagy átment a következő hónapra...
mostantól ez már nem így leszfőképp a húsok miatt örültem a csekknek, mert 2személyre fel lehetett tölteni a fagyasztót rendesen... nem is tudom, mit tudunk majd így kezdeni ezzel a helyzettel, mert azért havi szinten 10ezret étteremben elkölteni elég morbid főleg úgy, hogy eléggé kiürül mindig hónap végére a kassza...
még egyszer kérek minden érintett hozzászólót, hogy nagyjából maradjon fröcsögés és politikamentes a topik... esetleg jobbnál jobb ötleteket lehetne írni, hogy leggazdaságosabb felhasználásra ki milyen ötleteket tud...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest