- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
A mamma mianak szerintem elsősorban nem is a pizzái említésre méltóak, hanem a többi ételük. És mostmár van számítógépük is, úgyhogy elvileg hamarabb ki is érnek
La verde? Azt nem is tudom, melyik. A Labirintusban már voltunk párszor, de mindig bunkók voltak, ugyhogy többet nem megyünk
Na és a Király pizza az tényleg elég tuti. Ja, és még van egy tippem, ha esetleg nem hallottál volna róla: a Főzelékházban 17:30-tól minden féláron van. Elég jól főznek, és így nagyon barátiak az árak is. Csak arra kell figyelni, hogy ne késsen sokat az ember a fél 6-hoz képest, mert aztán minden elfogy. Tök sokan szoktak sorbaállni ételesekkel is.
-
DeFranco
nagyúr
Nem a mosópor meg a hús a gond, de ezzel a lendülettel vehet sört, vodkát, DVD-t, mikrót is a CBA-ban, Tesco-ban.
Maga az ötlet (jegy) egyébként nem a legrosszabb, de ezt is ésszel kell csinálni, meg hát ez is a honi ügyeskedőkön bukik meg, akik kijátsszák a rendszert. Arra tényleg jó, hogy ne az automatába dobálja a pénzt a polgár (mondjuk megoldja). Ha egyszerre lehetne változtatni a "jegyrendszeren" és a "morálon" akkor jól ki lehetne belőle jönni, de hogy ÜCS-ből nyelvtanfolyamra lehessen menni, meg hogy tankolni lehessen belőle (ez már megszűnt, tudom) az már tényleg vicc.
Én ha tényleg szükségem volna rá, és gátlástalan lennék, akkor keresnék elfogadóhelyi ismerőst, és X%-os árfolyamon beváltanám. Valamennyi %-ot bukik egyébként rajta a bolt, mert jutalékot von a csekkes cég is, de szerintem ha 90%-on beváltja, azzal rosszul nem jár. Te meg ha fele annyiból kihozod a kaját, mint ha étteremben ennétek, szintén nyersz 40 virtuális %-ot. De ezt nem én mondtam, ez nem az én IP-m, nem is ismerlek, és jelenleg Kambodzsában vagyok egy banánfán.
-
Def26
félisten
De ez eddig is így volt, most csupán csak egy emlékeztető ami történt. Tehát eddig is csak meleg ételt lehetett vásárolni a meleg utalványból, az a boltra volt bízva, hogy elfogadja és ezzel kockáztatja a bírságot vagy nem.
Ha van nálatok szakszervezet akkor feltűzheti napirendre, hogy ne meleg étel utalványt kapjanak az alkalmazottak.
Ez már nem ide tartozik, de a szakszervezetek is csak puffogni tudnak, amikor le akar az ember velük ülni akkor meg csak a szardobálás megy és egy normális érvelést nem tudnak felhozni a sajátos látásmódjuk mellett...
-
-
Dany007
veterán
Így van! Pontosan.
Én is, inkább vásárolok belőle húst, kenyeret, zöldséget, sőt savanyút is!Mint elszórjam 1-1 Mcdonalds-os kajára, amit amúgy imádok...
De többet ér az alap élelmiszer, mint egy ilyen készkaja gyorsétteremből. Mindig a CBA-ban vásároltam, az legalább (elvileg) magyar üzletlánc.
Amúgy én azt hallottam fél füllel, hogy ebben elég erőteljes gyorsétterem lobbi van!
De mind1 is, mert nálunk úgy ahogy van megszüntették az egészet. Voltaképp 12 ezerrel csökkentették a fizetésemet. Szal nagyon szarul érint, bár állítólag még nem fix a dolog, de nem hiszem hogy javulás lesz... -
Szerintem érdemes lenne körülnézni a különböző ételfutár cégek között. Elvileg elfogadják, és el is fogadhatják a meleg étkezési utalványokat. A nagyok pedig biztos lefedik az ország egy nagyobb részét.
[A Teletál] például elég sok helyre szállít, de tuti, hogy van még sok hasonló szolgáltató.A hozzászólásod első felére pedig csak vissza tudok utalni önmagamra: az, hogy a hideg étkezésinek elvették a vonzerejét, illetve hogy ezt aszigorítást most teszik közzé, rendesen megnehezítették az emberek választási lehetőségét.
-Ha bekerült volna a 25%-os körbe, akkor még mindig sokan választották/kapták volna.
-Ha az adóváltozásokkal együtt teszik közzé ezt a módosítást, akkor a munkáltatók is és munkavállalók is jobban felkészülhettek volna. És talán okosabban választhattak volna... -
-
mexicanraven
senior tag
Én a gyakorlati helyemen kaptam régebben 12k-t (az emíltett formában), és sokat segített! Jó volt a napi szükségletek kielegítésére is, kóla, pár egyszerűbb dolog, és a tisztálkodási szereimet is ebből fedeztem! Szerettem, hogy nem volt muszáj a pénzhez nyúlni, itt volt a jegy... Erre most mi van? Már nem kapok 12k-t és azt is mehetek elkölteni a KFC-ben...
(teszem azt sör csak ott kapható az általam elérhető/ismert beváltóhelyeken
) Nagyon nem jó ez így! NAGYON NEM!
-
Mr.Csizmás
titán
szintén
12k/hó, és 3 havonta kapjuk, azaz 36k/alkalom. eddig amikor jött, abból ment a bevásárlás, cba-ban, coop, ahol elfogadták. most meg....hát a helyi hentes hirdeti, hogy elfogadja, kérdés hogy meddig - remélem nem vágják meg őket, mert elég jó hentes. a környéken (~40 km-en belül) 2 cba is elfogadja (pillanatnyilag), a helyi cba-t az jó kérdés...múlt pénteken XY városban jártam, és a cbaban kérdeztem, hogy akkor mi lesz a melegétellel. szemrebbenés nélkül elfogadják, hiszen a lakótelepről a munkások ide hordják zsákostul az utalványokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged