- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsasandor9
tag
A teszt alapján egyértelmű! Meizu!
-
sharkypeti
aktív tag
Debreceni illetőségű (vagy környékbeli) fórumtársat keresnék, aki szánna rám pár percet, és megmutatná alaposabban a telót. Akár be is ülhetünk valahova, a kávét, sört, üdítőt vagy bármit természetesen én állnám.
Többit priviben, előre idő köszönöm! -
Yayoh
aktív tag
Ne te döntsd már el hogy kinek mi az igénye..Attól hogy téged nem érdekelnek ezek a dolgok vagy nincs rá szükséged nem kell le nézni a másikat , mert szerintem te se várod el hogy valaki köpködjön rád mert mondjuk nincs okostelefonod..Az okos tv meg nagyon jó dolog , még egyszer se néztem meg rajta egy weboldalt se , viszont egy kattintással bármilyen youtube videót megtudok nézni ami elég hasznos..
-
huncut123
tag
Én sima K3-at vettem, és eddig meg vagyok vele elégedve. Elsőre ami feltűnt benne, hogy a felületet szokni kell, és hogy a kijelzőjét napfényben is jól lehet látani. A GPS gyorsan talál jelet. Összességében meg vagyok vele elégedve, mindennek együtt 40k volt a teló.
-
HartMusk
csendes tag
-
janaman01
addikt
Szerintem is gördülékenyebb a jiayu s3....a meizu viszont jobb kamerában...
A 10 pontos touch meg már az őskövület lenovo s920 ban is benne voltnyilván nem használja ki az ember...(páromnak az van)
-
törölt tag
antutu teszt van itt is. de szerintem az kb soha nem releváns. főleg azonos hw-n. a mérhető difi semmit nem mond.
-
Becksman
őstag
válasz
eladogeppc #40 üzenetére
Egy - egy antutu képet beletehettél volna a tesztbe (tudom ugyanaz a hardver, de azért a szoftvertől is függ mennyire használja ki a hardvert). Kíváncsi volnék, hogy a lenovo 5.0-ja mennyivel jobb/rosszabb mint a meizu 4.4.4-e.
-
batai15
félisten
Énis g2 tervezem le cserélni meizura. Nem sokat kell pótolni a g2 használt árában.
-
-
Sanzaa
senior tag
Imádom, hogy amint kinézek egy telót magamnak, rövid időn belül megjelenik egy jó kis cikk a mobilarénán/logouton. A Lenovo K3 Note és a Meizu M1 Note, illetve a Lenovo P70 között vacillálok egy ideje.
Fontos a kamera, így azt hiszem maradok a Meizunál, csak a csúszós hátlap és a bővítés hiánya miatt aggódok. USB OTG-t tud, illetve a záridő állítható a Meizu kameráján? NFC? Minden 4G hálózatot kezel?
Köszi a cikket, hiánypótló. Jelenleg egy Lenovo A850-et használok, de eljárt felette az idő. Nem adod el valamelyiket? -
Egész pontosan fake a hardveradat, valójában ez van benne: P13V03J-1 vagy P13V03J-201 , ezt a Sunny gyártja, ha mindenigaz, és Omnivision kamera.
Lenovo szokásos olcsósága, hasonló típusok futnak az X2-ben az S90-ben is
Kicsit kihámozós a story.
-
-
-
Lecs@
addikt
Mind2 - t tesztelve, és tapasztalatból írom. Jiayu S3. Mind2 nél jobb.
-
-
törölt tag
aki szerint a telefon státuszszimbólum, és kontextusba helyezve se verturól vagy hasonszőrűekről beszél, az nem lehet több mint 18 és pont. már a huszonéveseknél is inkább a kocsi, lakás ha már villantani akar valaki, közel a 30-hoz meg kifejezetten körberöhögném ha valaki azért hiszi azt hogy jani mert valamilyen telefonja van
-
Presztízse nincs
de Te imádod az iPad-ot, tehát végülis van , csak Neked.
Engem annyira nem érint ,hogy mi ciki , mi nem, de jelen pillanatban nem tartom cikinek se a kínai telefont, és már lassan kuriózumnak se.
Én nagyon elégedett vagyok az összessel, és minden elérhető hozzájuk, szerviz is
Mondjuk elolvasva gecsoz hozzászólását: kijött az ez Hülye bmeg gondolatmenet...
@gecsoz: Neked a világgal van bajod, menj az esőerdőbe.. És Te mondod , hogy az ember a technológia rabja, Te is itt nyomod a baromságokat.. Azon a technológián, ami felett most épp pálcát törsz... Kicsit paradoxon..
Kb a felköpsz és aláállsz esete... De keress megfelelő topicot.
-
konzi
aktív tag
válasz
eladogeppc #37 üzenetére
Azt nem tudod kb mennyi az annyi ??
-
macskea
őstag
válasz
eladogeppc #30 üzenetére
Áhh, köszönöm. Pár még csak részben értem, mert amíg ujjal böködi az ember, szinte mindegy, nem? Bár ezeknél a tepsiknél már nem irreális egy toll használata.
-
konzi
aktív tag
Egy fontos adat lemaradt ami a dontesben sokat vet a latba..mennyi az aruk ??
-
Simi87
senior tag
válasz
eladogeppc #32 üzenetére
Egy ostoba hozzászólásra válaszoltam. Amúgy meg engem csomóan piszkálnak, hogy cseréljem le az 5S-em, mert már ciki, szerintem ez a hozzáállás ciki. Nekem tökéletes, minden másra ott az iPad 4, ami szintén nem mai csirke, de imádom.
-
eladogeppc
veterán
Bocsánat, hogy beleszólok, de ki és miért villogna egy kínai telefonnal ?
Egyébként itt jegyezném meg, hogy sokan rákérdeznek mi ez a csoda telefon ?
Nekem a méret többnyire azért fontos, mert nem szeretem kinézni a szememet. Ennyi.
Volt már Xperi Ultrám is, na azt nagyon megnézték. Pedig azt is a kijelző mérete miatt vettem meg.
És nem is volt rossz, csak a gatyiba nehezen ment bele. -
macskea
őstag
Miért jobb egy 10 érintési pontot kezelő kijelző, mint egy csak ötöt kezelő?! Komolyan kérdezem, elképzelni nem tudom!
-
Ez a cikk mintha lett már volna
de gondoolom sima blogbejegyzésként
-
mmat3
tag
Telefonnak nagy, és gyorsan lemerül.
Én múlthét kedd reggel vettem le a töltőről, szombat este vettem le a töltőről, végig be volt kapcsolva wifi, letöltöttem kb. 1.5GB-os játékot, naponta legalább 10-20percet játszottam rajta, 32%-ra ment le. 20% alattti akksival tobb mint egy órányi netflixre volt elég. 1óra gta : SA után 80% fölött maradt az akksi. Szóval visszafele is bőven lehet játszani. A nyomógombos telefonjaim se bírták sokkal tovább csak nem tűnt felmivel nem nagyon lehet telefonáláson kívül másra használni.Fényképezőgépnek xar.
Lehet nem a legjobb de nálam van ha kell...Telefonnak nagy
Hát én bőven tudom egy kézzel használni.egérmozi
Én amilyen távolságról a filmet nézem vele nagyobbnak látszik mint ahonnan a legtöbb ember a TV-jét használja...Mondja meg már valaki mi az isten haragjára jó, hogy egyszerre 10 érintést tud kezelni? Semmi más csak parasztvakítás..
Mert talán megtehetik és nem kerül jelentősen több pénzbe? Vannak local multiplayer játékok aminál nagyon jól jöhet... -
törölt tag
Jókat röhögtem a hozzászólásodon, sok mindenben igazad van, de elképzeltem, ahogy a gőz kijön a füledből, ahogy ezeket a véleményeket leírod.
De ha így nézzük, akkor mindenben lehet valami értelmetlen dolgot találni. Vezessük csak le! Miért értelmetlen például zenére táncolni?
Ha tudományosan akarjuk levezetni, akkor arról van szó, hogy az ember különféle frekvenciájú rezgéseket észlel a hallószerkezetével, melyeknek elektromos impulzusai a központi idegrendszerbe jutva arra készteti a humanoid létformát, hogy a végtagjaival különféle értelmetlen mozdulatokat tegyen, s ha kell, közben még vigyorogjon is. Mindezt tudományosan levezetve semmi értelme nincs, mert ettől a világ nem változik meg, a Mari néninek nem nő farka, és másnap is ugyanolyan gyűrött képpel fogunk felkelni.
-
törölt tag
nagyon el vagy tévedve de sebaj barátom
"Hangzatos órajelek, meg magszámok, de mégis mi a fenének? "
hogy ha kell akkor legyen benne kraft. egyes navik egészen szépen tudnak szaggatni hogy mást ne mondjak gyenge gpu-n. de vannak programok amik elég szépen bele tudnak nyalni a hw-be. főleg ha fut pár a háttérben."Telefonnak nagy, és gyorsan lemerül."
pénteken reggel levettem a töltőről vasárnap este visszatettem a meizut. telefonnak volt használva, bírt 3 napot. az okos szegmensben azért az több mint jó.
"Fényképezőgépnek xar."
ahogy az összes mobil kivéve a 150-200k-s célgépeket. ez meg 50k...
"Játszani lehet vele, de meddig, intenzív játékkal nem bír ki egy Budapest-Debrecen távot sem"
egy laptop se, sőt ha a máv bekeményít egy tablet se
viszont pl filmezni bőséggel tudsz budapest szombathely úton fhdban.
"Zenelejátszónak nagy és gyorsan lemerül."
a zsebemben elfér és nagyon sokat bír zenelejátszónak... na nem heteket, ha az kell vegyél célgépet és töltsd azt is meg a fényképezőt, a tabletet a notit a navit és a telefont is. én viszek egy power bankot tizen órás reputakra tuti ami biztos.
"Értelmetlen divatcikk. Kis pici tizenéves tiniknek jó ezzel villogni, amúgy semmi értelme."
mesélj te mire voksoltál te mindenek tudója, bölcs és okos ember
3210? 3310? c30?
-
Micsurin
nagyúr
Köszi Emese , szrk.: na a marketing , banyek , szeretek zenét hallgatni , filmet nézni , játszani az N9-men , mekkora láma vagyok , beszoptam a marketinget...
remek írás , köszönjük
hosszú és örömteli használatot hozzá.
Egy antutu és egy Quadrant is beleférhetett volna , de csak ötlet
-
motoflug
őstag
Akinek van még összehasonlítási alapja a két telefon kapcsán, az leírhatná ide is.
-
Regonelix
csendes tag
Jó a cikk!
Ha már itt tartunk - nem tudja valaki, hogy hogyan lehet, csak az applikációk frissítését letiltani a Flyme alkalmazás központjában? Vagy esetleg ott beállítani az angol nyelvet? -
Regonelix
csendes tag
-
e-newsee
addikt
Nekem nem azért van igényem az olvasásra, a zenehallgatásra, és még pár dologra, mert a marketing belém sulykolta. (Bár jó lenne, ha az olvasással ezt megtenné néhány emberrel.
)
Tudom, hogy van a marketing gépezet, és tudom, hogy tudat alatt is képes befolyásolni az emberek igényét. Csakhogy én az igényeimhez keresek eszközt, és nem veszek valami újat, meg drágát, aztán majd használom valamire. Személy szerint marketing ide, vagy oda, én inkább cipelek egy tenyérnyi telefont, meg a pár tartozékát, mint külön egy ókori történetmesélőt (mert az a marketing előtti könyv), egy zenekart (mert az a marketing előtti mp3 lejátszó), pár színészt (mert az a marketing előtti mozi), és néhány kavicsot, hogy játszani is tudjak. A fényképezőt szándékosan nem említem, mert abból én is céleszközt használok, ha csak tehetem.
Tehát a lényeg, maradhatunk az őskorban, mert ami azután kifejlődött, mint eszköz, az mind csak a marketing bullshitnek köszönheti az elterjedését. Aminek a marketinggel együtt sem lesz semmi haszna, az úgyis elveszik a süllyesztőben. Van pár ilyen találmány a világon.No de részemről ennyi, ez tényleg nem az a topic.
-
Dominó85
addikt
Köszi a cikket, de igen csúnya részrehajlást vettem ki a szavaidból a Meizu javára, így ezt a cikket nem tekintem mérvadónak magamnál.
Lesz nálam egy Lenovo K3 Note hamarosan. Nem mondom, hogy meg is marad, mivel annyi rosszat/rosszallást olvastam róla... Aztán lehet, hogy bőven jó lesz nekem a Hongmi helyett.
-
Krissz1983
aktív tag
Nekem is nagyon bejön a meizu. Sokat gondolkodtam hogy erre váltok majd a blackberry z30-ról. De inkább redmi note lett belőle elsősorban a rendszer miatt. Viszont a Lenovo ezen terméke nagyon leírta magát nálam.
-
Headbang
aktív tag
Nagyon bejön ez a meizu, mióta MO. megjelent először a teszt róla azóta vágyok egy ilyenre
Külsőre csak a hátlap gagyi, viszont úgy is tokban lenne..Vám nèlkül mennyièrt vesztegetik most Kínáből?
-
gecsoz
aktív tag
Az a baj, hogy ezek amiket elírtál azért alakultak így ki benned, mert szépen elérté a marketingesek, hogy Neked, és az emberek többségének is erre igénye legyen.
Aztán jót röhögnek azokona facebook -os képeken, mikor gyerekek ülnek a strandon a vízparton, és játék meg strandolás helyett "telefonoznak".. de a nevetés után, mennek és ők is nyomkodják a telefont
Ezek amiket leírtál jó dolgok. Azaz jónak tűnnek. Mert ezt nevelték bele az emberekbe a marketingesek, hogy ezek nélkül már nem is tudnak élni..
Az a baj, hogy ezen nem láttok át, és nevetséges nézni, hogy 5 perc nem telik el úgy, hogy ne nézzetek rá a telefonra, mert jött valami fontos e-mail, vagy facebook üzenet, van viber, vagy tudoménmik..
A telefon rabja lett a legtöbb ember.. szánalmas..
-
e-newsee
addikt
Nekem ugyan „csak” 4,6”-os a kijelzőm, és sima 720p, de a következőkre használom:
Olvasok rajta e-book-ot. (Nem kell lámpa, nem kell egy plusz célkütyü, párom nyugodtan alhat mellettem)
Zenét hallgatok munka közben. (teló az asztalon, BT füles rajtam) Úgy már nem is nagy, és tovább bírja, mint az mp3 lejátszóm.
Néha játszom 10-20 percet, és ezt olyankor teszem, amikor nem a PC előtt ülök, mert azt ugye nem hurcolom magammal. Gyors kikapcsolódás.
Gyönyörűen elkezelgetem az email-jeimet a telefonon keresztül. Most, hogy sok mindent kell szerveznem egyszerre, pláne.
Néha megnézek egy-egy videót rajta. 6 órás úton igenis van létjogosultsága. Persze nem a látványfilmeket, azt a 80cm-es tévémen. Sorozatot, ahol ismerem a szereplőket hangról, és kevésbé fontos a látvány. Pl…
És még sorolhatnék pár dolgot, amire használom, ha nagyon gondolkodnék.Azt elismerem, hogy az okostelefonok között sok a divatcucc, amit sokan csak a fészbúkra használnak, mégis megveszik az iPhone-t, vagy a legújabb Galaxy S valahányat, pusztán felvágásból.
De egy ilyen cikknek akkor is van létjogosultsága, pláne ebben az árkategóriában. Mert aki tényleg kihasználja a nagy kijelző és az okos funkciók előnyeit, és fontos neki az ár/érték arány, annak nem mindegy, hogy két ugyanolyan hardverrel szerelt cucc közül melyikkel jár jobban.A világ lehet, hogy sok minden miatt megérett a pusztulásra, de leginkább a te, és a hozzád hasonlók stílusa miatt.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
ugye ugye.. mondtam én
-
-
gecsoz
aktív tag
Szánalmasak ezek a tesztek meg ezek a kütyük is.
Mondja meg már valaki mi az isten haragjára jó, hogy egyszerre 10 érintést tud kezelni? Semmi más csak parasztvakítás..
Hangzatos órajelek, meg magszámok, de mégis mi a fenének? kell a nagy proci, meg a nagy kijelzős, de az meg hamar meríti az aksit, sebaj, ezek úgyis csak divatfonok..
Egyszerűen fel nem foghatom ezeknek a készülékeknek a létjogosultságát, értelmét.
Telefonnak nagy, és gyorsan lemerül.
Fényképezőgépnek xar.
Zenelejátszónak nagy és gyorsan lemerül.
Játszani lehet vele, de meddig, intenzív játékkal nem bír ki egy Budapest-Debrecen távot sem, és utna már se telefonálás, se fényképezés, se semmi..
Full HD felbontás, szuper.. aki szereti az egérmozit annak hajrá..Minden fizetését 110cm lcd tvre költi, aztán vesz egy ilyen kis trutymákot, és ezen játszik meg fészbukol meg filmet néz meg.. de miért is néz ezen filmet? vagy ha igen, minek vette meg a tvjét? ami persze okos is, mert muszáj azon a szerencsétlen tv -n is facebook -olni, és azonnal posztolni, ha valami idióta amcsi sorozatot néz épppen.. nem is az élmény a fontos, csak hogy sokan likeolják, hogy ő azt nézi..
Értelmetlen divatcikk. Kis pici tizenéves tiniknek jó ezzel villogni, amúgy semmi értelme.
Dehát sebaj, ha ezzel lehet jól keresni, akkor ilyet gyártanak a gyártók.. nekik ez jó.. de a felhasználókról csak egy szegénységi bizonyítvány, hogy "igen, én is divatmajom vagyok!"Részvétem nektek emberek.
A világ megérett a pusztulásra -
iMaverick
addikt
Erre a 64 bites melegedésre: LINK
Ugyan a cikkben Cortex A57-ről van szó, de írnak ilyet is: "A jelenlegi ARM-os, 64 bites csúcsprocesszorok rendkívüli mértékben melegednek, ennek igazolására elegendő megnézni az LG Flex 2 tesztünket,"
"Röviden összefoglalva: a processzorok még viszonylag alacsony terhelés alatt is annyira felmelegednek, hogy az áramkörök védelmében a lapka leszabályozza saját sebességét, és a névleges órajel töredékére skáláz vissza. Ennek persze közvetlen kihatása van a teljesítményre is, a lapkák a csúcsteljesítmény közelébe sem tudnak érni a magas hőtermelés miatt."
Annó amikor olvastam, nem voltam hanyatt esve, lévén a Kingzone N3 Plus-omat többek között a 64 bit miatt vettem meg...
-
Néha nem adsz pontot vagy nem az jönne le, hogy mindkettőnek adnál, aztán mégis kap mindenki.
Még egy dolog. Micro dual SIM nincs, csak dual micro SIM.
OS-sel.Egyébként jó cikk!
-
Spancho
senior tag
A Meizu sokkal jobb.
Nekünk van a családban ,semmi gond nem volt még vele.
Ipaky tokkal ,gyönyörű ,és nem csúszós. (gumis a hátlap része.) -
Jó és tömör cikk, Szeretem a Lenovokat de Meizu M1 is szerintem jobb, csak egy baj van vele hogy nem matt a hátlapja.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A sok "nagyobb" márka után gondoltam kitérőt teszek ismételten a kínai "nagyságok" irányába.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest