Új hozzászólás Aktív témák

• gecsoz

aktív tag

Szánalmasak ezek a tesztek meg ezek a kütyük is.

Mondja meg már valaki mi az isten haragjára jó, hogy egyszerre 10 érintést tud kezelni? Semmi más csak parasztvakítás..

Hangzatos órajelek, meg magszámok, de mégis mi a fenének? kell a nagy proci, meg a nagy kijelzős, de az meg hamar meríti az aksit, sebaj, ezek úgyis csak divatfonok..

Egyszerűen fel nem foghatom ezeknek a készülékeknek a létjogosultságát, értelmét.

Telefonnak nagy, és gyorsan lemerül.
    Fényképezőgépnek xar.
    Zenelejátszónak nagy és gyorsan lemerül.
    Játszani lehet vele, de meddig, intenzív játékkal nem bír ki egy Budapest-Debrecen távot sem, és utna már se telefonálás, se fényképezés, se semmi..
    Full HD felbontás, szuper.. aki szereti az egérmozit annak hajrá..

Minden fizetését 110cm lcd tvre költi, aztán vesz egy ilyen kis trutymákot, és ezen játszik meg fészbukol meg filmet néz meg.. de miért is néz ezen filmet? vagy ha igen, minek vette meg a tvjét? ami persze okos is, mert muszáj azon a szerencsétlen tv -n is facebook -olni, és azonnal posztolni, ha valami idióta amcsi sorozatot néz épppen.. nem is az élmény a fontos, csak hogy sokan likeolják, hogy ő azt nézi.. :D

Értelmetlen divatcikk. Kis pici tizenéves tiniknek jó ezzel villogni, amúgy semmi értelme.
    Dehát sebaj, ha ezzel lehet jól keresni, akkor ilyet gyártanak a gyártók.. nekik ez jó.. de a felhasználókról csak egy szegénységi bizonyítvány, hogy "igen, én is divatmajom vagyok!" :D

Részvétem nektek emberek.
    A világ megérett a pusztulásra :D

Új hozzászólás Aktív témák