Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Én a gyakorlati helyemen kaptam régebben 12k-t (az emíltett formában), és sokat segített! Jó volt a napi szükségletek kielegítésére is, kóla, pár egyszerűbb dolog, és a tisztálkodási szereimet is ebből fedeztem! Szerettem, hogy nem volt muszáj a pénzhez nyúlni, itt volt a jegy... Erre most mi van? Már nem kapok 12k-t és azt is mehetek elkölteni a KFC-ben...
(teszem azt sör csak ott kapható az általam elérhető/ismert beváltóhelyeken
) Nagyon nem jó ez így! NAGYON NEM! 
-
Mr.Csizmás
titán
szintén
12k/hó, és 3 havonta kapjuk, azaz 36k/alkalom. eddig amikor jött, abból ment a bevásárlás, cba-ban, coop, ahol elfogadták. most meg....hát a helyi hentes hirdeti, hogy elfogadja, kérdés hogy meddig - remélem nem vágják meg őket, mert elég jó hentes. a környéken (~40 km-en belül) 2 cba is elfogadja (pillanatnyilag), a helyi cba-t az jó kérdés...múlt pénteken XY városban jártam, és a cbaban kérdeztem, hogy akkor mi lesz a melegétellel. szemrebbenés nélkül elfogadják, hiszen a lakótelepről a munkások ide hordják zsákostul az utalványokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(teszem azt sör csak ott kapható az általam elérhető/ismert beváltóhelyeken
) Nagyon nem jó ez így! NAGYON NEM!