Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Én a gyakorlati helyemen kaptam régebben 12k-t (az emíltett formában), és sokat segített! Jó volt a napi szükségletek kielegítésére is, kóla, pár egyszerűbb dolog, és a tisztálkodási szereimet is ebből fedeztem! Szerettem, hogy nem volt muszáj a pénzhez nyúlni, itt volt a jegy... Erre most mi van? Már nem kapok 12k-t és azt is mehetek elkölteni a KFC-ben...
(teszem azt sör csak ott kapható az általam elérhető/ismert beváltóhelyeken
) Nagyon nem jó ez így! NAGYON NEM!
-
Mr.Csizmás
titán
szintén
12k/hó, és 3 havonta kapjuk, azaz 36k/alkalom. eddig amikor jött, abból ment a bevásárlás, cba-ban, coop, ahol elfogadták. most meg....hát a helyi hentes hirdeti, hogy elfogadja, kérdés hogy meddig - remélem nem vágják meg őket, mert elég jó hentes. a környéken (~40 km-en belül) 2 cba is elfogadja (pillanatnyilag), a helyi cba-t az jó kérdés...múlt pénteken XY városban jártam, és a cbaban kérdeztem, hogy akkor mi lesz a melegétellel. szemrebbenés nélkül elfogadják, hiszen a lakótelepről a munkások ide hordják zsákostul az utalványokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő