- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
Telefonnak nagy, és gyorsan lemerül.
Én múlthét kedd reggel vettem le a töltőről, szombat este vettem le a töltőről, végig be volt kapcsolva wifi, letöltöttem kb. 1.5GB-os játékot, naponta legalább 10-20percet játszottam rajta, 32%-ra ment le. 20% alattti akksival tobb mint egy órányi netflixre volt elég. 1óra gta : SA után 80% fölött maradt az akksi. Szóval visszafele is bőven lehet játszani. A nyomógombos telefonjaim se bírták sokkal tovább csak nem tűnt felmivel nem nagyon lehet telefonáláson kívül másra használni.Fényképezőgépnek xar.
Lehet nem a legjobb de nálam van ha kell...Telefonnak nagy
Hát én bőven tudom egy kézzel használni.egérmozi
Én amilyen távolságról a filmet nézem vele nagyobbnak látszik mint ahonnan a legtöbb ember a TV-jét használja...Mondja meg már valaki mi az isten haragjára jó, hogy egyszerre 10 érintést tud kezelni? Semmi más csak parasztvakítás..
Mert talán megtehetik és nem kerül jelentősen több pénzbe? Vannak local multiplayer játékok aminál nagyon jól jöhet...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A sok "nagyobb" márka után gondoltam kitérőt teszek ismételten a kínai "nagyságok" irányába.
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest